Užtai paskui galima atsipūtus pasiputot kokioje baisioje šalyje gyvenam

QUOTE(vovere74 @ 2009 05 31, 22:31)
Nuotykiu turejom su savo masinom

Va ka daro neuzimtumas

QUOTE(Aga @ 2009 05 31, 22:18)
Šiandien su universalu važiavau, tai nenorėčiau tokio didelio, tikrai nepatogiai jaučiaus.
Žiūrint koks universalas, bet jie ne visi yra didesni už sedanus. Vat mūsų BMW sedanas yra ilgesnis už Skoda Octavia universalą. Nors iš pažiūros atrodo kitaip. O su universalu parkuotis tikrai patogiau, nes gali važiuoti iki pat lango, nes ten ir baigiasi mašina. O vat su sedanu tai sunkiau, o dar kai maniškės tokia ilga bagažinė

O dėl manevringumo tai net nežinau, man rods mano manevringesnė už Skoda. O gal čia tik man taip atrodo, nes jau įpratau.
QUOTE(pikkolo @ 2009 06 01, 08:50)
O vat su sedanu tai sunkiau, o dar kai maniškės tokia ilga bagažinė
Tai aš pastoviai parkuojuos taip: išlipu ir pasižiūriu, nes per galą nematau kokiu atstumu stovi kita mašina, arba būna aikštelėje kas nors pareguliuoja. Jau greit bus du metai kaip važinėju, bet niekaip dar nesuvokiu mašinos ilgio. Na bet dzin, geriau toliau pasistatyti (netrukdant kitiem), nei kažkam įvažiuoti. Be to, niekas nebaudžia už tai, kad išlipu ir pasižiūriu

Man irgi rugseji bus du metai, bet kaip nejauciu gabaritu galu, taip nejauciu!

QUOTE(Nerytė @ 2009 05 31, 22:39)
o kai sugesi pakelyje, tai tik velka pades, nieks negales patempti

QUOTE(pikkolo @ 2009 06 01, 07:50)
O su universalu parkuotis tikrai patogiau, nes gali važiuoti iki pat lango, nes ten ir baigiasi mašina. O vat su sedanu tai sunkiau, o dar kai maniškės tokia ilga bagažinė
Tai aš pastoviai parkuojuos taip: išlipu ir pasižiūriu, nes per galą nematau kokiu atstumu stovi kita mašina, arba būna aikštelėje kas nors pareguliuoja.

Del parkavimosi man buvo taip,bijodavau labai pastatyti masina tarp dvieju masinu nes prastai sekdavosi

Bet pries laikydama teises kelias dienas pastumdziau vyro safrana eiksteleje

QUOTE(Gardee @ 2009 05 31, 21:43)
na neblogai visai atrodo, bet kol vaikų neturiu, tokios ir nesinori
jausčiaus per maža joje viena 

as kai pati nesu maza tai nesijauciu permaza joje

QUOTE(vovere74 @ 2009 05 31, 22:31)
Nebutinai. Pavyzdziui daug lengviau buvo priparkuoti opeliuka universala nei vw polo. Mazos masinytes kazkodel daznai yra ne tokios manevringos kaip dideles. Musu pieziukas mazas ir gi buvo ne toks patogus parkavimui arba apsisukimui mazoje erdveje kaip citroenas xm arba safranas.
o as visad galvodavau, kad mazos masinytes yra manevringesnes...
QUOTE(lotute @ 2009 06 01, 09:05)
kaip tai negales

QUOTE(pikkolo @ 2009 06 01, 08:50)
... O su universalu parkuotis tikrai patogiau, nes gali važiuoti iki pat lango, nes ten ir baigiasi mašina. O vat su sedanu tai sunkiau, o dar kai maniškės tokia ilga bagažinė
Tai aš pastoviai parkuojuos taip: išlipu ir pasižiūriu, nes per galą nematau kokiu atstumu stovi kita mašina...

Tai aš pastoviai parkuojuos taip: išlipu ir pasižiūriu, nes per galą nematau kokiu atstumu stovi kita mašina...
Na, chačbeko baigiasi ne ties langu, kiek toliau, bet vistiek nesunku. O su tuo atstumų nustatymu, pamąsčiau, kad nežinau, kaip sedano atstumą nustatyčiau, bet kažkodėl neatrodo, jog sunkiai. Gal todėl, kad aš nė vienoje mašinoje, su kuria teko važiuot nematau kapoto priekyje (vaizdas man baigiasi ties valytuvais, bo ilgas turiu tik kojas

QUOTE(vovere74 @ 2009 05 31, 23:31)
Sunkvezimio teisiu reik, nes svoris jau nuo 3,5 tonu.
Nori Hamerio? Man jie negrazus. Be to ir komfortisko vaziavimo ner, karine masina ir tiek.
Nori Hamerio? Man jie negrazus. Be to ir komfortisko vaziavimo ner, karine masina ir tiek.
Na,as sunkvezimio teisiu neturiu(kol kas

Na ir taip,man tokios masinos,karines,labai patinka,Hameris ypac,ziurint net sirdis lydosi

QUOTE(ANETELE @ 2009 06 02, 21:52)

Cia dar vadinas nemoku galu statytis!

QUOTE(ANETELE @ 2009 06 02, 20:52)