Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas II

šiaip tai būna, kad žmogus net pats nesuvokia, kad gyvena neteisingu jam ritmu. arba tie kur linkę į depresiją, visada bus linkę pirmą dalį dienos pramiegoti.
Atsakyti
Aš gimus 16.00 val., Saulė yra virš Asc-Dsc linijos, bet esu gryna Pelėda ax.gif
Atsakyti
gimiau truputį po 11 val. - esu absoliuti pelėda.
dukra gimė 16 val.- tokia pat kaip aš.
o vyras ir sūnus- abu vieversiai. vyras gimęs 17 val., sūnus- 3 val.
Atsakyti
labielis, megana, malonu, kad pargrįžai į astrologiją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 22, 17:41)
labielis, megana, malonu, kad pargrįžai į astrologiją thumbup.gif

labas smile.gif
aš čia šiaip repliką numečiau tiesiog ax.gif o dėl astrologijos- kartą prie jos prisilietus, visiškai atitrūkti neįmanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megana: 22 birželio 2009 - 17:16
Aš gimusi 4 ryto - visiška pelėda, nors žalioj jaunystėj buvau daugiau vieversys. Viena dukra - 19 val.- vieversys, kita- 2.30 naktį - gryna pelėda doh.gif .
Atsakyti
Mano mažiulis gimęs prieš pusę aštuonių vakare - o jau prieš 7 "labas rytas, Lietuva"... Tas mus su diedu ypač "veža" žiemą kai dar būna tamsu, arba savaitgaliais...

Ai ir dar prisiminiau - diedas mano, gimęs ten kaži kada paryčiais, gali (net nevalgęs) miegot iki vidurdienio, jei mažis tuo laiku multikus žiūri...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 22 birželio 2009 - 19:36
Urartu, man tavo diedas tiktų biggrin.gif Ir koks dar valgis, kai gali pamiegot.

Mano vyras gimęs naktį, o vyturys, bet manau jis prisitaikė.

Megana, sveika 4u.gif
Atsakyti
Taigi, šios dienos rezultatai: 5 faktai rodo, kad gimę dieną yra vyturiai, 4 faktai, kad gimę naktį yra pelėdos, o 6 faktai patvirtina, kad nuo gimimo laiko tai visai nepriklauso. Nežinau, kiek dar duomenų bus pateikta, bet greičiausiai pasitvirtins tendencija, kad "vyturys" ar "pelėda" tai daugiau socialinių įpročių pasekmė, o ne reiškinys, susijęs su gimimo laiku. Nors, atrodytų, gimei naktį - tai ir būk aktyvus tamsiu paros metu, kaip šikšnosparnis. Bet ne viskas taip parasta, pasirodo....
Atsakyti
Aš čia visai ne į temą, bet gimiau dieną, o esu pati tikriausia pelėda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 22, 13:35)
šiaip tai būna, kad žmogus net pats nesuvokia, kad gyvena neteisingu jam ritmu. arba tie kur linkę į depresiją, visada bus linkę pirmą dalį dienos pramiegoti.

As gimiau 6.30 - vyturys (siuo metu virtau peleda, bet tai kazkoks iskrypimas, susijes su trecio vaiko gimimu biggrin.gif , siaip daug mieliau anksti gulciaus ir anksti kelciaus), sunus gime 8.40 - absoliutus peleda nuo pat gimimo, kitas sunus gime 2.37 - visiskas vyturys, dukra gime 19 val - peleda, vyras gime 23.55 - vyturys.
Atsakyti
Sveiki,

gal galit ir man kas padėti. Skaitau rusišką literatūrą. Ir niekaip nesuprantu ką reiškia marsas vandenyje. Gal paaiškins kas nors.
Ačiū
Atsakyti