Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Užtai paskui galima atsipūtus pasiputot kokioje baisioje šalyje gyvenam doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 31 gegužės 2009 - 23:21
QUOTE(vovere74 @ 2009 05 31, 22:31)

Nuotykiu turejom su savo masinom doh.gif 

Va ka daro neuzimtumas doh.gif ,vaikai is neturejimo ka veikt pradejo vogti unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 05 31, 22:18)
Šiandien su universalu važiavau, tai nenorėčiau tokio didelio, tikrai nepatogiai jaučiaus.

Žiūrint koks universalas, bet jie ne visi yra didesni už sedanus. Vat mūsų BMW sedanas yra ilgesnis už Skoda Octavia universalą. Nors iš pažiūros atrodo kitaip. O su universalu parkuotis tikrai patogiau, nes gali važiuoti iki pat lango, nes ten ir baigiasi mašina. O vat su sedanu tai sunkiau, o dar kai maniškės tokia ilga bagažinė doh.gif Tai aš pastoviai parkuojuos taip: išlipu ir pasižiūriu, nes per galą nematau kokiu atstumu stovi kita mašina, arba būna aikštelėje kas nors pareguliuoja. Jau greit bus du metai kaip važinėju, bet niekaip dar nesuvokiu mašinos ilgio. Na bet dzin, geriau toliau pasistatyti (netrukdant kitiem), nei kažkam įvažiuoti. Be to, niekas nebaudžia už tai, kad išlipu ir pasižiūriu biggrin.gif
O dėl manevringumo tai net nežinau, man rods mano manevringesnė už Skoda. O gal čia tik man taip atrodo, nes jau įpratau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 01 birželio 2009 - 07:52
QUOTE(pikkolo @ 2009 06 01, 08:50)
O vat su sedanu tai sunkiau, o dar kai maniškės tokia ilga bagažinė doh.gif Tai aš pastoviai parkuojuos taip: išlipu ir pasižiūriu, nes per galą nematau kokiu atstumu stovi kita mašina, arba būna aikštelėje kas nors pareguliuoja. Jau greit bus du metai kaip važinėju, bet niekaip dar nesuvokiu mašinos ilgio. Na bet dzin, geriau toliau pasistatyti (netrukdant kitiem), nei kažkam įvažiuoti. Be to, niekas nebaudžia už tai, kad išlipu ir pasižiūriu biggrin.gif

hihihi.gif Skaitau ir toks ispudis, kad apie mane rasai! hihihi.gif
Man irgi rugseji bus du metai, bet kaip nejauciu gabaritu galu, taip nejauciu! doh.gif Visada islipu pasiziuriu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 05 31, 22:39)

nereikia raktelio uzvedimui, zodziu super blush2.gif

o kai sugesi pakelyje, tai tik velka pades, nieks negales patempti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 06 01, 07:50)
O su universalu parkuotis tikrai patogiau, nes gali važiuoti iki pat lango, nes ten ir baigiasi mašina. O vat su sedanu tai sunkiau, o dar kai maniškės tokia ilga bagažinė doh.gif Tai aš pastoviai parkuojuos taip: išlipu ir pasižiūriu, nes per galą nematau kokiu atstumu stovi kita mašina, arba būna aikštelėje kas nors pareguliuoja.

Del parkavimosi man buvo taip,bijodavau labai pastatyti masina tarp dvieju masinu nes prastai sekdavosi blush2.gif .(tada mokinausi su reno 19).
Bet pries laikydama teises kelias dienas pastumdziau vyro safrana eiksteleje smile.gif ir dabar pastatau be problemu rolleyes.gif ,kai mokykloje mokinausi mane statyti masina mokino tik is vienos puses doh.gif ,o pasirodo man is kitos puses daug lengviau parkuoti.
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 05 31, 21:43)
na neblogai visai atrodo, bet kol vaikų neturiu, tokios ir nesinori  biggrin.gif jausčiaus per maža joje viena  ax.gif

as kai pati nesu maza tai nesijauciu permaza joje biggrin.gif

QUOTE(vovere74 @ 2009 05 31, 22:31)
Nebutinai. Pavyzdziui daug lengviau buvo priparkuoti opeliuka universala nei vw polo. Mazos masinytes kazkodel daznai yra ne tokios manevringos kaip dideles. Musu pieziukas mazas ir gi buvo ne toks patogus parkavimui arba apsisukimui mazoje erdveje kaip citroenas xm arba safranas.

o as visad galvodavau, kad mazos masinytes yra manevringesnes...

QUOTE(lotute @ 2009 06 01, 09:05)
o kai sugesi pakelyje, tai tik velka pades, nieks negales patempti biggrin.gif

kaip tai negales unsure.gif prie ko cia detas uzvedimo mechanizmas g.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 06 01, 08:50)
... O su universalu parkuotis tikrai patogiau, nes gali važiuoti iki pat lango, nes ten ir baigiasi mašina. O vat su sedanu tai sunkiau, o dar kai maniškės tokia ilga bagažinė doh.gif
Tai aš pastoviai parkuojuos taip: išlipu ir pasižiūriu, nes per galą nematau kokiu atstumu stovi kita mašina...

Na, chačbeko baigiasi ne ties langu, kiek toliau, bet vistiek nesunku. O su tuo atstumų nustatymu, pamąsčiau, kad nežinau, kaip sedano atstumą nustatyčiau, bet kažkodėl neatrodo, jog sunkiai. Gal todėl, kad aš nė vienoje mašinoje, su kuria teko važiuot nematau kapoto priekyje (vaizdas man baigiasi ties valytuvais, bo ilgas turiu tik kojas lotuliukas.gif ), bet niekada, net ir vairavimo pradžioje, neturėjau bėdų dėl gabaritų nejutimo ar atstumų nustatymo g.gif Gal tai individualu?.. Aš apskritai bet kokį atstumą gana tiksliai nustatau iš akies; jei jis iki metro, tai net 1 cm tikslumu - su buvusia specialybe tai kažkiek susiję. Ir nereikia man matyti, kur ta mašina baigiasi, užtenka žinoti, kiek maždaug ji dar tęsiasi nuo tos vietos, iki kurios ją matau. Tik dabar pamąsčiau, kad ko gero kažkada darbe įgyti įgūdžiai man padeda ir parkuojantis, o aš visą laiką tais stebėdavausi, kaip taip žmonės šitaip nejaučia atstumų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 05 31, 23:31)
Sunkvezimio teisiu reik, nes svoris jau nuo 3,5 tonu.
Nori Hamerio? Man jie negrazus. Be to ir komfortisko vaziavimo ner, karine masina ir tiek.

Na,as sunkvezimio teisiu neturiu(kol kas smile.gif ),bet vairuoju 20t masina,tai manau ir hameriui autobusines gal tiktu smile.gif
Na ir taip,man tokios masinos,karines,labai patinka,Hameris ypac,ziurint net sirdis lydosi lotuliukas.gif Jei tik butu galimybes... lotuliukas.gif
Atsakyti
Na vairuotojos gal norit savo sugebejimus patikrinti lotuliukas.gif
va cia http://zaidimai.drau...t/?zaidimas=196
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2009 06 02, 21:52)
Na vairuotojos gal norit savo sugebejimus patikrinti  lotuliukas.gif 
va cia  http://zaidimai.drau...t/?zaidimas=196

lotuliukas.gif Geras! Pirma karta vos vos spejau, antra karta 22 sekundes! lotuliukas.gif
Cia dar vadinas nemoku galu statytis! blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2009 06 02, 20:52)
Na vairuotojos gal norit savo sugebejimus patikrinti  lotuliukas.gif 
va cia  http://zaidimai.drau...t/?zaidimas=196

thumbup.gif super uzkreciantis zaidimas biggrin.gif
Atsakyti