zinoma kad visada

visada tiek vasarą, tiek žiemą

Bet ir keistu zmoniu yra
Faktas, kad visada, tai primetu vaizda eini sijonas plaikstosi, vejas pakelia, zmones ziuri
nu cia gal truksta kazkam ekstremaliu pojuciu

QUOTE(Violetelele @ 2009 05 11, 11:48)
Na kaip rengiates šiltuoju metų laiku? Tikriausiai visos mėgstame apsirengti kuo laisviau? Ar nebūna taip, kad vasara užsivilktumėte tik maikutę ir sijoną arba tiesiog suknelę, ir apatinius (lėmenėlę ir kelnaites) sąmoningai paliktumėte namie? Žinau kokie klausimai:), bet man įdomu, kadangi pati taip neretai darau.
geriau papasakok kokiu nuotykiu per tokius pasivaiksciojimus patyrei...

nu pasakok, pasakok, pasakok!

QUOTE(gaika78 @ 2009 05 15, 17:09)
Antra,nesiskundžiu išskyrų trūkumu,tai bijau,kad su trumpesne suknele prisėdus galiu ir prilipti kaip sraigė
QUOTE(lemurmur @ 2009 06 06, 21:03)
o jau kai vidurius paleidzia
tai geriau nei ne klauskit kaip daznai

na gal be smulkmenu tokiu moteros, nes kazkaip bjauru skaityt
tik neisizeiskit, bet kartais kai parasot tai ..

Visada

Tikrai taip

Visada į lauką tik su apatiniais, tiek žiemą, tiek vasarą. Be kelnaičių būnu tik tada, kai miegu namuose ir nėra mmm. Būna, kad tenka prigulti dirbant naktį, tada nusiemu tik liemenėlę, tačiau be jos už kabineto durų neinu. Mano krūtinė yra didelė (F dydis), tad be liemenėlės atrodyčiau tikrai kvailai. O be kelnaičių- tai niekada gyvenime nevaikštau, juk tai nehigieniška. Dar tarybiniais laikais, kai gyvenom senam bute, mūsų name gyveno akušeris- ginekologas, jis kieme nuolat aiškindavo mamoms, kad net mažoms mergaitės, kurios žaidžia lauke reikia dėvėti kelnaites ir geriausia, kad jos būtų su gumytėm, nes mergaitės visur sėdasi, kur tikrai nėra švaru. Dar mama mokė, kad kelnaites privaloma kasdien keisti, todėl man buvo siurprizas, kai pamačiau, kad ne visos taip daro. Studijų metais yra tekę būti išvažiuojamosiose praktikose po keletą savaičių, todėl mačiau kaip kitos elgiasi.
na as visada deviu apatinius ir vasara man jie nemaiso

visada

nzn nesu mergina tai nezinau bet adrenalino tikrai manau turetu pridet.... o pabandykit isivaizduot... jus be kelnaiciu ir tik su sijoneliu... ir jus einate besizvalgydama ir i jus atsitrenkia koks issiblaskes sms rasantis vaikinas ir jus parvirstate galbut delkonors susizeidziate.... kokia jusu reakcija tada? o jei nualpus prireikia greitosios... zdz gal ir smagu bet zapadlo geras butu 
beje del tos merginos prilipomo prie suoliuko kaip sraiges.... kas saket kad nerasykit slyksciai? man visai patiko visai sexualu ir juokinga smagus postas buvo ir tiek kuris patiko

beje del tos merginos prilipomo prie suoliuko kaip sraiges.... kas saket kad nerasykit slyksciai? man visai patiko visai sexualu ir juokinga smagus postas buvo ir tiek kuris patiko