Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vasarą visada dėvite apatinius?

Vasara! Skelbiu atostogas nuo apatiniu!!!! Ir taip karsta, kam ju dabar reikia?
Atsakyti
Labas, na aš tai tikrai negaliu eiti į miestą ar ir kieme būti be apatinių g.gif Kam gi reikia sakyti va aš triusikų neturiu lotuliukas.gif Ne jau tikrai nesinori būti be triusikų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jorė @ 2011 06 14, 11:57)
Kam gi reikia sakyti va aš triusikų neturiu lotuliukas.gif

blink.gif Nera kam sakyti? Tada jau taip. biggrin.gif
Atsakyti
visada dėviu blush2.gif
Atsakyti
Kelnaičių niekada nebuvau pamiršusi.Na kartą, kai su vaikinu ėjom apsiprekinti,po sijonu nieko neturėjau,bet tai buvo specialiai biggrin.gif kai sužinojo dar pyktelejo schmoll.gif
O šiaip,juk labai nepatogu be kelnaičių,ir negerai be jų,jeigu po sijonu nedėvi,juk visos dulkės ten gali eiti.Nebereikalo kelnaitės sukurtos bigsmile.gif
O liemenuko namuose niekada nenešioju.Man nepatogu labai,varžo judesius,bet mieste negalėčiau be jo.Turbūt pradėčiau kompleksuoti,kad visi į mano krūtinę žiūri,o dar jeigu speneliai sustangrėtų,tai visai gėda blush2.gif lotuliukas.gif
Ir taip,gražiau atrodo su liemenuku nei be jo,juk be jo,krūtinė lyg netekusi savo formos,nutysusi.Negražiai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuk-as® @ 2011 07 08, 16:00)
Kelnaičių niekada nebuvau pamiršusi.Na kartą, kai su vaikinu ėjom apsiprekinti,po sijonu nieko neturėjau,bet tai buvo specialiai biggrin.gif  kai sužinojo dar pyktelejo schmoll.gif
O šiaip,juk labai nepatogu  be kelnaičių,ir negerai be jų,jeigu po sijonu nedėvi,juk visos dulkės ten gali eiti.Nebereikalo kelnaitės sukurtos bigsmile.gif
O liemenuko namuose niekada nenešioju.Man nepatogu labai,varžo judesius,bet mieste negalėčiau be jo.Turbūt pradėčiau kompleksuoti,kad visi į mano krūtinę žiūri,o dar jeigu speneliai sustangrėtų,tai visai gėda blush2.gif  lotuliukas.gif
Ir taip,gražiau atrodo su liemenuku nei be jo,juk be jo,krūtinė lyg netekusi savo formos,nutysusi.Negražiai atrodo mirksiukas.gif

swoon.gif
Atsakyti
Kartais megstu iseiti be apatiniu,kai bunu su ilgesniu sijonu smile.gif be liemeneles dazniau tenka buti smile.gif
Atsakyti
As nepraktikuoju tokiu dalyku, visada iseinu tik su jais smile.gif
Atsakyti
apatiniu nedeviu.
Mane tai labai jaudina.
Ypac metro piko metu.
Atsakyti
Mėgstu žinot, kai mano antroji pusė be apatinių - ji tai naudoja kaip ginklą, kai reikia iš pareigos eiti į jai nepatinkančią kompaniją. Nuvykus pašnabžda, kad ji be apatinių - paprastai ilgai neužsibūname:))
O pats keletą kartų esu buvęs darbe, tskant, be triusikų - nieko erotiško ar iškrypėliško, tiesiog po skalbimo nebuvo išdžiūvusių kelnaičių - drėgnos dar baisiau, nei be jųsmile.gif)
Atsakyti
Vasarą dažnai plikinėju po namus be jokių drabužių, taigi ir be apatinių. Į viešumą be apatinių - priklausomai kur ir kokie viršutiniai drabužiai. Nu nenorėčiau visgi, kad kas pastebėtų, jog be kelnaičių esu smile.gif
Vyras mano anksčiau net ir miegodavo su glaudėm blink.gif Paskui po truputį įsidrąsino ir vasarą jų dažniausiai nebedėvi po drabužiais (tik kartais būna, kad nuvažiuojam šopintis ir jis staiga prisimena, kad apatinių neapsirengė. Tuo šopinimasis ir baigiasi lotuliukas.gif ) O po namus karštom dienom kartu su manim irgi paplikinėja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simuute: 26 liepos 2011 - 19:56
[quote=Simuute,2011 07 26, 20:53]
Vasarą dažnai plikinėju po namus be jokių drabužių, taigi ir be apatinių.

Na, aš norėčiau taip pabandyti, bet dar nedrystu, nes jei kas pro langą mane tokią pamatytų... nejauku būtų... biggrin.gif blush2.gif Nors... Gal taip net įdomiau būtų... O ypač jei koks vaikinas-kaimynas... blush2.gif O šiaip tai teko kelis kartus į miestą išeiti be kelnaičių, bet be liemenuko... Kažkaip nesinori... blush2.gif
Atsakyti