Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Gardee @ 2009 06 30, 18:25)
aš tai pasibastyčiau po turgų  biggrin.gif apžiūrėčiau daugmaž, manau galima kažką rasti  mirksiukas.gif

o as kazkaip linkusi prie to kad jei pigesnis variantas tai is zmoniu,o naujesnis-is turgaus, parvaryta ir pan blush2.gif
aisku su visom visko gali buti, bet man rodos kad jei kibiriukas ir dar turguje parduodama lt nevazineta tai gali buti tai uzdrozta ir poto prikelta antram gyvenimui tik pardavimui... nezinau kodel man taip rodos biggrin.gif biggrin.gif

vienu ar kitu atveju imi nusimananti zmogena ir tik tada perki,dabar labai geras laikas masinyte pirkti-kaip kainos nukrite bigsmile.gif
Atsakyti
jo jo, aš tą patį norėjau pasakyt. nes juk koks skirtumas, kur tą mašiną žiūrėsi - ar turguj, ar iš žmogaus, vis tiek apžiūrėt reikės normaliai, o tam reikia pasiimt kažką, kas nusimanys ir jam nebus skirtumo, ar čia kiemas, ar garažas, ar turgaus aikštė 4u.gif
Atsakyti
Realiai kaip pirkau, tai interneru užsiknisau, važinėt, tartis kada gali ir t.t. Kokį pusmetį neradau nieko, o dažnai būna, kad internetu, bet apžiūrėt turguj. O turguj radau iškart ir džiaugiuos thumbup.gif
Atsakyti
Į turgų be gero patarėjo eit neapsimoka. Mes išvaikščiojom visą Kauno auto turgų vieni, nusižiūrėjom kelias mašinas. Tada pasikvietėm savo meistrelį. Tai vos priėjo, pačiupino ir visas išbrokavo. Vienos daužtos buvo ir tik ką uždažytos, kitų rūdys užteptos dažais.
O galiausiai pirkom iš to mūsų mechaniko draugo. Mašina kad ir ne per naujausia, bet su viskuo- signalizacija, naujais amortizatoriais, naujom stabdžių kaladėlėm.

Ar aš čia viena pastebėjau, kad dabar per diplomų teikimus Kaune labai jau daug grybaujančių atsirado? Tikriausiai niekad Kaune nėr buvę g.gif

Ir dar man visai nepatinka Jonavos gatvėj esančios išgremžtos duobės schmoll.gif
Atsakyti
Tai visur tos duobės baisios, stabdo eismą, Taikos pr jau sutvarkė thumbup.gif šiandien Baršausko tvarkė. Bet bus super thumbup.gif
O meistrą reik visur vestis, jei nesigaudai, nes bus šakės.
Ir dar patariu tokį dalyką, važiuot registruot su tuo žmogumi iš kurio perki, pinigus visus mokėt tik kai dokumentus gausit registracijos. Nes va neseniai tarp pažįstamų pasitaikė, kai vos neužregistravo įtariama vogtą mašiną doh.gif Iškart atėmė registruojant ją, nors sumokėta jau buvo, vyksta tyrimas ... ohmy.gif Nei mašinos nei babkių.
Atsakyti
Pramonės pr. žiede aną savaitę tooookia skylė buvo blink.gif Tai gerai, kad viešuoju transportu važiavau, ir tai kamštyje 20 min. prastovėt teko unsure.gif

Aš tai mašiną gavau su 7 litrais degalų biggrin.gif Ir dar pardavėja nutraukė tą pačią dieną draudimą biggrin.gif Ir dar žliumbė atiduodama raktelius... Vyrui tikriausiai visų savo pokštų nepasakojo... Nes apžiūrėdama važiavau su jos vyru, tai buvo pusė bako biggrin.gif
Atsakyti
Tai matyt išvažinėjo kol pirkai smile.gif netikiu, kad išsiurbė hihihi.gif man irgi būtų gaila mano paspirtuko, verkčiau hihihi.gif
Atsakyti
Tai man įdomu, kada ji ryte kėlėsi biggrin.gif Nes vakare mes ją apžiūrėjom, o prieš pietus jau į "Regitrą" susitikt važiavom... Ką, ratus suko po visą Kauną? biggrin.gif

Mano Tigriukas balandžiams labai patinka. Tėčio mašina šalia stovi, tai švarut švarutėlė, o aš kone kasdien valau langus paženklintus doh.gif lotuliukas.gif

Ir dar kiek juoko buvo, kai dokumentus pamačiau biggrin.gif Mano gimtadienis liepos 17 dieną, mašiniuko liepos 18 dieną. Tai reiškias mano mašina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liep@: 30 birželio 2009 - 23:03
Nu gal vakare kur nors palėkė, ar ryte reikaliukus patvarkė kokius smile.gif Šiaip esu girdėjus, kad vos iki degalinės nuvažiuot palieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liep@ @ 2009 06 30, 23:00)
Mano Tigriukas balandžiams labai patinka. Tėčio mašina šalia stovi, tai švarut švarutėlė, o aš kone kasdien valau langus paženklintus  doh.gif  lotuliukas.gif

Ir dar kiek juoko buvo, kai dokumentus pamačiau  biggrin.gif Mano gimtadienis liepos 17 dieną, mašiniuko liepos 18 dieną. Tai reiškias mano mašina  biggrin.gif

jau kaip manąją balandžiai mėgsta doh.gif tikrai kasdien po kelis kart apkakoja

kad jau apie gimtadienius, tai ir mano liepos 17 dieną biggrin.gif o mašiniuko per valentinkę bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 01 liepos 2009 - 16:31
QUOTE(Gardee @ 2009 07 01, 17:30)
kad jau apie gimtadienius, tai ir mano liepos 17 dieną  biggrin.gif

Ooo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 07 01, 00:04)
Nu gal vakare kur nors palėkė, ar ryte reikaliukus patvarkė kokius smile.gif Šiaip esu girdėjus, kad vos iki degalinės nuvažiuot palieka doh.gif

Aha,as tokia gavau,vos iki degalines doh.gif
Atsakyti