Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vasarą visada dėvite apatinius?

[quote=SimuleS:*,2011 07 27, 19:01]
[quote=Simuute,2011 07 26, 20:53]
Vasarą dažnai plikinėju po namus be jokių drabužių, taigi ir be apatinių.

Na, aš norėčiau taip pabandyti, bet dar nedrystu, nes jei kas pro langą mane tokią pamatytų... nejauku būtų... biggrin.gif blush2.gif Nors... Gal taip net įdomiau būtų... O ypač jei koks vaikinas-kaimynas... blush2.gif O šiaip tai teko kelis kartus į miestą išeiti be kelnaičių, bet be liemenuko... Kažkaip nesinori... blush2.gif
[/quote]

Aš prie atvirų langų irgi nedrįstu lotuliukas.gif O kai užuolaidos užtrauktos, tai ko čia bijot? ax.gif
O man atvirkščiai - be liemenuko galiu vaikščiot, o vat be kelnaičių didesnis iššūkis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2011 07 27, 20:52)
Aš prie atvirų langų irgi nedrįstu  lotuliukas.gif O kai užuolaidos užtrauktos, tai ko čia bijot?  ax.gif

Na, nebent kai užuolaidos užtrauktos... biggrin.gif Kurią dieną reikės pabandyt pavaikščiot taip po namus... biggrin.gif blush2.gif

Atsakyti
boba, nusimovus triusikus, jauciasi taip, kaip vyras paneres i 20 m gyli arba nuciuozes nuo kalno juoda trasa per puga...
Atsakyti
Visad vaikštau su apatiniais. Nekaip jaučiuos dieną be liemenėlės,o ką jau cia kalbet apie triūsikus doh.gif
Atsakyti
ar zinot, kad pirmiau dievas sukure vyra, paskui triusikus, o tik paskui boba?

Atsakyti
Nei žiemą nei vasarą triusikų nenešioju . Kam jų iš viso reikia . Ir drabužių nenešioju , vaikštau gatvėmis , be drabužių , be triusikų ir be staniko .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šališkai išregistruoja: 01 rugpjūčio 2011 - 19:36
ar zinot, kad vyram erekcija ivyksta ne nuo bobu, o nuo ju triusiku, staniku ir batu?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.326 @ 2011 08 01, 19:39)
ar zinot, kad vyram erekcija ivyksta ne nuo bobu, o nuo ju triusiku, staniku ir batu?

Nežinojom , tai vaikščiosim su nėriniuotais apatiniais ir aukštakulniais . Drabužiai nereikalingi . Reikalinga tik tupa tema " ar dėvite gatvėje drabužius ir kodėl?" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šališkai išregistruoja: 01 rugpjūčio 2011 - 19:45

as kartais paskaitau sita jusu foruma ir imu suprasti pedarastus...
***..nu jusus durnumui nera ribu.
Nere ribu jusu durnumui...
Atsakyti
Durnoj temoj galima tik durnai atsakinėti . O jūs labai pykstat , kad nesuveikė , kažkam visuotinė agitacija " nusimaukit šalin triusikus ir jų nebenešiokit ".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šališkai išregistruoja: 01 rugpjūčio 2011 - 20:02
o kas yr tie apatiniai?
Atsakyti
as vasara deviu triusikus.
Ant galvos.

Papildyta:
QUOTE(Can @ 2011 08 01, 21:04)
o kas yr tie apatiniai?

tai tas dalykas, kuris labiausiai patinka vyram moteryse.
Atsakyti