šiaip tai būna, kad žmogus net pats nesuvokia, kad gyvena neteisingu jam ritmu. arba tie kur linkę į depresiją, visada bus linkę pirmą dalį dienos pramiegoti.
Aš gimus 16.00 val., Saulė yra virš Asc-Dsc linijos, bet esu gryna Pelėda

gimiau truputį po 11 val. - esu absoliuti pelėda.
dukra gimė 16 val.- tokia pat kaip aš.
o vyras ir sūnus- abu vieversiai. vyras gimęs 17 val., sūnus- 3 val.
dukra gimė 16 val.- tokia pat kaip aš.
o vyras ir sūnus- abu vieversiai. vyras gimęs 17 val., sūnus- 3 val.
labielis, megana, malonu, kad pargrįžai į astrologiją

QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 22, 17:41)
labas

aš čia šiaip repliką numečiau tiesiog

Mano mažiulis gimęs prieš pusę aštuonių vakare - o jau prieš 7 "labas rytas, Lietuva"... Tas mus su diedu ypač "veža" žiemą kai dar būna tamsu, arba savaitgaliais...
Ai ir dar prisiminiau - diedas mano, gimęs ten kaži kada paryčiais, gali (net nevalgęs) miegot iki vidurdienio, jei mažis tuo laiku multikus žiūri...
Ai ir dar prisiminiau - diedas mano, gimęs ten kaži kada paryčiais, gali (net nevalgęs) miegot iki vidurdienio, jei mažis tuo laiku multikus žiūri...
Urartu, man tavo diedas tiktų
Ir koks dar valgis, kai gali pamiegot.
Mano vyras gimęs naktį, o vyturys, bet manau jis prisitaikė.
Megana, sveika

Mano vyras gimęs naktį, o vyturys, bet manau jis prisitaikė.
Megana, sveika

Taigi, šios dienos rezultatai: 5 faktai rodo, kad gimę dieną yra vyturiai, 4 faktai, kad gimę naktį yra pelėdos, o 6 faktai patvirtina, kad nuo gimimo laiko tai visai nepriklauso. Nežinau, kiek dar duomenų bus pateikta, bet greičiausiai pasitvirtins tendencija, kad "vyturys" ar "pelėda" tai daugiau socialinių įpročių pasekmė, o ne reiškinys, susijęs su gimimo laiku. Nors, atrodytų, gimei naktį - tai ir būk aktyvus tamsiu paros metu, kaip šikšnosparnis. Bet ne viskas taip parasta, pasirodo....
Aš čia visai ne į temą, bet gimiau dieną, o esu pati tikriausia pelėda

QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 22, 13:35)
šiaip tai būna, kad žmogus net pats nesuvokia, kad gyvena neteisingu jam ritmu. arba tie kur linkę į depresiją, visada bus linkę pirmą dalį dienos pramiegoti.
As gimiau 6.30 - vyturys (siuo metu virtau peleda, bet tai kazkoks iskrypimas, susijes su trecio vaiko gimimu