Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas II

QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 09, 09:48)
šiaip tai nėra sunku nustatyti ir be astro.com kur tinka žmogui gyvent, kiekvienas ženklas turi savo globojamas vietas, tiesiog reikia gyvent tokioje aplinkoje, kuri to ženklo proteguojama mirksiukas.gif

Kokios tai butu vietos man? Cia pagal Mergele reikia ziureti? Kai kalbejau su La Jure, ji sake, kad man reiketu ziureti Sauliui tinkamas vietas, tik neprisimenu pagal ka ji parinko Sauli.
Ir kur rasti kokios vietos kuriam zenklui tinka? Ar pvz, Dharmoje jos teisingai surasytos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 09 liepos 2009 - 08:56
as kaip ir sakiau, globos sistemos nesuprantu ir tai kaip ziuriu as, yra visaip kitaip, jei jau atvirai, tai dėl savo pasisakymų jaučiuosi pakliūvusi į jolčiko nemalonę.
as žiūriu pagal asc, nes asc žmogaus esmė, o kelionių būstai rodo tik laikinus pasibuvimus.
BET DABAR NETURIU JĖGŲ RAŠYT, NES ESU apspangus nuo tavegilio.

beje, kas dėl lt ožiaragio šalies, tai senojoje rafaelio knygoje vilnius paminėtas kaip ožiaragio globotinis, jau seniai šitą esu radus ir buvau labai nustebus dėl to, matomai būtent todėl man vilniuje niekada nesiseka ir šiaip labai negera būna.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 07 09, 08:52)
Kokios tai butu vietos man? Cia pagal Mergele reikia ziureti? Kai kalbejau su La Jure, ji sake, kad man reiketu ziureti Sauliui tinkamas vietas, tik neprisimenu pagal ka ji parinko Sauli.
Ir kur rasti kokios vietos kuriam zenklui tinka? Ar pvz, Dharmoje jos teisingai surasytos?

O kurioje vietoje Dharmoje yra nurodytos vietos? Gal tos, kur prie kylančio ir besileidžiančio mazgų?
Papildyta:
QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 09, 09:00)
as kaip ir sakiau, globos sistemos nesuprantu ir tai kaip ziuriu as, yra visaip kitaip, jei jau atvirai, tai dėl savo pasisakymų jaučiuosi pakliūvusi į jolčiko nemalonę.
as žiūriu pagal asc, nes asc žmogaus esmė, o kelionių būstai rodo tik laikinus pasibuvimus.
BET DABAR NETURIU JĖGŲ RAŠYT, NES ESU apspangus nuo tavegilio.

beje, kas dėl lt ožiaragio šalies, tai senojoje rafaelio knygoje vilnius paminėtas kaip ožiaragio globotinis, jau seniai šitą esu radus ir buvau labai nustebus dėl to, matomai būtent todėl man vilniuje niekada nesiseka ir šiaip labai negera būna.

Juokauji? Kokios čia malonės ar nemalonės, mes visos čia - viena komanda. Ar ne?
Juk kuo daugiau šaltinių turėsime, tuo geriau.
O dėl Vilniaus - tai visai sutinku, nes juk čia visos ministerijos, valdžia sėdi - tikras Ožiaragis, o tam tikra prasme - Lietuvos 10 būstas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolčikas: 09 liepos 2009 - 09:07
..gal žiaurokai parašysiu, bet negaliu neįsiterpti, bo dar kuri, įtakota užtemimų, sugalvosit išvykti į kokią svečią šalį. Na NEGALIMA daryti išvados apie vieną ar kitą "momentą" tik iš vieno rodiklio - aspekto, būsto ar pan. Jei yra užpildytas 9 būstas sakykim primityviai - gerom planetom, tai dar nereiškia, kad reikia varyt į Zimbabvę gyvent. Tai tik pirmoji užuomina, kad galima svarstyti ir toliau kapstyti šitą klausimą. Tik kai išvedi, kaip aš vadinu, grandinėlę požymių pagal kuriuos galėtum emigruoti, gali pradėti žiūrėti tranzitus, soliarus ir pan. Ir tik tada pradėti galvoti ar tikrai to nori ir ar verta išvažiuoti.
Kiek supratau Rozmarinas jau pabandė, ką tai reiškia prisijungti prie astroschemos. Atskirus dalykus mokytis galima, bet gink Dieve nedarykit išvadų, pvz. pas mane yra skyrybų aspektas, tai jau skirsiuosi. Geras astrologas tik Įėjęs į astroschemą gali "pamatyti" momentą pagal kurį galima būtų spręsti, kad jums gali grėsti skirybos.
Dar man labai patiko Jolčiko išvada apie blogas ir geras planetas. Aš jau seniai įsitikinau, kad ne į tai reikia žiūrėti, o tik į planetų stiprumą. Turint gerą planetą, ją taip paprasta suš...atsiprašant, o blogą - atidirbti. Nu sorry, kad įsiterpiau taip be ryšio. Šiaip tai visai smagiai jūs čia mokotės smile.gif
Atsakyti
Visai ne be rysio tu cia isiterpei, visa informacija ir visu nuomones yra svarbios ir idomios mirksiukas.gif O isvykti kol kas neplanuoju, kaip jau minejau, tik po kokiu 4m, kai jaunesniajam bus 18,ir jis bus baiges mokslus - tada noreciau isvezti vaikus kazkur i uzsieni, kad ten iitvirtintu, jei cia situacija ir toliau bus tokia pati sh..ina ax.gif

Jolcikai, tesingai, Dharmoje prie kylanciu ir besileidzianciu mazgu maciau salis surasytas. Daugiau nezinau kur galima butu paziureti smile.gif
Atsakyti
tiesa sakant, aš būtent tą patį kaip tu la jūrei sakei nuolat ir bandžiau pasakyti, kad aspektai gali rodyti ir labai tvirtai ir aiškiai vienus dalykus, kai įeini į žmogaus astro, staiga viskas apsiverčia ir ima rodyti kitus dalykus ir netgi tokiose vietose, kad gyvenime nepagalvotum. todėl ir sakau, kad galiu parašyti kas ką reiškia, bet tai nereiškia, kad tai bus teisinga, nes reik žiūrėt visumą, o kad pažiūrėt visumą, tai baisiai didelis darbas ir po to kurį laiką jautiesi absioliučiu tuščiagalviu.
taip pat pritariu dėl piktų-gerų planetų, nes netgi visiški geriečiai venera ir jupiteris gali pridaryt žiaurios žalos, o štai absoliutus blogis saturnas gali apdovanot didžiulėmis dovanomis.
Atsakyti
Pagarba visoms 4u.gif
Noriu paklausti ką reikštų toks terminas kaip The Inconjunct or Quincunx aspect? Tyrinėjuos (aišku, kaip pirmokas dar smile.gif ) savo šeimos narių astro ir aptikau. Anglų kalba yra paaiškinimai, tačiau norėtųsi ir jūsų nuomonės.
Atsakyti
aš tai tokio nežinau, o per kiek laipsnių planetos?
Atsakyti
Pvz.: Sun Quincunx Moon 0°18
Atsakyti
Nu tai konjunkcija čia
Atsakyti
aš tai nžn kas čia, greičiausiai vėl koks naujųjų laikų astrologijos naujadaras.
pagal vertimą tai būtų penkių daiktų išdėstymas keturkampio kampuose, paliekant penktą daiktą viduryje.
čia gal dovydo žvaigždė bigsmile.gif

kur tai radai bluebery?
Atsakyti
astro.com
Papildyta:
O ką reikštų Dovydo žvaigždė?
Atsakyti