QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 29, 14:43)
na čia jolčikas nesakė, nei kad gerai, nei kad blogai, tiesiog, kad šita planeta turi stiprų poveikį.
Papildyta:
jolčikai, būk gerutė, dar pasakyk, pagal ką nustatei, kad marsas simbolinis 8 būsto valdovas? ir kas per aspektas su mėnuliu? nes aš nematau.
Čia žiūrima taip: aštuntas būstas simboliškai atitinka Skorpiono ženklą - aštuntas Zodiako ženklas. Kadangi Marsas pateko į 8 būstą, o Skorpiono ženklo valdovai yra Plutonas ir Marsas, tai dėl to Marsas yra simboliškai savo namuose, simbolinis valdovas.
Yra toks minorinis aspektas sesquiquintil - 108° - čia vienas iš karminių aspektų, susijęs su abstrakčiu mąstymu, savo dvasingumo suvokimu, pakilimu aukščiau fiziologijos, leidžia išsivaduoti iš giminės, kastos ar kitokių socialinių apribojimų (sąlygotumų).
Oi, Rozmarinai, kaip aš tau dėkinga už tai, kad privertei mane pasikartoti aspektus! Aš net Podvodną išsitraukiau iš lentynos.
Papildyta:
QUOTE(marlen @ 2009 05 29, 14:40)
Nebijok, Marsas +50 - tai teigiamas poveikis. Kaip tik drąsą ir turi lavinti, na, ne iki agresyvumo, bet aktyvumo prasme tai būtinai. Fizinis aktyvumas tiesiog būtinas, kad įgytum patirties, įgūdžių. Kažkaip vis išlenda tavo baimės, tarsi viskas tau atrodo labai baisu, nors horoskopas rodo, kad galėtum net kariniuose veiksmuose dalyvauti, gelbėti žmones ar pan. Gal tavo gimimo laikas nėra tikslus?