Aš ir kurpiu senarijų mintyse, paskui viską sudėliosiu ir derinsiu su kita krikšto mama. Laikraštuką tai išgyrė

, bet reiks keisti: darysim dviem vaikiukams vieną. Tik iš kur tos fantazijos parauti, ką

Laukiu nuotraukučių ir užsiimsim darbais

Idėjos su dovanom pastrigo, nes ir norim pasiderinti: gal imsim šaukštus degintus ir puodelius darysim spec. Čia močiutėm ir diedukui. O va ką tėvams ir vaikui atsiminimui ir nežinau. Ana krikšto mama giežtai prieš sidabrinį šaukštelį

Jai mergaitė teko- lengviau. O berniukui ką: gal kokį medalioną rasiu kur, kad atsiminimui būtų

Tėvams neišmastau: gal arbatinę dėžutę išdeginti krikštynų tematika

Blin, kaip sunku kai vyrs nieko nepadeda galvoti: sakė: nesuprantu, nesusigaudau, nežinau.. O tai ką man daryti

Jis tik įvertina: gražu- negražu

Ale

Vis pyksta: ką tu ten SM radai, ko ten prie kompo naktim, grįžta iš darbo vidurnaktį ir sėdi iki antros trečios... Bamba ir bamba. Nusiunčiau laikraštuką parodyti jo sesei, kuri bus ir krikštamotė, o ta: fainas, gražus, kaip tu taip sugebėjai, o kiek idėjų prisirinkus, tu taip pažengus į priekį, o aš va stoviu dar vietoj, šaunuolė... Nu vienu žodžiu. O maniškis ramiai: jooo, maniškis labai rūpinasi, stengiasi, naktim dirba... Jau toooooks mandras

Daugiau nebamba ką veikiu ir ką kuriu