QUOTE(Medute28 @ 2009 05 30, 16:09)
Audratum, aš mačiau, kaip jūs bendravote su Aelita

apie Kaziavkiną skaičiau jo psl, čia Lvovo mieste, Ukrainoje. Kai žiūriu filmuotą medžiagą, tai vaikiukams ir po 5 kursų labai akivaizdžiai pagerėja, tiesa jų deagnozė kitokia, o mano dukrytei Spazminė kvadriplegija..o jų dauguma su pažeistom kojytėm, tai va ir galvoju, ar padėtų tas Adeli kostiumas. Kaip suprantu, jis stimuliuoja taškus? jei gali, parašyk plačiau. Ačiū ! ir kostiumo kainą, jei jau sužinojai...
prisiziurejau ir as tu filmuotu medziagu, bet tiketis is to daug negalima. patarimas nebuk naivi, ziurek i viska atsargiai yra visokiu zmoniu kurie is kitu nelaimes darosi pinigus. del ADELI as susidomejau, nes pazystu keleta mamu kurios buvo nuvykasios tad kai suzinojau tiksliai, kad tai ne pinigu plovimas nuspredziau pabandyti. kainos skirtingos jei tave domina lekijoje tai gydimo kursas 15 dienu kainuoja 3100 euru. del kostiumo kainos dar nezinau, nes skambinau as i Maskvos centra, sako ,kad tik ten galima nusipirkti, bet deja dar nepavyko prisiskambinti. jei tau idomu ir supranti rusiskai reiktu ieiti i saita ir paciai pasiskaityti adresa galiu duoti ar gali rasti forume kur mes kalbejomes su AELITA. jei ka gali klausti ka zinosiu pasakysiu
Papildyta:
dar mano maziui tas pats kas ir taviskiai pazeistos visos keturios galunes. padeda zinau tikrai ir tokiems kaip musu vaikams, nes dirbama ne tik del koju bet ir ranku, stuburo ttt. atsiliepimai tik geri
Reikia gyventi toliau