QUOTE(audratum @ 2009 05 28, 11:28)
o didckis mano vakar uzpustamas zvakute pasake savo nora. ' noreciau,kad mano brolis pradetu greiciau vaikscioti'. net asara nuriedejo.

be žodžių
QUOTE(Medute28 @ 2009 05 28, 12:27)
mūsų šeimoje niekas nežino apie Andrėjos neįgalumą, tiksliau nelabai įsivaizduoja kaip kas yra dabar ir kaip bus...vakar pasakiau savo mamai, tai ji gal net ir nesuprato, tik paklausė, kada jau pradės pati sėstis...ai...nepasakoju niekam, tai mūsų gyvenimas, nereikia į jį įtraukti ir kitų, visi turime savo bėdų...kai nežinai, tai lengviau. Mano vaikui gailesčio nereikia..
dabar tau norisi paslėpt ją nuo viso pasaulio, manai, kad jei niekam nesakysi, tai bus geriau. Bet tik laikinai, praeis ta būsena, bet reikia laiko. Po gero pusmečio ar metų jau galėsi kalbėt atvirai su visai apie dukros negalią.
Skaičiau psichologo straipsnį, apie tėvų reakciją į žinią, kad jų vaikas turi negalią. Tai pati pirma reakcija ir yra tokia - niekam nesakyt, nerodyt, nekalbėt. Net juokas suėmė, nes būtent tokia buvo pirmoji mintis man šovusi į galvą, kai sužinojau, kad mano vaikui VCP.
Iš aš iš pradžių niekam nesakiau, bet visi kurie mane pažįsta, pastebėjo. Ne vien tik dėl 7 numestų kg, bet dingo šypsena, retėjimo bendravimas, norėjau užsirakint duris, išjungt telefoną ir apsikabinus savo turtelį verkt.
Jau praėjo 1,5m. nuo diagnozės nustatymo, susigyvenom su niūriom mintim, bet širdį liko kažkokia tuštuma. Ir turiu pasakyt, kad negerai dariau, kad stengiausi su niekuo nebendraut. Nervindavo visi klausimai, žmonės nesusidūrę su tuo, nesupras tokių kaip mes.
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2009 05 28, 10:28)
Grek, sveikinimai tavo didžiajai
ačiukas
QUOTE(audratum @ 2009 05 28, 11:28)
sveikos, o mano didziajam vakar suejo 9 metai
pavėluoti sveikinimai tada