QUOTE(linabalt @ 2009 07 09, 08:52)
Kokios tai butu vietos man? Cia pagal Mergele reikia ziureti? Kai kalbejau su La Jure, ji sake, kad man reiketu ziureti Sauliui tinkamas vietas, tik neprisimenu pagal ka ji parinko Sauli.
Ir kur rasti kokios vietos kuriam zenklui tinka? Ar pvz, Dharmoje jos teisingai surasytos?
O kurioje vietoje Dharmoje yra nurodytos vietos? Gal tos, kur prie kylančio ir besileidžiančio mazgų?
Papildyta:
QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 09, 09:00)
as kaip ir sakiau, globos sistemos nesuprantu ir tai kaip ziuriu as, yra visaip kitaip, jei jau atvirai, tai dėl savo pasisakymų jaučiuosi pakliūvusi į jolčiko nemalonę.
as žiūriu pagal asc, nes asc žmogaus esmė, o kelionių būstai rodo tik laikinus pasibuvimus.
BET DABAR NETURIU JĖGŲ RAŠYT, NES ESU apspangus nuo tavegilio.
beje, kas dėl lt ožiaragio šalies, tai senojoje rafaelio knygoje vilnius paminėtas kaip ožiaragio globotinis, jau seniai šitą esu radus ir buvau labai nustebus dėl to, matomai būtent todėl man vilniuje niekada nesiseka ir šiaip labai negera būna.
Juokauji? Kokios čia malonės ar nemalonės, mes visos čia - viena komanda. Ar ne?
Juk kuo daugiau šaltinių turėsime, tuo geriau.
O dėl Vilniaus - tai visai sutinku, nes juk čia visos ministerijos, valdžia sėdi - tikras Ožiaragis, o tam tikra prasme - Lietuvos 10 būstas.