Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas II

Ai, nežinau... Tik tiek, kad tos politinės astrologijos - labai slidus dalykas...
Krizę Lietuvoj sukėlė tas perteklinis pinigų įvežimas iš Skandinavijos... Sukėlė infliaciją baisinę (jei kas skaito Pekeliūno apžvalgas Lietrytyj - anas taip ir buvo sakęs prieš porą metų, jeibogu)...
Kubilius bando suvaldyt krizę - užtai yra labai nepopuliarus...

Atsakyti
nu ***, aš čia ne kaip astrologė kalbu, o bent kiek sveikai mąstantis žmogus mato, kad jo veiksmai tik dar didesnę krizę sukelia. ir jeigu manai kitaip, tadai labai nusivyliau tavo protiniais gabumais.
Atsakyti
Čia ne į temą. Norėjau paklausti iš kokių planetų, aspektų galima spręsti ape gabumus kokiai nors sričiai ir pasisekimą joje? mirksiukas.gif Dar, iš ko sprendžiama apie pasisekimą užsienyje ar savo šalyje? Kiek žinau mūsų šalies horoskopo saulė yra vėžyje. Kažką apie tai per Palmyrą girdėjau.
Atsakyti
Marlen, aš čia tau pažėriau patarimų, bet dabar pasižiūrėjau duomenis - taigi tavo Ketu ne 7 būste, o kaip tik prie Asc. O prie Dsc yra Rachu, tai partnerystės santykiai tiesiog labai svarbūs, tu čia gali reikštis visiškai laisvai. Tik, žinoma, nesinaudoti kitais savanaudiškai, netgi atvirkščiai, leisti partneriui vadovauti, neišsišokti. Ir kuo daugiau santykių, tuo geriau, t.y. partnerystėje jėga!
P.S. O ir tavo vedybų burtas pateko į Svarstyklių ženklą, o juk tai partnerystės ženklas.
Šis mėnulio užtemimas ir paskui sekantis saulės užtemimas kaip tik ir palies būtent santykius, nes seni dalykai nebeveikia, reikia imtis kažko naujo, daryti reformas, todėl ir vyksta pasikeitimai iš pradžių pasąmonėje (mėnulis), o vėliau sąmoningai imsimės veiksmų. Jeigu ką nors planuojate keisti, nutraukti ryšius ar pereiti į kitą kolektyvą, šiuo metu dar nieko neverta daryti, vėliau viskas paaiškės, bet veikti reikės jau naujais metodais - seni atgyveno. O dabar esančios kliūtys bus pašalintos, netgi gana revoliucingu būdu. Pasižiūrėkit, ar turit kokių planetų Ožiaragio 15° ar Vėžio 29° (orbas 2 - 3°). Tada jus tai gali paliesti tiesiogiai pagal planetos energijas ir būstą, o kitiems - nelabai. Čia ne mano prognozės, prisikaičiau iš kitur.

Jauciu, kad musu su Marlen panasios astroschemos. Ir net menulis panasioje pozicijoje. Užtemimas pas mane irgi yvyks partnerystes buste. Keista, taciau jy jau pradejau jausti nuo kovo menesio. Kazkaip sunkiai su partneriu bendraujasi, pykstames,norisi skirtis ir siaip blogai elgtis su manimi jis pradejo. Na gal dar prisidejo ir tai, kad kovo menesy yvykusiame soliare juodas menulis su DC susijunges...
Zodziu laikykis Marlen, ne tau vienai teks iskesti sy uztemima blink.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(pasaka14 @ 2009 07 08, 18:18)
Čia ne į temą. Norėjau paklausti iš kokių planetų, aspektų galima spręsti ape gabumus kokiai nors sričiai ir pasisekimą joje?  mirksiukas.gif  Dar, iš ko sprendžiama apie pasisekimą užsienyje ar savo šalyje? Kiek žinau mūsų šalies horoskopo saulė yra vėžyje. Kažką apie tai per Palmyrą girdėjau.

Pats sau astrologas viskas į temą mirksiukas.gif
Gabumai ir pasisekimas matosi iš planetų sankaupos kuriame nors būste ar ženkle, geri aspektai tarp tą sferą atitinkančių planetų - valdovų, tam tikrų planetų konjunkcijos, taip vadinami superaspektai ir pan.
Pasisekimą užsienyje rodo stiprus 9 būstas, 9 būsto valdovas geruose aspektuose.
Atkurtos Lietuvos Saulė buvo Žuvų ženkle (juk tai buvo kovo 11d.), Asc Svarstyklėse. O lietuviai Vėžiai pagal etnosą, t.y. tautos saviraiška, kultūra, papročiai. Nors man šiandieniniai lietuviai tai tikri Ožiaragiai: užsispyrę, lėtai išjudinami, siekinatys karjeros, vadovaujančių postų. Ir jeigu jau ką įsikala galvon, tai su kuolu neišmuši...na, bent jau žemaičiai tai tikrai Ožiaragiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolčikas: 08 liepos 2009 - 20:01
fantastic girl, laikykis, nenukabink nosies 4u.gif
Jolčikai, o kodėl man visada atrodė, kad sėkmę užsienyje rodo gerai aspektuotas Plutonas g.gif Matyt aš čia pagal savo žemėlapį žiūrėjau blush2.gif ax.gif
Pasaka14, ir aš visada Lietuvą priskirdavau Vėžiui rolleyes.gif Kokią sritį rinktis, tai tikrai MC geriausiai parodo mirksiukas.gif Bent man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2009 07 08, 20:56)
fantastic girl, laikykis, nenukabink nosies  4u.gif
Jolčikai, o kodėl man visada atrodė, kad sėkmę užsienyje rodo gerai aspektuotas Plutonas  g.gif Matyt aš čia pagal savo žemėlapį žiūrėjau  blush2.gif  ax.gif
Kokią sritį rinktis, tai tikrai MC geriausiai parodo mirksiukas.gif Bent man smile.gif

Tai jau tikrai pagal tavo horo Plutonas rodo, kad galėtum pakeisti savo gyvenimą, jeigu ryžtumeisi išvykti gyventi svetur. Bet kadangi tavo Plutonas yra beveik prie pat 9 būsto pabaigos - 10 būsto pradžios, tai įtakos ir tikslo pasirinkimą. Tiksliau, tinka imtis rizikingų veiksmų ar veiklos, netgi siekti valdžios postų!
Atsakyti
QUOTE(Jolčikas @ 2009 07 08, 22:20)
Tai jau tikrai pagal tavo horo Plutonas rodo, kad galėtum pakeisti savo gyvenimą, jeigu ryžtumeisi išvykti gyventi svetur. Bet kadangi tavo Plutonas yra beveik prie pat 9 būsto pabaigos - 10 būsto pradžios, tai įtakos ir tikslo pasirinkimą. Tiksliau, tinka imtis rizikingų veiksmų ar veiklos, netgi siekti valdžios postų!

Na jooo bigsmile.gif Vienintelį kartą bandžiau išvykti į užsienį ir tas pats nepavyko doh.gif Bet ir nesistebiu, nes turint galvoje, kad moku vos kelis sakinius angliškai.. ax.gif
Reikia traukti man į Rusiją biggrin.gif Tik kad žiemos pas juos labai jau šaltos wacko.gif
O jei rimtai, tai visai norėčiau, ypač pabaigus mokslus, nes užsienyje kur kas labiau vertinama mano studijuojama profesija 4u.gif Be to, kalbų studijavimas man irgi jau yra, taip kad viskas tik į naudą smile.gif

Rusų forume rašoma, kad su Zet programos pagalba galima nusibraižyti kokį tai žemėlapį, kur rodoma, kokios šalys labiausiai tinka gyventi ( Saulės, Veneros ir Jupiterio linijos gaublyje), o kur visai netinka (Marso ir Saturno linijos)...Gal kas darėt?Aš tai nerandu pas save tokios funkcijos unsure.gif

Atsakyti
http://www.supermama...?...465113&st=0

fantastic girl, va tokia tema blink.gif net dvi moterys nusprendė skirtis šiomis dienomis blink.gif veikia tas užtemimas visus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2009 07 08, 21:49)
Na jooo  bigsmile.gif Vienintelį kartą bandžiau išvykti į užsienį ir tas pats nepavyko doh.gif Bet ir nesistebiu, nes turint galvoje, kad moku vos kelis sakinius angliškai..  ax.gif
Reikia traukti man į Rusiją biggrin.gif Tik kad žiemos pas juos labai jau šaltos wacko.gif
O jei rimtai, tai visai norėčiau, ypač pabaigus mokslus, nes užsienyje kur kas labiau vertinama mano studijuojama profesija 4u.gif Be to, kalbų studijavimas man irgi jau yra, taip kad viskas tik į naudą  smile.gif

Rusų forume rašoma, kad su Zet programos pagalba galima nusibraižyti kokį tai žemėlapį, kur rodoma, kokios šalys labiausiai tinka gyventi ( Saulės, Veneros ir Jupiterio linijos gaublyje), o kur visai netinka  (Marso ir Saturno linijos)...Gal kas darėt?Aš tai nerandu pas save tokios funkcijos unsure.gif

Aš radau tokią funkciją astro.com. Ten yra "special charts", paskui "astromap world" ir rodo pagal tavo duomenis tas linijas.
Atsakyti
As astro.com randu tik "Astro Click Travel" blush2.gif
Atsakyti
šiaip tai nėra sunku nustatyti ir be astro.com kur tinka žmogui gyvent, kiekvienas ženklas turi savo globojamas vietas, tiesiog reikia gyvent tokioje aplinkoje, kuri to ženklo proteguojama mirksiukas.gif
Atsakyti