Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(chile0 @ 2009 05 30, 11:04)
Kaip Jus pradejot? Ar panasios bedos?
Jautetes tarsi viskas is naujo?  blink.gif

aš tai jaučiausi blush2.gif
kai pirmą kartą sėdau už savosios vairo jau taip norėjau vairuot, džiaugiaus ir kuo greičiau užvest variklį norėjau.. iki pirmo pariedėjimo. nesugebėjau į įkalnę užvažiuot blush2.gif viskas užsimiršo, visi mokymai ir pan.

man teko mokytis matyti kelio ženklus, na tiksliau išmokti jais vadovautis, nes instruktorius visą laiką sakydavo, šita juosta į kairę leidžia, rikiuokis, čia bus vienpusis ir pan.

kaip daugelis sakė ir sako, kad reikia kuo daugiau ir dažniau važinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Va,merginos,radau puslapiuka,kaip tik pradedancioms labai naudinga,palandziokit kam idomu smile.gif

http://www.atakatrai...ruok-saugiai-2/

Siaip naudingas dalykas norintiems tobuleti ir pasitikejimo savo jegom igyti,o ir kaina pradedantiems normali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 05 30, 12:04)
Mergytes,

3ni issilaikiau Regitroje vairavima. Pavyko is pacio 1k.
Vakar gavau jau teises ir MB sedo i keleivio vieta, raktelius dave ir sako "Db jau gali vairuot, vaziuojam"

Sveika prisijungusi! 4u.gif
Jau kitoj temoj buvau perskaicius, kad teises issilaikei, o dabar ir pas mus prisijungei! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 05 30, 14:12)
aš tai jaučiausi blush2.gif
kai pirmą kartą sėdau už savosios vairo jau taip norėjau vairuot, džiaugiaus ir kuo greičiau užvest variklį norėjau.. iki pirmo pariedėjimo. nesugebėjau į įkalnę užvažiuot  blush2.gif viskas užsimiršo, visi mokymai ir pan.

man teko mokytis matyti kelio ženklus, na tiksliau išmokti jais vadovautis, nes instruktorius visą laiką sakydavo, šita juosta į kairę leidžia, rikiuokis, čia bus vienpusis ir pan.

kaip daugelis sakė ir sako, kad reikia kuo daugiau ir dažniau važinėti  mirksiukas.gif

Kaip smagu, kai ne tau vienai taip buna bei radus likimo draugiu blush2.gif

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 30, 15:39)
Sveika prisijungusi! 4u.gif
Jau kitoj temoj buvau perskaicius, kad teises issilaikei, o dabar ir pas mus prisijungei! bigsmile.gif  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Su Tavim ne viena kart ziuriu vis kur "susiduriam" skirtingose temose tongue.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chile0: 30 gegužės 2009 - 17:48
QUOTE(chile0 @ 2009 05 30, 18:48)
Aciu  4u.gif
Su Tavim ne viena kart ziuriu vis kur "susiduriam" skirtingose temose  tongue.gif    drinks_cheers.gif

Gerai kai nuomones ir poziuriai sutampa! biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 30, 18:52)
Gerai kai nuomones ir poziuriai sutampa! biggrin.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 05 29, 22:13)
Man jau visai idomu pasidare... smile.gif Kad sunkvezimio abejoju (jau greiciau gal autobusiniu),juk masina tai keleivine? Tada galimi du variantai-arba keleiviams vietu daugiau nei astuonios,kas labai abejotina,arba sveria daugiau kaip 3,5 tonos...nes apie gabaritus ket nieko nesako...
Voveryte,a gal turi galimybe suzinoti kaip is tikruju? Numirsiu is smalsumo ax.gif jauciu,galeciau hameri vairuot lotuliukas.gif

taip ir yra mirksiukas.gif tik ne visi hameriai
Atsakyti
Labukas, aš t.p. lapuota. Teisės turiu senokai, bet pradėjau važinėti tik dabar.
Vakar supratau, kad turiu labai saugotis tokių pačių kaip aš blink.gif
Sankryžoj susiruošiau pasukti į kairę, sustojau antroj juostoj praleisti maškes iš priekio, nieko nebuvo, pradėjau važiuoti, o čia, iš pirmos juostos mergina su lapu pasuko kairėn man prieš nosį, žodžiu, užkišo doh.gif laimė spėjau sustabdyti, užgesau...Kažin ji suprato, kad pažeidė taisykles, ar ji iš tokių, kad "esu super ir viską moku" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2009 05 30, 22:30)
Labukas, aš t.p. lapuota. Teisės turiu senokai, bet pradėjau važinėti tik dabar.
Vakar supratau, kad turiu labai saugotis tokių pačių kaip aš blink.gif
Sankryžoj susiruošiau pasukti į kairę, sustojau antroj juostoj praleisti maškes iš priekio, nieko nebuvo, pradėjau važiuoti, o čia, iš pirmos juostos mergina su lapu pasuko kairėn man prieš nosį, žodžiu, užkišo doh.gif laimė spėjau sustabdyti, užgesau...Kažin ji suprato, kad pažeidė taisykles, ar ji iš tokių, kad "esu super ir viską moku" doh.gif

Tokiu zinok labai daug,ir ne tik lapuotu .Mane labai daznai pakerta is antros juostos,mauna pro nosi i desine.Vat sito as niekaip nesuvokiu,jei tau reikia i desine,o man tiesiai arba i kaire,tai kokio velnio negali ramiai uz manes i ta desine persirikiuoti ir nuvaziuoti sau?Pagal taisykles juk priklauso duoti kelia tam kas tau is desines. Bet jie lenkia kazkodel per priesinga juosta,per istisine ir pakirtineja(cia kai viena kryptim dvi-trys juostos),o zalialapiai buna dar ir uzgesta is to stengimosi autobusui pakisti doh.gif Bet negalvoja zmones kuo rizikuoja,stabdyti as negaliu staigiai,o ir stabdymo kelias ilgas,aisku,stabdau,stengiuosi kad zmones kabinon nesuvirstu ir kad to kvailio nenuteksti,per plauka prasmunka ,sirdis kulnyse atsiduria:oh O as galiu gazo ir neatleisti,ir kas tada? Man tai nieko,bus nedidelis kebulo ibrezimas,o lengvuske gales iskart i metalo lauza atiduoti,dar gerai,jei pats sveikas liks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 05 30, 11:04)
Mergytes,

Kaip Jus pradejot? Ar panasios bedos?
Jautetes tarsi viskas is naujo?  blink.gif

sveika prisijungusi 4u.gif

man ta pradzia nebuvo tokia sunki... nes mokiausi dyzeliu ir mano masiniukas dyzelis. O del dydzio tai deko priprasti, pradzioj buvo ir man sunku parkuotis su universalu, bet po keliu kartu perpratau masinos ilgi thumbup.gif
Atsakyti
Su universalu parkuotis zinok gerokai lengviau,nes gana tiksliai galo gabaritai matosi thumbup.gif Mane jauciu jei pasodintu uz sedano vairo tai atbuliniu isdauzyciau viska ko gero,siaip niekada nesu su tokia vaziavus (tik su hecbekais) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 05 31, 17:32)
Su universalu parkuotis zinok gerokai lengviau,nes gana tiksliai galo gabaritai matosi thumbup.gif Mane jauciu jei pasodintu uz sedano vairo tai atbuliniu isdauzyciau viska ko gero,siaip niekada nesu su tokia vaziavus (tik su hecbekais) blush2.gif

gal... bet su mazu masiniuku turbut daug lengviau parkuotis nei asu universalu g.gif
Atsakyti