na cia jei nepasiseka. is kitos puses, jei uzsilenki iskart, skausmo nespeji pajusti - adrenalinas suveikia geriau nei morfijus. skausmas ateina veliau.
ai nu ką ta plyta, aš esu turėjus smegenų sutrenkimą, ištveriama, tik galvą svaigsta, vemi ir akyse tavaruoja.
xxl, šneki lyg jau būtum porą kartų mirus...
tai mes ateiviai jau daugybę kartu buvom mirę. ė ar pastebėjot kad patikslinau žinutę ir parašiau dėl ko aš pergyvenčiau?
tai pozhar tik vienas is paminetu budu - kiti zymiai humaniskesni, ir paziurejus is statistikos puses i ju kieki, sansas sudegti mazesnis nei 10%.
Papildyta:
siaip buvau arti to - net nesupratau, kaip neuzsilenkiau, bet tikrai prisimenu, kad i visa ta reikala ziurejau labai ramiai - kaip ziurovai teatre pagalvojau "vat ir atejo tau zopiskis".
Papildyta:
siaip buvau arti to - net nesupratau, kaip neuzsilenkiau, bet tikrai prisimenu, kad i visa ta reikala ziurejau labai ramiai - kaip ziurovai teatre pagalvojau "vat ir atejo tau zopiskis".
buvai arti pozhar?
ne, tai buvo buitnis reikalas.
Geriau mirti laisviems, negu gyventi vergovėje
dainuoja paskutiniai Pilėnų gynėjai...
Aina sau, kai žiūrėjau operą Trakuose, vis mąsčiau, kaip jie ten sumąstė susidegint. Aišku, egzistuoja ir visai kita Pilėnų versija, bet turėjo būti žiauru.
Aina sau, kai žiūrėjau operą Trakuose, vis mąsčiau, kaip jie ten sumąstė susidegint. Aišku, egzistuoja ir visai kita Pilėnų versija, bet turėjo būti žiauru.
nu aš tai prieš tai nusižudyčiau.
Papildyta:
o kokia kita versija?
Papildyta:
o kokia kita versija?
jie kvailai pasielge - turejo pjautis iki paskutiniu, gal butu atsimuse, juolab, kad tiek vergove tiek laisve yra iliuzijos. o ir vergove nebuvo pasaulio pabaiga - visad galima buvo pabegti ar bent jau nusmaugti savo seimininka. Cia manyje matyt: "Соединение:С Солнцем: злой нрав" sneka.
Depresija ir panika. Gilaus nusivylimo, desperacijos padiktuoti veiksmai. Kam įdomu - daug diskusijų sukėlęs straipsnis http://www.lrytas.lt...-nuotraukos.htm
QUOTE(Blueberry @ 2009 07 22, 16:15)
Geriau mirti laisviems, negu gyventi vergovėje
dainuoja paskutiniai Pilėnų gynėjai...
Man va šitas įdomus straipsnis, turbūt skaitėt...
ėėėė, žiuriu tą patį straipsnį įkėlėm...