paklausiau ka tik mamos - pasake 15 minuciu ribose, jei gerai prisimena, o tiksliai turbut negali pasakyti niekas
nu ok atsiųsk, pažiūrėsiu ar yra bent užuominų apie ateivizmą.
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 07 22, 14:38)
supranti, čia esmė ne tai, kad žmogus pasako, kad netinka. daug kas sako, man netiko tas ir tas. bet juk tai galima pasakyt normaliai žodžiais, o ne nusiskiedei.
o jos horoskope nebuvo zenklo, kad zmogus nesupranta, nemato saves ir aplinkinio pasaulio? arba nepripazista savo klaidu....? turejau matyti koks tai zmogus.
lyg ir nuejo, tiesa, man idomu suzinoti apie neigiamus charakterio bruozus ir polinkius - gal but labiau nei teigiamus, nors ir tai svarbu patikrinti, ar as pakankamai blaiviai isave ziuriu ar ne.
ai ji tik vieną zoną prašė išnagrinėt, tai daugiau nebesigilinau.
Papildyta:
CHA!!! aš tai visad sakiau ir sakysiu, kad Urartu čia yra didžiausia ezoterikė ir aiškiaregė.
akurat, kokį skirtumą tarp tų 15 minučių beimsi, vistiek xxl ateis.
sveikinu, turi ūką praesepe ir saulę rex degree.
Papildyta:
CHA!!! aš tai visad sakiau ir sakysiu, kad Urartu čia yra didžiausia ezoterikė ir aiškiaregė.
akurat, kokį skirtumą tarp tų 15 minučių beimsi, vistiek xxl ateis.
sveikinu, turi ūką praesepe ir saulę rex degree.
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 07 22, 15:01)
ai ji tik vieną zoną prašė išnagrinėt, tai daugiau nebesigilinau.
na nustebinai, kad del vieno zodzio turejai minciu viska mesti

reik pažiūrėt ar pati urartu ne ateivis.
nu dekui ir uz tai, pabusiu lunatike

QUOTE(gluosnis @ 2009 07 22, 15:04)
nu žinok tas labai sukrečia, labai gerai tą akimirką supratau jolčiko žodžius, kad ji negali tokių dalykų ištvert, todėl ir nesiima dirbt astrologe.
urartu deja ne ateivis.
gaila, žinoma...
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 07 22, 14:05)
Supratau, aciu. Tas Arcturo derinys su Merkurijum viskas teisingai, isskyru dideliu turtus - nu nera ju pas mane

QUOTE(Fille @ 2009 07 22, 15:06)
Taip ir turejo buti, ne ateiviski zmogeliai i tokias temas retai uzklysta