Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

Laba laba, kodėl nieko nėra?

Mergos, mano Rokui tempa sukilo, nu negaliu jau, ką tik po plaučių uždegimo ir vėl doh.gif Varysiu vakare pas daktarę, bijau labai savaitgaliui palikt neapžiūrėtą verysad.gif
O tiek planų savaitgaliui turėjau, tortai užsakyti, vaišėms viskas supirkta wacko.gif Ai, nors neįsisirgtų čia jis man, atvarysit visos torto valgyt pas mane rolleyes.gif
Atsakyti
laba...užmačiau vieną temelę, kurioje mamos dalinasi patirtimi apie gydymo centrus ir t.t...tik niekaip nekyla akys ją skaityti...reikia kažkaip susitaikyti ir toliau gyventi..
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2009 05 29, 14:45)
Laba laba, kodėl nieko nėra?

Mergos, mano Rokui tempa sukilo, nu negaliu jau, ką tik po plaučių uždegimo ir vėl  doh.gif Varysiu vakare pas daktarę, bijau labai savaitgaliui palikt  neapžiūrėtą verysad.gif
O tiek planų savaitgaliui turėjau, tortai užsakyti, vaišėms viskas supirkta  wacko.gif Ai, nors neįsisirgtų čia jis man, atvarysit visos torto valgyt pas mane  rolleyes.gif

smile.gif laba, svabu nesinervinti, juk kazka naudojote po plauciu uzdegimo g.gif
o torto tai as noreciau i dzukijoj buvau tik vaikas budama parseliu pirkti, i turgu vaziavome lotuliukas.gif
Atsakyti
Audratum, užmačiau, kad domiesi klinikomis reabilitacijai savo zuikiui. Gal galėtum plačiau papasakot? nes kažkaip neradau mamų gerų atsiliepimų...susidomėjau Kaziavkino metodais Ukrainoje, bet neradau kainų sad.gif
Atsakyti
Sveikos,
mum lyg gerai viskas, tempos nėra, biskį nosis varva. Varom į gamtą, linkėkit gero oro mum bigsmile.gif

QUOTE(kruopa perline @ 2009 05 29, 14:23)
o torto tai as noreciau i dzukijoj buvau tik vaikas budama parseliu pirkti, i turgu vaziavome lotuliukas.gif

lotuliukas.gif kokie prisiminimai

Gero ir šilto savaitgalio visom tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
Grek, gero Jumi oro, gerai pasibūti gamtoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 05 29, 21:03)
Audratum, užmačiau, kad domiesi klinikomis reabilitacijai savo zuikiui. Gal galėtum plačiau papasakot? nes kažkaip neradau mamų gerų atsiliepimų...susidomėjau Kaziavkino metodais Ukrainoje, bet neradau kainų sad.gif

smile.gif sveika, matai esam siuo metu susidomeje labai gydimo metodu adeli.yra du centrai lenkijoje ir slovakijoje, bet mes pasirinkome lenkiska, lyg ten geriau kainos mazesnes ir seip patiko labiau, bet sako ir slovaku neblogas. apie Kaziavkino metodus negirdejau nieko tad negaliu nieko pasakyti dabar musu visas demesys i gidimo metoda ADELI, rugpjuti planuojam nuvaziuoti pabandyti. jei kas nepavyks tada ieskosim kitu budu. dabar pasirinkom viena tad blaskytis nera ko. jei tau idomu klausk ka zinau pasakysiu viska, kainas, saita ir tt. rolleyes.gif
Atsakyti
Audratum, aš mačiau, kaip jūs bendravote su Aelita smile.gif apie Kaziavkiną skaičiau jo psl, čia Lvovo mieste, Ukrainoje. Kai žiūriu filmuotą medžiagą, tai vaikiukams ir po 5 kursų labai akivaizdžiai pagerėja, tiesa jų deagnozė kitokia, o mano dukrytei Spazminė kvadriplegija..o jų dauguma su pažeistom kojytėm, tai va ir galvoju, ar padėtų tas Adeli kostiumas. Kaip suprantu, jis stimuliuoja taškus? jei gali, parašyk plačiau. Ačiū ! ir kostiumo kainą, jei jau sužinojai...
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 05 30, 16:09)
Audratum, aš mačiau, kaip jūs bendravote su Aelita smile.gif apie Kaziavkiną skaičiau jo psl, čia Lvovo mieste, Ukrainoje. Kai žiūriu filmuotą medžiagą, tai vaikiukams ir po 5 kursų labai akivaizdžiai pagerėja, tiesa jų deagnozė kitokia, o mano dukrytei Spazminė kvadriplegija..o jų dauguma su pažeistom kojytėm, tai va ir galvoju, ar padėtų tas Adeli kostiumas. Kaip suprantu, jis stimuliuoja taškus? jei gali, parašyk plačiau. Ačiū ! ir kostiumo kainą, jei jau sužinojai...

prisiziurejau ir as tu filmuotu medziagu, bet tiketis is to daug negalima. patarimas nebuk naivi, ziurek i viska atsargiai yra visokiu zmoniu kurie is kitu nelaimes darosi pinigus. del ADELI as susidomejau, nes pazystu keleta mamu kurios buvo nuvykasios tad kai suzinojau tiksliai, kad tai ne pinigu plovimas nuspredziau pabandyti. kainos skirtingos jei tave domina lekijoje tai gydimo kursas 15 dienu kainuoja 3100 euru. del kostiumo kainos dar nezinau, nes skambinau as i Maskvos centra, sako ,kad tik ten galima nusipirkti, bet deja dar nepavyko prisiskambinti. jei tau idomu ir supranti rusiskai reiktu ieiti i saita ir paciai pasiskaityti adresa galiu duoti ar gali rasti forume kur mes kalbejomes su AELITA. jei ka gali klausti ka zinosiu pasakysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
dar mano maziui tas pats kas ir taviskiai pazeistos visos keturios galunes. padeda zinau tikrai ir tokiems kaip musu vaikams, nes dirbama ne tik del koju bet ir ranku, stuburo ttt. atsiliepimai tik geri
Atsakyti
o eilės didelės į lenkus? vyras prieš, bet aš mielai paaukočiau namui skirtus pinigus, jei tik vaikui tai padės...
Atsakyti
sako, kad ne, bet neskubek matai vieno kurso neutenka maziausiai reikia triju i metus, kad matytusi bent koks rezultatas po pirmojo kazin ar kas pasikeis. mes norim pabandyti ir nusipirkti ta kostiuma, vaziuojam tik del to. dar sako tevams lenkijoje pravedami kursai tad paskiui gali dirbti namie su vaiku, nes ir mes tokiu pinigu neturome, kad galetume i metus isleisti po 20 000 euru. bet pabandyti verta. nepyk bet noreciau patarti aisku ADELI gerai,bet noreciau tau patarti susirasti LTgera kinezioterapista uz tuos pinigelius ir pabandyti padirbeti iekviena diena ir pinigu sutaupysi ir vaikeliui geriau bus. mes birbam kiekviena diena su kinezioterapija nuo pat gimimo ir patikek rezultatai matosi. tavo maze sar labai mazute bandymams gal truputi veiau palauk neskubek pasinaudok mano patarimu nors metams. o po metu bus matyt. maniskis jau didenis tad ir poreikiai didesni . nepyk jei kas ne taip cia tik mano nuomone ir patarimas linkiu jums sekmes is visos sirdies.
Atsakyti
audratum, ačiū už nuoširdų patarimą..gal ir per maža mano dukrytė tokiems rimtiems išbandymams..taip norisi kuo greičiau pasiekti rezultatų ir taip baisu, kad nepražiopsočiau to stebuklingo laiko, kada dar galima tikėtis stebuklo..Darome kas dieną su džok masažus, labai padeda, bet vasarai masažistė eis atostogų, teks ieškotis kitur pagalbos..o kaip tavo zuikis laikosi? ar labai jam spazmuoja rankutes, kojytes? nes Andrėjos rankutės ir kojytės po masažų atpalaiduotos, suspazmuoja jei emocijos sukyla, o jei rami, tai gražiai jas valdo..ar sūnelis laiko galvytę, sėdi?? kaip jo psichinė raida? nes su tokia diagnoze, skaičiau, kad protinis atsilikimas dažnas ir epilepsija sad.gif
Atsakyti