Ok 10lieka 10 laipsniu, tada 11 30, o 12 27? Ar būsto laipsnius skaičiuot reikia? Ne Ženklo?
Papildyta:
Nesutinku, Būstas gali būt ir ne 30 laipsnių, vienas ženklas 30 lapsnių
Papildyta:
Ok, nenervinu tavęs, gal man La jūrė ar Jolčikas paaiškins, kaip skaičiuot, nedaeina man.
beisterikuodama pati susipainiojau, einu dar karta paskaitysiu knygą.
Papildyta:
va kaip blogai, kai imi pykti, neveltui mano lilit 9 būste ir draudžia mokytojaut. aišku, kad ženklas 30 laipsnių, o ne būstas, taigi skaičiuok:
saturnas, marsas 27 laipsnyje, taigi 12 būsto 10 laipsniu+ 11 būsto 17 laipsnių ir 22+ 10 būsto 8 laipsniai ir 10 = 67. štai ir nesigauna sekstilis.
Papildyta:
ar supranti kaip suskaičiavau?
Papildyta:
va kaip blogai, kai imi pykti, neveltui mano lilit 9 būste ir draudžia mokytojaut. aišku, kad ženklas 30 laipsnių, o ne būstas, taigi skaičiuok:
saturnas, marsas 27 laipsnyje, taigi 12 būsto 10 laipsniu+ 11 būsto 17 laipsnių ir 22+ 10 būsto 8 laipsniai ir 10 = 67. štai ir nesigauna sekstilis.
Papildyta:
ar supranti kaip suskaičiavau?
Suprantu labai puikiai, va dabar su skaičiavimu sutinku. Tik astrologes ima gal paklaida kitą, kad kai kurios žymi tą sekstilį, bet ko gero, kad nuokrypis jau per didelis, aš nežinau.
11 būste 29, o ne 30, nes skaičiai su kableliais ir reikia apvalint, tačiau aš suskaičiavau apytiksliai.
Aš tik norėjau tuos orbisus išsiaiškint, kada dar skaitos aspektas, kada ne, o ne tave siutint

nuokrypis 7 laipsniai, rafaelis tokį aspektą dar ima, bet kiti astrologai kiek žinau ne. asmeniškai aš manau, kad maximum 5 turėtų būt.
Papildyta:
tai aš suprantu, tiesiog kiekvieną kartą kai kažkas man prieštarauja, net jei esu neteisi, mane apima klaikus pyktis.
Papildyta:
o rafaelio orbisus aš esu jau aprašius.
Papildyta:
kokie kitų, klausiau, bet man niekas neatsakė.
Papildyta:
tai aš suprantu, tiesiog kiekvieną kartą kai kažkas man prieštarauja, net jei esu neteisi, mane apima klaikus pyktis.
Papildyta:
o rafaelio orbisus aš esu jau aprašius.
Papildyta:
kokie kitų, klausiau, bet man niekas neatsakė.
Ačiū, supranti, aš žalia ir man tas pora laipsniu skirtumas toks subtilus niuansas
. Programa rodo, kad yra 66,23 laipsnio, tai va ir norejau sužinot, dar skaitos ar ne. Gerai, baigiam.

o kur ji rodo???? aš tai visada ranka skaičiuoju. kaip pažiūrėt?
Nu ZETe kai užeini ant linijos, kuri aspektą rodo, tai parodo kiek laipsnių tiksliai yra. Bet Jei pas tave jo išvis nerodo, tai nepažiūrėsi. Pas mane jo nebuvo, kol neuzsidejau nustatymuose orbis maximum, o buvo average. Bet gal jau ir nebeveikia, iš kur man žinot dar tuos orbisų niuansus. Galų gale paspaudus dešinį klavišą Aspects list orbius rodo.
o geras, o aš durna galva nebuvau sugebėjus to pamatyt.
la jūre, jolčikai, ką reiškia reception by sign???
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 15, 06:43)
la jūre, jolčikai, ką reiškia reception by sign???
Tai tokia planetų padėtis, kai dvi planetos užima viena kitos ženklus, t.y. susikeičia vietomis kaip valdovai. Pvz. dabar Uranas yra Žuvyse, o Neptūnas Vandenyje.