! | diskutuokit, be įžeidinėjimų. 3. Vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, skelbti grubaus tono komentarus. Net jei buvo ginčytasi, net jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti. |
QUOTE(Naktibalda @ 2011 04 05, 21:00)
diskutuokit, be įžeidinėjimų.
3. Vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, skelbti grubaus tono komentarus. Net jei buvo ginčytasi, net jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti.
3. Vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, skelbti grubaus tono komentarus. Net jei buvo ginčytasi, net jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti.
vistiek kas dalyvavo pokalbyje pamena

QUOTE(Boba2 @ 2011 04 05, 20:23)
1. Tai negi išėjus laukan be triusikėlių būtina dėt į krūmus?
Jeigu jum kaitina slėpynės kraują tai kur jūs tada slepiatės ir nuo ko?
2. O kur tokia sala yra?

2. O kur tokia sala yra?
1. Zvelk placiau. Vienas vejas, kitas bega, vienas slepias, kitas iesko.
2. Lesbo sala randasi Egejo juroje, priklauso Graikijai, ne toli Turkijos

Koordinates 39°10′N 26°20′E
QUOTE(Vergas_20+ @ 2011 04 05, 21:04)
Kiskeliuk, cia su tavim kalbejo moderatore, todel suglaudi ausytes ir linksi galvute, bo isbanins tave, kaip zuikutis morka.
QUOTE(Moonte @ 2011 04 05, 21:08)
1.
Kiskeliuk, cia su tavim kalbejo moderatore, todel suglaudi ausytes ir linksi galvute, bo isbanins tave, kaip zuikutis morka.
jei ir uzbanins tai is zmoniu atminties neistrins. o as moderatores kaip manau neizeidineju

QUOTE(Moonte @ 2011 04 05, 20:08)
1. Zvelk placiau. Vienas vejas, kitas bega, vienas slepias, kitas iesko.

Papildyta:
QUOTE(Vergas_20+ @ 2011 04 05, 20:12)
jei ir uzbanins tai is zmoniu atminties neistrins. o as moderatores kaip manau neizeidineju 

Tau geriau sekasi komplimentus sakyti, zuikeli

QUOTE(alisia31 @ 2011 04 05, 21:12)
tokia tema tam ir turi but kad pralinksmet...
kai vare ant manes jau buvo bepradeda domint

retai kada merginos ramu berniuka pastebi, o ypac kai jis su kelnaitemis

QUOTE(Vergas_20+ @ 2011 04 05, 21:12)

Zmoniu atmintis truma, ypac kai jie izeidinejo

Bet is kitos puses, ka keicia kito asmens izeidinejimas, o gi nieko, jis tuo pats save izeidineja, ne kita. Juk nekreipti demesio, kai suniukas amsi, taip ir cia elkis. Tokius zmones ingnoras, geras zodis, labiau itakoja, o jei ne, tai velgi ju problemos, ne tavo.
QUOTE(Moonte @ 2011 04 05, 21:15)
Zmoniu atmintis truma, ypac kai jie izeidinejo
Bet is kitos puses, ka keicia kito asmens izeidinejimas, o gi nieko, jis tuo pats save izeidineja, ne kita. Juk nekreipti demesio, kai suniukas amsi, taip ir cia elkis. Tokius zmones ingnoras, geras zodis, labiau itakoja.

Bet is kitos puses, ka keicia kito asmens izeidinejimas, o gi nieko, jis tuo pats save izeidineja, ne kita. Juk nekreipti demesio, kai suniukas amsi, taip ir cia elkis. Tokius zmones ingnoras, geras zodis, labiau itakoja.
nenusileidau vien delto kad kai buvau mazas iki 10 klases nusileidinejau ir niekas neuzstojo... tai veliau ismokau bemaz visus pats i vietas statyt... nebent pats noriu apsileist....
graziai su montekrista krizenom apie kelnaites apie svelnia erotika o ji (ta mergina su kuria konfiktavom truputi) norejo isspaust kad as kazko negero noriu, kad noriu gamtos grazios romantiskos aplinkos ir mergaites su kelnaitem....
kai juokesi is mano noru pyktelejau o poto juokas pradejo imt bet ant galvos lipt nenorejau leist buvau pasiryzes prarast net anketa

QUOTE(Vergas_20+ @ 2011 04 05, 21:19)
nenusileidau vien delto kad kai buvau mazas iki 10 klases nusileidinejau ir niekas neuzstojo... tai veliau ismokau bemaz visus pats i vietas statyt... nebent pats noriu apsileist....
graziai su montekrista krizenom apie kelnaites apie svelnia erotika o ji norejo isspaust kad as kazko negero noriu kad noriu gamtos grazios romantiskos aplinkos ir mergaites su kelnaitem....
kai juokesi is mano noru pyktelejau o poto juokas pradejo imt bet ant galvos lipt nenorejau leist buvau pasiryzes prarast net anketa

graziai su montekrista krizenom apie kelnaites apie svelnia erotika o ji norejo isspaust kad as kazko negero noriu kad noriu gamtos grazios romantiskos aplinkos ir mergaites su kelnaitem....

Dazniausiai visi gincai Supermamose nuo to ir prasideda, tai ne naujiena, ir as ne karta uodega buvau i tai ikisusi

Nepyk, bet gale perskaiciau "... buvau pasiryzes prarasti net nekaltybe..."

Viskas, man jau laikas eiti nuo PC, ka nors dar naudingo nuveikti.
Gero vakaro

QUOTE(Moonte @ 2011 04 05, 21:23)
Dazniausiai visi gincai Supermamose nuo to ir prasideda, tai ne naujiena, ir as ne karta uodega buvau i tai ikisusi
Gero vakaro

Gero vakaro

labanakt

QUOTE(Vergas_20+ @ 2011 04 05, 22:19)
graziai su montekrista krizenom apie kelnaites apie svelnia erotika o ji (ta mergina su kuria konfiktavom truputi) norejo isspaust kad as kazko negero noriu, kad noriu gamtos grazios romantiskos aplinkos ir mergaites su kelnaitem....

Vaikeliuk ne tau man ant galvos uzlipti . Realybej dar ne tokie bande lipti . Ko tu nori ? Tu nori linksmintis svetimu merginu saskaita , pats nieko neduodamas ir jas dulkinti .