ne tai, kad pykstu, tiesiog negera, kai nori zmogui padet, jis pats pripazista savo problemas, o po to supyksta, kad tai supratai

QUOTE(cara @ 2009 06 25, 22:47)
Cha, ir man būtų įdomu daugiau, bet ne taip čia paprasta juk

Beje, mano vyrui-aš idealus partneris, o man jis-ne

Marlen, nu gal as durna, bet man atrodo, kad tavo nikas ne is A raides

Manau partneris nebūtinai vyras

QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 25, 23:27)
ne tai, kad pykstu, tiesiog negera, kai nori zmogui padet, jis pats pripazista savo problemas, o po to supyksta, kad tai supratai 

nu *****, rozmarinai, spjauk tu į ją

Papildyta:
cara, linabalt, smagu kad jums linksma

linabalt, aš juk suprantu, kad rozmarinas ne mane turėjo omeny

QUOTE(marlen @ 2009 06 25, 22:30)
Cha, ir man būtų įdomu daugiau, bet ne taip čia paprasta juk
Man tik įdomu, kodėl būtent šitaip skaičiuoja...Ir kuo jau šis paprastas būdas toks jau teisingas?
Čia gal vaikų žaidimai

Dėl tų partnerių: nuo Asc penktas ženklas skaičiuojamas todėl, kad jūsų Asc parodo asmenybės unikalumą, charakterį, išorinę išvaizdą. O penktame ženkle nuo jūsų Asc bus kito žmogaus Saulė - tai to žmogaus dorovės veidas, jo kūrybinė saviraiška, jausmai. Nepamirškite, kad tai 5 ženklas nuo jūsų Asc, todėl tas ženklas parodo, kas tinka ir patinka jums, labiau turima omeny meilė, jausmai, ne vien tik partnerystė. Tikri partneriai (nebūtinai vedybų) yra 7 ženkle nuo Asc. Yra toks sinastrijos aiškinimo metodas, kai skaičiuojamas santykis tarp ženklų ir juose esančių planetų. Pvz. abiejų žmonių Saulės yra tame pačiame ženkle, paskui šalutiniame ženkle, per du, tris ženklus ir t.t. Tam tikras atstumas tarp dviejų žmonių Saulių parodo formalųjį santykių pobūdį, kokią vietą vienas žmogus skiria kitam savo gyvenime, kaip bendradarbiauja. Sąlyginai tai apibūdinama sekančiai: jeigu abiejų žmonių Saulės yra viename ženkle, tai jie bendrauja Avino principu, jų santykius galima apibūdinti kaip impulsyvius, aktyvius, tiesmukiškus. Kai abiejų žmonių Saulės yra sekančiame ženkle, tai jų santykiai apibūdinami Jaučio ženklo principu: bendras požiūris į buitį, materialinę padėtį, praktiškumas. Anksčiau duotame pavysdyje apie Asc ir penktą ženklą nuo jo, santykiai bus apibūdinami kaip Liūtiški: gyvenimas kaip šventė, bendra kūryba ir idealai, meilė vaikams. Su tokiu žmogum labai tinka gyventi šeimoje, turėti vaikų, su juo pasieksite didesnių rezultatų gyvenime.
Dėl duomenų: galite pateikti ir savo šeimos narių rodiklius, nes apie juos jau turiu šiek tiek duomenų, kai rašėte apie gimimo laiką ir aktyvumo ciklus.
Jolcik, labai geda
nu bet taip tingiu gilintis, grizti kelis psl atgal paziureti ir paskui skaiciuoti tas savo planetas
Galiu tik pasakyti kad siaip jau visa gyvenima buvau vyturys, o dabar staiga patapau peleda po dukros gimimo. Nors, tas mano vyturiskumas jau man pradeda atrodyti dirbtinis, ar nebusiu as jo issiugdziusi paauglysteje kaip ir kai kuriu kitu iprociu, kuriuos smarkiai atidirbinejau

o gal tiesiog energijos truksta? kai jos truksta, norisi miegoti labai daug. kai netruksta - gali praktiskai nemiegoti. yra dar vienas niuansas - kada eini gulti, jei eisi miegoti 10 val. vakaro - tai 6 jau versies is lovos, nes sonus nugulesi

QUOTE(Jolčikas @ 2009 06 25, 18:59)
Dabar faktų lentelė atrodo taip:
1. Nikas,
2. Kas dominuoja - Saulė ar Mėnulis,
3. Ekstravertas/intravertas,
4. Individualistas/visuomenininkas;
5. Gimimo valandos,
6. Vieversys/pelėda.
Čia tik mano mokymosi tikslais, ne kokiai knygai ar pan. Paskui paskelbsiu išvadas, gal paaiškės kas įdomaus.
1. Nikas,
2. Kas dominuoja - Saulė ar Mėnulis,
3. Ekstravertas/intravertas,
4. Individualistas/visuomenininkas;
5. Gimimo valandos,
6. Vieversys/pelėda.
Čia tik mano mokymosi tikslais, ne kokiai knygai ar pan. Paskui paskelbsiu išvadas, gal paaiškės kas įdomaus.
1. Raudona Gilė
2. Jolčikai, visai nemoku paskaičiuoti kas dominuoja mano astro, bet gal pagelbės čia Rozmarinas prie progos - ji turi mano gimimo duomenis

3. Per pusę ekstaraveritškumo ir intravertiškumo
4. Individualistė
5. 19.00
6. Vieversys
O MAN MIEGO NORISI visada ;/
jolčikai, ačiū!!!! kaip tik šito skaičiavimo vis niekaip neperpratau.