Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas II

paklausiau ka tik mamos - pasake 15 minuciu ribose, jei gerai prisimena, o tiksliai turbut negali pasakyti niekas
Atsakyti
nu ok atsiųsk, pažiūrėsiu ar yra bent užuominų apie ateivizmą.
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 07 22, 14:38)
supranti, čia esmė ne tai, kad žmogus pasako, kad netinka. daug kas sako, man netiko tas ir tas. bet juk tai galima pasakyt normaliai žodžiais, o ne nusiskiedei.

o jos horoskope nebuvo zenklo, kad zmogus nesupranta, nemato saves ir aplinkinio pasaulio? arba nepripazista savo klaidu....? turejau matyti koks tai zmogus.
Atsakyti
lyg ir nuejo, tiesa, man idomu suzinoti apie neigiamus charakterio bruozus ir polinkius - gal but labiau nei teigiamus, nors ir tai svarbu patikrinti, ar as pakankamai blaiviai isave ziuriu ar ne.
Atsakyti
ai ji tik vieną zoną prašė išnagrinėt, tai daugiau nebesigilinau.
Papildyta:
CHA!!! aš tai visad sakiau ir sakysiu, kad Urartu čia yra didžiausia ezoterikė ir aiškiaregė.

akurat, kokį skirtumą tarp tų 15 minučių beimsi, vistiek xxl ateis.

sveikinu, turi ūką praesepe ir saulę rex degree.
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 07 22, 15:01)
ai ji tik vieną zoną prašė išnagrinėt, tai daugiau nebesigilinau.

na nustebinai, kad del vieno zodzio turejai minciu viska mesti
rolleyes.gif
Atsakyti
reik pažiūrėt ar pati urartu ne ateivis.
Atsakyti
nu dekui ir uz tai, pabusiu lunatike smile.gif
Atsakyti
Kiek daug pradejo rastis ateiviu biggrin.gif ROZMARINAI, gal matej ka apie mane ispudingo ar labai bjauraus?
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 07 22, 15:04)
na nustebinai, kad del vieno zodzio turejai minciu viska mesti
rolleyes.gif

nu žinok tas labai sukrečia, labai gerai tą akimirką supratau jolčiko žodžius, kad ji negali tokių dalykų ištvert, todėl ir nesiima dirbt astrologe.

urartu deja ne ateivis.
Atsakyti
gaila, žinoma...
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 07 22, 14:05)

linabalt, aš įdėjau kas tinka konkrečiai tau.

Supratau, aciu. Tas Arcturo derinys su Merkurijum viskas teisingai, isskyru dideliu turtus - nu nera ju pas mane g.gif Tikiuosi, kad dar bus bigsmile.gif

QUOTE(Fille @ 2009 07 22, 15:06)
Kiek daug pradejo rastis ateiviu  biggrin.gif

Taip ir turejo buti, ne ateiviski zmogeliai i tokias temas retai uzklysta smile.gif
Atsakyti