Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(denaxa @ 2009 05 26, 19:47)
Super nuotraukytes...ir durnas klausimas-kodel Hameriui teisiu kitokiu reikia,kokiu? Negi jis daugiau kaip 3,5t sveria? Beje,man hameris arciausiai prie dusios is visu rolleyes.gif

'treciam' hameriui jau nebetinka b kategorija
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 05 26, 19:47)
Super nuotraukytes...ir durnas klausimas-kodel Hameriui teisiu kitokiu reikia,kokiu? Negi jis daugiau kaip 3,5t sveria? Beje,man hameris arciausiai prie dusios is visu rolleyes.gif

Jam jau sunkvežimio teisių reik. Buvo tokia plačiai nuskambėjus istorija su vienais žinomais kauniečiais katrie Hamerį nusipirko ir važinėjo teisių jam neturėdami.
Atsakyti
Sveikutes islaikiau teises 2007 metais, bet vistik jauciu, kad blogai vairuoju dar, nors ir automata...
Reikialas tas, kad prie 2.5 savaites man ivaziavo is gala dzipas, aisku kaltas dzipo vairuotojas, bet as irgi atsipalaidavaus.
Pirma tik pradejo lyti
Antra gal siektik staigiau pristabdziau, nors galiu patikinti, kad jis buvo beveik prilipes pri mano galo doh.gif
Man sokas buvo, galvojau, jau nebesesiu uz vairo, bet kaip sakoma gyvenimas priverte cool.gif
Kaltininkas toks atsipalaidaves pasakoja, kad jam ciut nekiekvienais metais avarijos blink.gif
Dar tiesa kai as islipau, jis mane uzsipuole, kad staigiai stabdziau, nors greitis buvo 20 km, sakau gal siek tiek per staigiai, bet tikrai, jei butu laikeses saugaus atstumo, susidurimo galima butu ir isvengti, dziaugiuosi, kad be vaiku vaziavau 4u.gif
Bukite budrios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 26, 23:06)
Sveikutes islaikiau teises 2007 metais, bet vistik jauciu, kad blogai vairuoju dar, nors ir automata...

4u.gif gerai, kad nieko rimto nenutiko, o siaip sekmes toliau varinejant mirksiukas.gif man irgi nepatinka kai nesilaikoma saugaus atstumo, MB megsta irgi prie subines kitos prilipti, skalpuoju ji del to, o mane irgi nervina, kaip tokie vairuotojai uz manes taip arti atsistoja doh.gif
Atsakyti
Kaip galejai staigiai stabdyt,jei greitis buvo tik 20? smile.gif nefig tam dzipui vazineti ant subines pasikabinus,ir varnas gaudyti ax.gif
Atsakyti
o aš šią savaitę pabuvojau pirmą kartą Utenoj blush2.gif labai patiko miestelis, keliai thumbup.gif bent jau ten kur važinėjau, tai labai patiko, nesudėtingi ir nepasimečiau net nepažinodama miesto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 05 26, 23:02)
Jam jau sunkvežimio teisių reik. Buvo tokia plačiai nuskambėjus istorija su vienais žinomais kauniečiais katrie Hamerį nusipirko ir važinėjo teisių jam neturėdami.

geras bigsmile.gif , net nežinojau to bajerio bigsmile.gif
Mūsų kaimynas turi hamerį, bet labai abejoju kad jis turi tinkamas teises hihihi.gif

QUOTE(Gardee @ 2009 05 29, 18:58)
o aš šią savaitę pabuvojau pirmą kartą Utenoj  blush2.gif labai patiko miestelis, keliai  thumbup.gif bent jau ten kur važinėjau, tai labai patiko, nesudėtingi ir nepasimečiau net nepažinodama miesto  biggrin.gif

na ir tuo norėjai pasakyti g.gif
antra ten nera kur pasiklysti, viena gatvė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 05 29, 18:09)
na ir tuo norėjai pasakyti g.gif
antra ten nera kur pasiklysti, viena gatvė hihihi.gif

na lyg ir pasakiau ką norėjau biggrin.gif ar ne???
blink.gif man visada į nežinomą miestą baisoka važiuot, nesvarbu ar ten viena ar penkios gatvės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 29 gegužės 2009 - 18:29
QUOTE(Gardee @ 2009 05 29, 18:58)
o aš šią savaitę pabuvojau pirmą kartą Utenoj  blush2.gif labai patiko miestelis, keliai  thumbup.gif bent jau ten kur važinėjau, tai labai patiko, nesudėtingi ir nepasimečiau net nepažinodama miesto  biggrin.gif

ka as zinau, man tai Utenoj keliai, kaip cia pasakius.puse keliu isgremzta doh.gif duobe ant duobes doh.gif pliusas tik tas, kad veidrodine sankryza buvo uzdaryta ir per egzamina nereikejo per ja vaziuot thumbup.gif o keliu esu ir geresniu macius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 05 26, 23:02)

Man jau visai idomu pasidare... smile.gif Kad sunkvezimio abejoju (jau greiciau gal autobusiniu),juk masina tai keleivine? Tada galimi du variantai-arba keleiviams vietu daugiau nei astuonios,kas labai abejotina,arba sveria daugiau kaip 3,5 tonos...nes apie gabaritus ket nieko nesako...
Voveryte,a gal turi galimybe suzinoti kaip is tikruju? Numirsiu is smalsumo ax.gif jauciu,galeciau hameri vairuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergytes,

3ni issilaikiau Regitroje vairavima. Pavyko is pacio 1k.
Vakar gavau jau teises ir MB sedo i keleivio vieta, raktelius dave ir sako "Db jau gali vairuot, vaziuojam"
Niekada nebijojau vaziuoti, bet visgi toks jausmas netikrumo apeme...

Masina benzinine, kai mokino su dyzeliu(ir Regitroj dyzelis) Viskas kiek kitaip...
O ir gabaritai doh.gif doh.gif
Mokinaus su Golfu, o cia universalas...

Jauciaus kaip per pirma pamoka sad.gif
Ir sankaba vis laikau, ir gazas uzia, nes nejauciu, viskas kitaip nei buvo su intruktoriaus Golfuku ir kelio zenklu nematau doh.gif

Kaip Jus pradejot? Ar panasios bedos?
Jautetes tarsi viskas is naujo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 05 30, 12:04)

Kaip Jus pradejot? Ar panasios bedos?
Jautetes tarsi viskas is naujo?  blink.gif

Man buvo dar baisiau, nes su masina pradėjau vairuot tik po metų(kai išsilaikiau teises) nes turėjau vairuot pati, nieks už mane stabdžių nepaspaus, tad labiausiai ir gadino, bet nieko po truputi po truputi. o dabar raliuoju cool.gif
Atsakyti