Visur ir visada

Visada
na įdomi tema:)) į viešas vietas aš visada einu su apatiniais, nebent be liemenuko kai tai leidzia sukneles ar maikutės pasiuvimas toks
) bet va namie aš labai mėgstu vaikščioti tik su suknele be apatiniu kelnaičių
) manau tai net naudinga, reikia gi odai kvėpuoti!
o dar ir miegu visiškai nuoga, man taip patogiausia:) žinoma nebūtina gi kitiems žinot to kad va vaikštai namie be nieko, niekas to nežino tik tu pati:)

Nebuna niekad, kad be liemeneles, o tuo labiau kelnaiciu kur nors iseiciau .. Kad ir kaip karsta butu nesijausciau patogiai

Tikrai visada, žiemą- vasarą

oj ne, be kelnaiciu turbut jausciaus kaip is dangaus nukritus, o be liemenuko bunu gana daznai

taip, i darba ar kokias kitas rimtas vietas vaikstau su apatiniais...bet namie ar kaime leidziu sau be liemeneles vaiksciot...po mazyte bluska...o su kelnaitem visada...bet buna vasaros naktu...kai miegu nuoga...ir lb faina...

namie tai dažnai be liemenėlės būnu
o kelnaitės tai dėviu visada,išskyrus naktį

idomiai cia. net nebandziau be apatiniu, jie manes nevarzo... bet gal kada nors ir neapsirengciau...
Na tikrai keista tema. Ypac del to, jog autore klausia, ar jauciamas malonumas?
As pati be liemenuko daznai bunu, ypac vasara, kai netinka prie sukneles ar maikutes, o apatines kelnaites visad deviu. Ir ne tik del higienos, bet ir elementarios etikos. Ar kas nors noretumete savo kolege pvz. pamatyti darbe? Tikriausiai, ne
Nuoga bunu tik miegodama

As pati be liemenuko daznai bunu, ypac vasara, kai netinka prie sukneles ar maikutes, o apatines kelnaites visad deviu. Ir ne tik del higienos, bet ir elementarios etikos. Ar kas nors noretumete savo kolege pvz. pamatyti darbe? Tikriausiai, ne

Nuoga bunu tik miegodama