QUOTE(gustaine @ 2009 05 30, 22:30)
Labukas, aš t.p. lapuota. Teisės turiu senokai, bet pradėjau važinėti tik dabar.
Vakar supratau, kad turiu labai saugotis tokių pačių kaip aš
Sankryžoj susiruošiau pasukti į kairę, sustojau antroj juostoj praleisti maškes iš priekio, nieko nebuvo, pradėjau važiuoti, o čia, iš pirmos juostos mergina su lapu pasuko kairėn man prieš nosį, žodžiu, užkišo

laimė spėjau sustabdyti, užgesau...Kažin ji suprato, kad pažeidė taisykles, ar ji iš tokių, kad "esu super ir viską moku"
Tokiu zinok labai daug,ir ne tik lapuotu .Mane labai daznai pakerta is antros juostos,mauna pro nosi i desine.Vat sito as niekaip nesuvokiu,jei tau reikia i desine,o man tiesiai arba i kaire,tai kokio velnio negali ramiai uz manes i ta desine persirikiuoti ir nuvaziuoti sau?Pagal taisykles juk priklauso duoti kelia tam kas tau is desines. Bet jie lenkia kazkodel per priesinga juosta,per istisine ir pakirtineja(cia kai viena kryptim dvi-trys juostos),o zalialapiai buna dar ir uzgesta is to stengimosi autobusui pakisti

Bet negalvoja zmones kuo rizikuoja,stabdyti as negaliu staigiai,o ir stabdymo kelias ilgas,aisku,stabdau,stengiuosi kad zmones kabinon nesuvirstu ir kad to kvailio nenuteksti,per plauka prasmunka ,sirdis kulnyse atsiduria:oh O as galiu gazo ir neatleisti,ir kas tada? Man tai nieko,bus nedidelis kebulo ibrezimas,o lengvuske gales iskart i metalo lauza atiduoti,dar gerai,jei pats sveikas liks