Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vasarą visada dėvite apatinius?

QUOTE(senmerge @ 2011 04 05, 21:37)
Vaikeliuk ne tau man ant galvos uzlipti . Realybej dar ne tokie bande lipti . Ko tu nori ? Tu nori linksmintis svetimu merginu saskaita , pats nieko neduodamas ir jas dulkinti .

nieko nuo taves nenoriu ieskok kitu temu arba susitaikyk kad nuo taves nieko nenoriu ir ne lito neprasau... buvo ismetyti ispejimai ir baigta tema
Atsakyti
QUOTE(Vergas_20+ @ 2011 04 05, 22:41)
nieko nuo taves nenoriu ieskok kitu temu arba susitaikyk kad nuo taves nieko nenoriu ir ne lito neprasau... buvo ismetyti ispejimai ir  baigta tema

Oho kokie mes kieti . biggrin.gif Na ir ačiū dievui, kad iš manęs nieko nenori o tai dar likčiau,
skolinga,kad pradėjau kalbėtis . Galima jau skirstytis ir nebekreipti vienas į kitą dėmesio . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 05 balandžio 2011 - 20:51
Vasara megstu vaikscioti nuoga, is viso be nieko ax.gif

Ai neparasiau, moteru papludimyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiki Puiki: 08 balandžio 2011 - 23:57

Так, я и сказала- у меня все соседи тут тусуются, вот им будет потом повод языки почесать lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 04 04, 17:21)
Vasarą ir taip šiltu laiku nedėviu visai irnesakyk.gif. O kam to reik? Ypač kai karšta tai vienas vargas per tuos apatinius rūbus... Be reikalo veržia, trukdo kvėpuoti ir skalbimo daug bereikalingo, taip kad per karščius tikrai nepatarčiau niekam jų dėvėt.

Mano bobutė (ATE) - beveik niekada apatinių nedėvėjo biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2011 04 04, 18:22)
na bet jei tau tą pačią dieną parodys, su triusikais ji ar ne, ar nekirbės vėliau-o gal ji ne tau pirmam ir vieninteliam taip greit linkusi rodytis  bigsmile.gif Ar tu esi toooks simpatukas, prieš kurį patys triusikėliai žemyn krenta?

biggrin.gif Kas nerizikuoja- tas negeria šampano biggrin.gif . Loterija čia su tais triusikais wub.gif ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 04 10, 12:36)
Mano bobutė (ATE) - beveik niekada apatinių nedėvėjo biggrin.gif .

Tarp kitko, mano irgi. Pantalonus (kitokių kelnaičių nepripažindavo) kartais ir apsiaudavo, bet liemenėlės- tai kiek pamenu, niekad nedėvėjo, nors jos krūtinė tikrai nemaža buvo.
Atsakyti
Mūsų giminėj beveik visos moteros nedėvėjo, kiek atsimenu, tik šaltu metų laiku kartais užsidėdavo didesnes apatines kelnes, kad nuo šalčio ir vėjo saugotų. O vasarą tai pas mus taip nuo seno priprasta nenešiot anų.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 04 10, 19:23)
Tarp kitko, mano irgi. Pantalonus (kitokių kelnaičių nepripažindavo) kartais ir apsiaudavo, bet liemenėlės- tai kiek pamenu, niekad nedėvėjo, nors jos krūtinė tikrai nemaža buvo.

Mano liemenėlę kaip tik dėvėjo. O va triusikų tikrai ne blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neffertitė: 10 balandžio 2011 - 20:05
QUOTE(Neffertitė @ 2011 04 10, 20:04)
Mano liemenėlę kaip tik dėvėjo. O va triusikų tikrai ne blush2.gif  biggrin.gif

Manoji, kai važiuodavo į Kauną, pas seserį arba pas mus paviešėti- tai apsirengdavo kaip priklauso, bet kaime- tai nieko nenešiojo, sakydavo, kad jos niekas nemato.
Atsakyti
Na tema, nors ir prieš kelis metus sukurta, kaip sakoma "į temą". Pavasaris, tuoj vasara... na pabandykit ir jūs, gal patiks blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Vis tik, kaip keista, kad vasarą žmonės dėvi viršutinius, bet nedėvi apatinių... Šioje vietoje (tarp kūno ir viršutinių, toje vietoje, kurioje tūrėtų būt apatiniai) iškyla egzistencinis klausimas 'kodėl'?
Atsakyti
Dar niekada nekilo mintis vaikščiot be apatinių. Man kažkaip neestetiška ax.gif
Atsakyti