Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas II

QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 29, 11:14)
jolčikai, tu marlen sakei, kad jos stiprus marsas. a negalėtum manęs paprotint pagal tą nustatei? nes aš nesugebu įžvelgt jo stiprių pusių sad.gif

Nežinau kaip atsitiko, bet neberandu Marlen duomenų. Gal ji dabar kitu vardu vadinasi? Marlen, gal atsiųsk duomenis iš naujo.
Atsakyti
išsiunčiau aš.
Atsakyti
Na merginos, kai jau mane apnagrinėsit,prašom kokią tai ataskaitą 4u.gif lotuliukas.gif Man ir labai įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Rozmarinai, tai visai kas kita. Kiek supratau kalba eina apie planetos stiprumą, o ne jos padėtį. Stiprumą (afetiką) reikia paskaičiuoti - tai daroma su tokia didele lentele, krapštymosi davelnia (kaip tik Prozerpinai atidirbti hihihi.gif )
Atsakyti
pala, o tai pagal valdovus ir t.t. tai čia ne stiprumas?
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 29, 11:14)
jolčikai, tu marlen sakei, kad jos stiprus marsas. a negalėtum manęs paprotint pagal tą nustatei? nes aš nesugebu įžvelgt jo stiprių pusių sad.gif

Na, to ką rašiau Marlen apie jos Marsą - neatsiimu nei vieno žodžio. Taip, rašiau apie Marso afetinius balus +50. Marso įtaka bus didelė, nes jis Liūte - giminingoje stichijoje, 8 būste - simbolinis valdovas, susijungęs su Venera, turi aspektus su Neptūnu, Plutonu, Prozerpina, Mėnuliu - 108°, dar aspektuoja 10 ir 4 būstus - juk tai vis kertiniai horoskopo rodikliai. Vadinasi, Marsas įtakos svarbias gyvenimo sferas, be to, dar Marsas yra arti tolimųjų nejudančių žvaigždžių - Alfard ir Adafera, kurios abi turi sąsajų su Marsu, dar didina jo energiją. Dar Marsas įeina į Bisekstilio sudėtį, kuris, kaip žinai, didina produktyvumą, skatina bendradarbiavimą, apsaugo ir t.t. Na, dar Marsas yra antrasis 10 ir 11 būstų almutenas, o tai reiškia kad įtakos ir karjerą, ateities planus. Gal kosmogramoje to ir nesimato iš karto, bet horoskope Marsas gana svarbus.
Atsakyti
tai aš jokiais būdais ir nenorėjau pasakyt, kad tu neteisi. tik nesupratau, kodėl aš nematau, bet dabar suprantu, kad cia issiskiria mokymai.
Atsakyti
QUOTE(Jolčikas @ 2009 05 29, 15:34)
Na, to ką rašiau Marlen apie jos Marsą - neatsiimu nei vieno žodžio. Taip, rašiau apie Marso afetinius balus  +50. Marso įtaka bus didelė, nes jis Liūte - giminingoje stichijoje, 8 būste - simbolinis valdovas, susijungęs su Venera, turi aspektus su Neptūnu, Plutonu, Prozerpina, Mėnuliu - 108°, dar aspektuoja 10 ir 4 būstus - juk tai vis kertiniai horoskopo rodikliai. Vadinasi, Marsas įtakos svarbias gyvenimo sferas, be to, dar Marsas yra arti tolimųjų nejudančių žvaigždžių - Alfard ir Adafera, kurios abi turi sąsajų su Marsu, dar didina jo energiją. Dar Marsas įeina į Bisekstilio sudėtį, kuris, kaip žinai, didina produktyvumą, skatina bendradarbiavimą, apsaugo ir t.t. Na, dar Marsas yra antrasis 10 ir 11 būstų almutenas, o tai reiškia kad įtakos ir karjerą, ateities planus. Gal kosmogramoje to ir nesimato iš karto, bet horoskope Marsas gana svarbus.

Na vat kaip įdomu g.gif Jolčikas nepatingėjo vėl peržiūrėti 4u.gif bet ,dieve brangus, aš čia nieko nebesuprantu doh.gif ax.gif blush2.gif biggrin.gif Gerai čia ar negerai? rolleyes.gif
Atsakyti
na čia jolčikas nesakė, nei kad gerai, nei kad blogai, tiesiog, kad šita planeta turi stiprų poveikį.
Papildyta:
jolčikai, būk gerutė, dar pasakyk, pagal ką nustatei, kad marsas simbolinis 8 būsto valdovas? ir kas per aspektas su mėnuliu? nes aš nematau.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 29, 14:43)
na čia jolčikas nesakė, nei kad gerai, nei kad blogai, tiesiog, kad šita planeta turi stiprų poveikį.
Papildyta:
jolčikai, būk gerutė, dar pasakyk, pagal ką nustatei, kad marsas simbolinis 8 būsto valdovas? ir kas per aspektas su mėnuliu? nes aš nematau.

Čia žiūrima taip: aštuntas būstas simboliškai atitinka Skorpiono ženklą - aštuntas Zodiako ženklas. Kadangi Marsas pateko į 8 būstą, o Skorpiono ženklo valdovai yra Plutonas ir Marsas, tai dėl to Marsas yra simboliškai savo namuose, simbolinis valdovas.
Yra toks minorinis aspektas sesquiquintil - 108° - čia vienas iš karminių aspektų, susijęs su abstrakčiu mąstymu, savo dvasingumo suvokimu, pakilimu aukščiau fiziologijos, leidžia išsivaduoti iš giminės, kastos ar kitokių socialinių apribojimų (sąlygotumų).
Oi, Rozmarinai, kaip aš tau dėkinga už tai, kad privertei mane pasikartoti aspektus! Aš net Podvodną išsitraukiau iš lentynos.
Papildyta:
QUOTE(marlen @ 2009 05 29, 14:40)
Na vat kaip įdomu g.gif Jolčikas nepatingėjo vėl peržiūrėti 4u.gif bet ,dieve brangus, aš čia nieko nebesuprantu doh.gif  ax.gif  blush2.gif  biggrin.gif Gerai čia ar negerai? rolleyes.gif

Nebijok, Marsas +50 - tai teigiamas poveikis. Kaip tik drąsą ir turi lavinti, na, ne iki agresyvumo, bet aktyvumo prasme tai būtinai. Fizinis aktyvumas tiesiog būtinas, kad įgytum patirties, įgūdžių. Kažkaip vis išlenda tavo baimės, tarsi viskas tau atrodo labai baisu, nors horoskopas rodo, kad galėtum net kariniuose veiksmuose dalyvauti, gelbėti žmones ar pan. Gal tavo gimimo laikas nėra tikslus?
Atsakyti
QUOTE(Jolčikas @ 2009 05 29, 16:26)
Nebijok, Marsas +50 - tai teigiamas poveikis. Kaip tik drąsą ir turi lavinti, na, ne iki agresyvumo, bet aktyvumo prasme tai būtinai. Fizinis aktyvumas tiesiog būtinas, kad įgytum patirties, įgūdžių. Kažkaip vis išlenda tavo baimės, tarsi viskas tau atrodo labai baisu, nors horoskopas rodo, kad galėtum net kariniuose veiksmuose dalyvauti, gelbėti žmones ar pan. Gal tavo gimimo laikas nėra tikslus?

Na gimimo laikas tai kaip ir tikslus, mama ką tik patvirtino ax.gif Žinau,kad galiu daug,turiu tiek fizinės,tiek dvasinės jėgos,bet..Na negaliu niekaip apsispręst, kur save realizuot rolleyes.gif Dabar mokausi,kaip ir priklauso su kylančiu Mėnulio mazgu Dvyniuose biggrin.gif
Atsakyti
pas rafaeli viskas truputi kitaip, beje, tai slapyvardis, po juo slepiasi astrologas Robert Thomas Cross (1850-1923). ir as atradau, kodel jis draudzia interpretacijas ir daugeli aspektu, as turiu vadoveli, kuri jis parase savo pradedantiems studentams, jis reikalauja mokytis pagrindu, o interpretacijas palikti patyrusiems astrologams.
Atsakyti