Labas rytas, o mano miegas nebuvo pertrauktas, tik durni sapnai nedavė ramybės

o kas atsitiko? maniskiui vpc ir dar sunkios formos kaip sako daktarai, jis pats dar nesedi, nevaiksto nors jam jau trys metai. bet erdvej orentuojasi gerai, guvus judrus, nori bendrauti su vasais ir visada. kai buvo maziukass su rankutemis irgi buvo prastai, bet dabar po mankstu jau ima zaisliukus, iskelia i virsu moka parodyti kokiais dideles bandutes jis keps, kojytes visada judino normaliai net daktarai stebejosi atsigules moka ir dviratuka paminti. turim ir mes spec. kedute ir vezima esam labai patenkinti ismokom tan sededami galva normaliai laikyti, dabar laukiam stova turi atvesti tai pradesimm stoveti sako bestovit stuburas tvirteja va kaip sakoma viskas su laiku ateina reik kantrybes nors kartais jos taip truksta

QUOTE(joolita @ 2009 05 27, 11:02)
erdvej tai orentuojasi,pazysta savus. bet va nekalba nieko. bet jau su rankyte rodo nuotraukose. ar gerti nori ar valgyti.
epilepsijos neturime
bet zinau jog prie tokios negalios tai dazna liga.
o pas miglute taip pat kaire puse stipresne. ir ant kaires kojos pagrinde stovi. ir kaire ranka ,darbininke
o nuo ko pas jus cp.?
epilepsijos neturime

o pas miglute taip pat kaire puse stipresne. ir ant kaires kojos pagrinde stovi. ir kaire ranka ,darbininke

bet guguodavo kai mažiukė buvo? nes Andrėja daug guguoja, ko nors jos paklausi, tai ji atsako

Mums yra epilepsinis sindromas. Mano dukrytė buvo atgaivinta, gimė 1 balo...gydytojai pasistengė

nezinau kieno tu klausi
Audratum, mumis nustatė jau diagnozę: spazminė kvadriplegija.....sakė pati sunkiausia CP forma 
Papildyta:
Jolitos klausiu

Papildyta:
Jolitos klausiu

nenusiminkm ir pas mus tas pats traukuliuis irgi turejom prasudejo nei is sio nei is to menesi ligoninei prasitasem kol nurimo, o iki traukuliuku buvo mazius 6 menesiu galva piukiau laikem svoris augo zodziu traukuliai viska sugadino tik dabar pradedam atsigauti. tiesa kinezioterapijos kiekviena miela diena vasara baseinas laukia tokie musu reikalai laikykis
Bet kaip sunku yra matyti sveikus vaikus augančius...ir džiaugies dėl jų, kad viskas gerai ir tuo pačiu širdį suspaudžia...
galvojų ir aš mažę į baseina pavedžiot, tuo labiau kad netoli mūsų yra spec. vaikams...
Kol lankėm raidos centre mankštas, tai galvą jau buvo pradėjusi gana neblogai laikyti, va dabar paguldyta ant pilvo, guli visa kaip lapas, galvą pasidėjusi ant žando ir net neplanuoja jos kelti ...

Kol lankėm raidos centre mankštas, tai galvą jau buvo pradėjusi gana neblogai laikyti, va dabar paguldyta ant pilvo, guli visa kaip lapas, galvą pasidėjusi ant žando ir net neplanuoja jos kelti ...

patikek zinau ka tai reiskia, baseina pabandyk man terapiste sake blogiau tikrai nebus jeigu vaikiui patiks gali ir padeti. matai mes turim terapijas kiekviena diena nuo pat gimimo tai labai svarbus dalykas todel ir neplanuoju gristi i tevyne vien del savo mazio tik su terapija mes pasiekem tiek daug nors labai sunku ir man ir vaikiui kiekviena diena vazineti i kita miesta , bet ka darysi svarbu rezultai matyti
Jezau, net skaityt sunku jūsų žinutes, mano vargelis tada labai mažas palyginus su jūsų
Kiek tos mamos ištveria 
Papildyta:
jooo, Lietuvoj tikrai negautum tokios priežiūros. Net mokamų mankštų negaliu surast, nėra kineziterapiautų Alytuj, kurie priimtų privačiai ir kasdien. Tai patys bandom mankštintis, kartą per metus sanatorija.

Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2009 05 27, 11:28)
patikek zinau ka tai reiskia, baseina pabandyk man terapiste sake blogiau tikrai nebus jeigu vaikiui patiks gali ir padeti. matai mes turim terapijas kiekviena diena nuo pat gimimo tai labai svarbus dalykas todel ir neplanuoju gristi i tevyne vien del savo mazio tik su terapija mes pasiekem tiek daug nors labai sunku ir man ir vaikiui kiekviena diena vazineti i kita miesta , bet ka darysi svarbu rezultai matyti
jooo, Lietuvoj tikrai negautum tokios priežiūros. Net mokamų mankštų negaliu surast, nėra kineziterapiautų Alytuj, kurie priimtų privačiai ir kasdien. Tai patys bandom mankštintis, kartą per metus sanatorija.
Pirmą masažo kursą praėjom gruodį, kai mažei buvo jau 3 mėn, vėliau sekė pertrauka, nes ten eilės didelės...ir pradėjom vasario mėn intensyviai masažuotis, rezultatas yra, bet taip norisi kad jis būtų geresnis ir greičiau sulaukiamas...jei būtų viskas vykę bent nuo antro mėnesio, gal būtų kitaip, ir jei būtų kas mane sustabdęs ir neleidęs daryti skiepo...kaip aš už tai save graužiu

na greiciau tai tikrai nebus reik kantrybe apsisarvoti ir daug dirbti dirbti sekmes jum laikykites mes jau trys metai dirbam istisai ir rezultatai nedideli , o ka darysi reik tiketis del skiepo negrieuzk saves gal tiek tereikejo maniskiui is niekur nieko atsirado ir dvi savaites niekas negalejo pasakyti kasvaikiui yra tiesiog verke istisai, o man sirdis tiesiog plyso
QUOTE(Medute28 @ 2009 05 27, 11:32)
Pirmą masažo kursą praėjom gruodį, kai mažei buvo jau 3 mėn, vėliau sekė pertrauka, nes ten eilės didelės...ir pradėjom vasario mėn intensyviai masažuotis, rezultatas yra, bet taip norisi kad jis būtų geresnis ir greičiau sulaukiamas...jei būtų viskas vykę bent nuo antro mėnesio, gal būtų kitaip, ir jei būtų kas mane sustabdęs ir neleidęs daryti skiepo...kaip aš už tai save graužiu 

Kaip tik skaičiau Neišnešiotukų temoj, kad daug kam nuo skiepų taip būvę. Pasirodo, reikia su neurologu konsultuotis dėl kiekvieno skiepo, aš tai irgi nežinojau tokio dalyko