Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas II

tai reiškia, kad marsas yra vandenyje. na kiekviena planeta yra kažkokiame zodziako ženkle.
Papildyta:
jolčikai, la jūre, tai va dėl tos vaikiuko astro. vaikutis gyvena, jau išleido iš reanimacijos, tačiau būklė vis dar prasta, neauga svoris. bet jo asc dvyniuose, tai vadinas jis iš tų, kurie išgyvena, ten, kur kokia asc žuvis ar tikrai neišgyventų.
Atsakyti
QUOTE(Jolčikas @ 2009 06 22, 10:13)
Pradėjau gilintis į planetų ciklus ir iškilo toks klausimas: ar susiję tokie dalykai, kaip gimimo laikas ir žmogaus paros ciklai - vieversys ar pelėda.
Pavyzdžiui, aš gimusi naktį, 1 val., esu pelėda. Peržiūrėjau savo gimines, tai kas gimęs dieną - vieversiai, naktinio gimimo - pelėdos. Įdomu, kaip pas kitus?

Aš gimiau rytą po 9h, esu pelėda.
Mano vyras gimė rytą, po 9h, yra pelėda.
Vaikas gimė rytą, po 9h, yra pelėda (miega iki 9) tongue.gif
Žodžiu, pelėdų šeimynėlė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dtania1973 @ 2009 06 24, 13:11)
Sveiki,

gal galit ir man kas padėti.  Skaitau rusišką literatūrą. Ir niekaip nesuprantu ką reiškia marsas vandenyje. Gal paaiškins kas nors.
Ačiū

Visas šventes mūsų kaimas buvo be internetinio ryšio. Matyt, koks nors Jonas budėjo kontrolinėje...
Dtania, kai rašai mažosiomis raidėmis "marsas vandenyje", tai galima suprasti tiesiogiai - marsas įkrito į vandenį. Kad būtų galima tiksliai susikalbėti, geriau būtų rašyti Marsas Vandenyje, t.y. pavadinimus rašyti didžiosiomis raidėmis. Kadangi jau skaitai rusišką literatūrą, tai pačią reikšmę, ką reiškia Marsas Vandenio ženkle žinai.
Džiaugiuosi dėl to vaikelio ir jo mamytės, kad viskas klostosi palankiai, nors jiems abiems dar daug sunkumų teks įveikti.
O dėl statistikos duomenų, tai kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad gimimo laikas tikrai neturi nieko bendro su soc. elgesio ciklais. Pagal jūsų atsiliepimus, 11 faktų atitinka gimimo laiką (ryte, dieną - vieversiai, vakare, naktį - pelėdos), o 12 faktų parodo, kad laikas nesusijęs su aktyvumo ciklais. Apskritai, galvoju, kad grynai mechaniškai ką nors skirstyti yra nemoksliška. Nuo ko priklauso tai, bus žmogus vieversys ar pelėda, matyt, lemia kiti faktoriai, kažkoks vidinis laikrodis, o kaip tai nustatyti astrolgiškai, man dar trūksta žinių. Lenda į galvą viena mintis, kurią reikėtų patikrinti vėl surenkant statistiką. Esmė ta, kad pagal natalinį žemėlapį galima nustatyti, kuris šviesulys dominuoja žmogaus kosmogramoje. Reikia paskaičiuoti sekančius dalykus: Saulė ar Mėnulis yra arčiau Avino 1°, už tai skiriame 1 balą. Paskui skirti po balą už tai, kiek planetų dar yra tame ženkle, kur yra Saulė arba Mėnulis. Galiausiai, suskaičiuoti, kiek planetų yra poriniuose ir kiek neporiniuose ženkluose. Poriniai yra Jautis, Vėžys, Mergelė ir t.t., o neporiniai - Avinas, Dvyniai, Liūtas ir t.t. Už neporinius ženklus skirti balus Saulei, o už porinių ženklų planetas - Mėnuliui. Viską susumavus, sužinosime, kuris šviesulys gavo kiek balų. Tas, kuris gavo daugiau, tas ir dominuoja kosmogramoje. O tai rodo, kuris žmogaus smegenų pusrutulis dominuoja: jei Mėnulis - tai dešinys pusrutulis - pasąmonė, intuicija. O jei Saulė gaus daugiau balų - tai kairys pusrutulis - sąmonė, logika. Ar tai turi ryšį su aktyvumo ciklais - nežinia. Nebent jums pačioms tai būtų įdomu sužinoti.
Kitas rodiklis: intravertai/ekstravertai. Tie žmonės, kurių dauguma planetų pateko į viršutinį pusrutulį - nuo 7 iki 12 būstų - astrologiškai yra laikomi ekstravertais, o tie žmonės, kurių daugiausia planetų pateko į apatinį pusrutulį - nuo 1 iki 6 būstų - laikomi intravertais.
Tie žmonės, kurių dauguma planetų pateko į rytinę Zodiako pusę - 10, 11, 12, 1, 2, 3 būstai - laikomi individualistais, o tie, kurių dauguma planetų susikaupė vakarinėje Zodiako pusėje - 4, 5, 6, 7, 8, 9 būstai - yra priskiriami prie kolektyvo žmonių, linkusių prisitaikyti prie aplinkos, o ne vadovauti.
Vėl gi, ar tai siejasi su aktyvumo ciklais - kol kas netyrinėti dirvonai (mano kukliomis žiniomis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolčikas: 25 birželio 2009 - 07:55
paskaiciavau, pas mane beveik 100 proc mėnulis, esu ekstraverte individualistė biggrin.gif taip ir yra.
Atsakyti
neįtikėtina, bet nei vienoj programoj nėra marijampoles!!!
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 25, 08:30)
paskaiciavau, pas mane beveik 100 proc mėnulis, esu ekstraverte individualistė biggrin.gif taip ir yra.

Pradedu naują duomenų rinkimo lentelę, kur bandysiu surašyti daugiau rodiklių, gal tada kas paaiškės. Žinoma, jeigu bus norinčių pateikti duomenis, kaip Rozmarinas.
Bet užtat yra Kapsukas doh.gif O dėl miestų koordinačių, tai turiu seną programą "Astrology for windovs", tai ten net Lietuvos nėra, nors TSRS jau nurodoma kaip Rusija g.gif
Atsakyti
o geras biggrin.gif a6 tai tiesiog marijampoles koordinates dejau. gal dar zinai kas vietoj kaisiadoriu?
Atsakyti
QUOTE(Jolčikas @ 2009 06 22, 12:12)
Todėl ir noriu surinkti statistiką - pasitvirtins faktai ar ne.
Kol kas du atsiliepimai dėl vieversių, o du dėl pelėdų pasitvirtina. Aš pabandysiu surašyti duomenis į lentelę (sau), paskui bus galima daryti išvadas.

Statistikai- aš gimusi dieną, be ketvirčio trečią val., esu pelėda iki kaulų smegenų.
Atsakyti
Jeigu dar reikia statistikai.
Aš - 22.50 - pelėda.
Vyras - 6.00 - vyturys.
Mano mama - 5.00 - vyturys.
Brolis - 2.00 - pelėda, naktinėtojas žiaurus, produktyviai gali mokytis tik naktį.
Kitas brolis - 9.00 - tarpinis variantas biggrin.gif
Atsakyti
jūre, jolčikai, ar jums yra tekę susidurti su tokia situacija, kai tyrinėji dviejų žmonių astro, nu akivaizdziai matai, kad suds ten jiems gaunas, moteris ir kai pasakai, kad vyras smurtauja, moteris ir pati tai pripazista, o tada klausia, ar tas vyras man tinka, ir kai pasakai ne, tai baisiai supyksta user posted image
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 25, 11:11)
o geras biggrin.gif a6 tai tiesiog marijampoles koordinates dejau. gal dar zinai kas vietoj kaisiadoriu?

Kaisiadorys: 54.52N, 24.27E (mano špurgėj rodo 24.28E).
Mergužėlės, o su nustatymu kas stipresnė - Saulė ar Mėnulis - galima? Ir visa kita, kaip rašiau anksčiau? Dabar tų paprastų duomenų jau nepakanka, nors ir tuos įtraukiau. Dabar faktų lentelė atrodo taip:
1. Nikas,
2. Kas dominuoja - Saulė ar Mėnulis,
3. Ekstravertas/intravertas,
4. Individualistas/visuomenininkas;
5. Gimimo valandos,
6. Vieversys/pelėda.
Čia tik mano mokymosi tikslais, ne kokiai knygai ar pan. Paskui paskelbsiu išvadas, gal paaiškės kas įdomaus.

Dėl astrologinės sinastrijos ir pan.: aš mažai kam sudarinėju astrologinius portretus, o sinastrijos iš viso dar nebandžiau. Bet iš tų kelių kartų, kai aiškindavau paties žmogaus charakterį pagal planetas, tai dažniausiai ir susiduri su tuo, kad žmogus nemato būtent savo trūkumų. Kitaip jų tikriausiai iš viso nebūtų arba su savo trūkumais žmogus bandytų kovoti. Taip ir sinastrijoje: moteriškei nemalonu pripažinti, kad ji silpna, kad neturi jėgų kovoti su vyro smurtu, tai pasišiaušia prieš tą žmogų, kuris nurodo jos silpnas vietas. Po susitikimų su tokiais žmonėmis, kurie supyksta ant astrologinės prognozės ar išvadų, aš kelias dienas ar net savaites negaliu nieko dirbti. Jau kuris laikas net galvoju, kad iš viso negalėsiu dirbti su žmonėmis tiesiogiai, tik bandysiu gilintis į astrologiją ir skleisti žinias kitiems, kad kuo daugiau žmonių susipažintų su astrologija. Juk neužpyksti ant gydytojo, kuris pranešė tau diagnozę - jis juk visai ne prie ko.
Atsakyti
Jolčik, tai dabar tau bandyt pateikti pagal punktus viską? Gerai, bandysiu paskaičiuot tą Saulę su Mėnuliu, kai atsigausiu. Taip gerai atminkė masažistė, kad guliu išleipus biggrin.gif
Atsakyti