Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas II

Merginos, man ZET 8 nerodo poros sekstilių, kurie turi būti. Kame čia reikalas gali būti? kažkur nustatymuose orbisai ne tokie uždeti ar kas?
Atsakyti
dabar noriu panagrinėti mirties ženklus pagal rafaeilį.

duomenys: vyriška lytis, 1877 01 23 9 val 10 min londonas (kūdikio astroschema).

nustatant mirties tikimybę reikia žiūrėti ASC valdovą, kokiame būste mėnulis ir kas 8 būsto valdovas.

1. ant pačio ASC tupi saturnas (piktoji planeta) ir su 8 būsto valdovu marsu sudaro kvadratūrą.
2. mėnulis pažeistas merkurijaus, 4 būsto valdovo. toks aspektas vadinamas "kapas" .
3. neabejotinai pažeisti plaučiai, nes saturnas žuvyse.
4. marsas šaulyje rodo putas, sumišusias su krauju, bėgančias iš burnos.
5. teigiamas aspektas veneros-saturno sekstilė.

kūdikis mirė už dviejų dienų po gimimo.
Papildyta:
o kokių nerodo?
Atsakyti
Nerodo Marso ir Saturno sekstilių su Saule. Ar aš čia nusišnekėjau? Lyg yr tokie pas mane.
Atsakyti
Jau radau, pasitvarkiau, rodo dabar
Atsakyti
kitas pavyzdys

lytis vyriška, 1876 06 28 5 val 15 min, deja man niekaip nepavyko nustatyti kokioje vietoje jis gimė. kad būtų aiškiau, išvardinsiu kas kokiame būste (schemą nusibraižiau pati)
1. venera (vėžys)
2. uranas
4. mėnulis (mergelė, svarstyklės, skorpionas)
5. jupiteris
6. (šaulys)
7. (ožiaragis)
8. (vandenis)
9. saturnas (vandenis-žuvys)
10. (avinas)
11. (jautis, dvyniai)
12. merkurijus, saulė, ant paties asc marsas - vėžys
gyveno du mėnesius

1. ascedente marsas sudaro sesquikvadrata su saturnu (labai gaila, kad negaliu pažiūrėti astroschemoje, nes niekad nesu mačiusi tokio darinio sad.gif , be to, kad ir kaip skaičiuočiau niekaip neatrandu kad toks darinys būtų įmanomas saturnui esant 9 būste) .
2. šviesuliai (saulė ir mėnulis) sudaro kvadratūrą (irgi nesigauna)
3. kylanti venera - tai pailgina jo gyvenimą.
4. tačiau mėnulis asc valdovas
5. saulė sudaro semisquare su uranu, kuris yra 8 būsto valdovas, ir tai yra ankstyvos mirties ženklas
6. trikampis tarp jupiterio ir marso bei venera asc tarsi suteikia kūdikiui šansą gyventi, tačiau tai apgaulinga kombinacija, nes tai garantija gyventi ne ilgiau kaip 6 mėnesius.
Papildyta:
NIEKADA, aš tai nesugebu pas tave tokių įžvelgt.

paskaičiuokim. sekstilis tai 60 laipsnių, saulės ir marso orbisas net pagal rafaeli 12,5, saulės saturno irgi 12,5.

taigi saturnas ir marsas 27 laipsnyje 12 būste, saulė 10 būsto 20 laipsnyje. taigi:
3+30+10=43
60-12,5 orbis = 47,5 taigi iki sekstilio toli toli, šalta šalta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozmarinas: 04 birželio 2009 - 14:07
tęsiant toliau apie kūdikių mirtis.
1. kūdikis gimęs vėžyje, ožiaragyje ar žuvyse (niekada dar nesu mačiusi žuvų asc, gal kas turit savo kolekcijoje?) yra kur kas mažiau gyvybingas nei kiti.
2. jei yra blogų aspektų, tai dar didesnė mirties tikimybė.
3. kylantis jautis duoda pavojų priepuolių per dantų dygimo periodą, taigi jei yra blogų aspektų, kūdikis mirs tuo periodu.
4. avinas, liūtas, svarstyklės ir šaulys suteikia ištvermės ir stiprų organizmą, tokie kūdikiai klestės ir išgyvens net kai sirgs sunkiomis ligomis.
5. sekantys pagal stiprumą dvyniai, mergelė, skorpionas, vandenis.
6. tačiau tikrinant astro reikia būti labai atidiems, kadangi vienas kūdikis gali išgyventi ir būti sveikas su labai blogais aspektais, o kitas mirti, nors aspektai dar pakenčiami. tai iš esmės priklauso nuo asc ženklo.
Papildyta:
daugiausia žmonių gimsta su asc liūte, mergelėje, svasrtyklėse, skorpione ir šaulyje. visi šie ženklai yra stiprus ir energingi, duodantys žmogui vaisingumą.
Papildyta:
grįžtant prie pavyzdžių kūdikis Nr. 1 mirė, kuomet jo mėnulis per tranzitą sudarė kvadratūrą su saturnu ir opoziciją su marsu praktiškai tą pačią valandą, tačiau Nr. 2 atveju taip nebuvo.
dažniausiai kūdikiai miršta prieš arba tuomet kai mėnulis sudaro piktus aspektus, tačiau mėnulis netraktuojamas kaip kūdikio mirties ženklas, jei jis sudaro teigiamus aspektus arba konjunkcijas.
Atsakyti
Didis žmonijos civilizacijos išradimas - penicilinas tais laikais dar nebuvo naudojamas ir psio. Užtat tie kūdikiai ir mirdavo...
Dabar kiek naujagimių mirė Antakalnio klinikose per 2008 metus? Įtariu, nė vieno... Ogi gimsta su visokiais ten...ascendentas ir dabar... biggrin.gif Bet medicina yra labiau pažengus ir nurungia žvaigždes...
Atsakyti
deja, tu labai klysti, aš būtent dabar supratau, kodėl tam tikrų asc niekur nerandu, pasirodo tokie kūdikiai rečiau gimsta.
Atsakyti
Rozmarinai, gi ne taip. Saulė pati parašei, 20 laipsny. 3+30+20= 53
Atsakyti
tai tu ne nuo to galo skaiciuoji.
Papildyta:
atsidaryk astroschemą ir pažiūrėk atidžiai, kokiose pozicijose yra planetos, galbut, vaizdžiai žiūrint tau pasidarys aiškiau kaip reikia skaičiuoti.
Papildyta:
niekada, iš kur pas tave toks netikęs bruožas bandyti pritempti aspektus, kurių nėra prie savęs?
Papildyta:
jeigu jau pagal tavo logiką skaičiuot, tuomet būk maloni imk ne 3, o 27 mirksiukas.gif 27+30+20 kas gaunasi? planetos nebetelpa į savo rėmus. sakau, atsidaryk astro ir nagrinėk, nu nėra pas tave tų sekstilių, tikrai nėra.
Papildyta:
aš būčiau labai labai šlykšti dėstytoja ir isteriškai imčiau klykti kai tik studentas pabandytų ginčytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozmarinas: 04 birželio 2009 - 14:52
Nu tai imamas kampas tarp planetų, o tie 10 jau iš kitos pusės gaunasi, ar ne taip suprantu kažką? Aš neteigiu, bet norėčiau, kad kas nors pasakytų, nes po to ir toliau man viskas eis neteisingai. Nu tai lieka 3 laipsniai 12 busto, 30 11-to ir 20 laipsniu 10-to būsto. Ar aš išvis ne nuo to galo skaičiuoju?

Einu žiūrėti, pati gal ką primaliau, aš nesiginčiju, o noriu išsiaiškint, kad grybų po to nebūtų man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 04 birželio 2009 - 15:00
10 būsto lieka 10 laipsnių. 20 jau panaudoti, taigi sakau žiūrėk į astroschemą, palygink kelintame laipsnyje venera, o kelintame saulė (aš juk temos pradžioje aprašiau kaip skaičiuoti).

širdyje isteriškai klykiu.
Papildyta:
dar kartą aiškinu. vienas būstas lygu 30 laipsnių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozmarinas: 04 birželio 2009 - 15:05