Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(neringaal @ 2009 06 28, 15:30)
sveikos, teises islaikiau laplriti, ir vaziavau po to gal pora kartu, nes taip ir nenusipirkau masinos, galvojau ziema vis tiek nedrasu bus, o dabar jau ir vasara atejo noreciau pradeti vaziuoti, tik kazkokia baime atsiradus, ka patartumete, gal vel instruktoriu pasisamdyti, ar bandyti paciai.  blush2.gif

nors pati turejau nemenka tarpa nuo paskutinio vairavimo, taciau visai nebijojau sesti uz vairo rolleyes.gif Priesingai - degte degiau noru! ax.gif

O tau patariu - isvaziuok i miesta velai vakare. Kada ypac mazas judejimas. Ir po truputuka ankstink laika wink.gif Man tep instruktorius patare, nors neprireike tuo pasinaudoti rolleyes.gif Sekmes tau! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 06 26, 22:19)
Paskui rado dar luzusi stabilizatoriu,paskui dar laisvas vairo traukes-skambino ir klause,darom ar ne? Taip kad man buvo spresti ka remontuot o ko ne,ir darbu numatyta samata nebuvo virsyta smile.gif Nelabai isivaizduoju,kaip gali buti kitaip ax.gif

Tai taip ir turi būti. Jei kažko nederina, o savo iniciatyva taiso, turi pilną teisę nemokėti už tai.
Papildyta:
QUOTE(neringaal @ 2009 06 30, 14:42)
na aciu visoms uz atsakymus jau vien nuo ju drasiau daros  ax.gif , kazin kur geriausia masinike pirkti niekaip negaliu rasti, ar internetu pirkti geriau ar po turgu bastytis  bigsmile.gif

Tas pats, nes praktiškai visos esančios internete, stovi ir turguje. Prieš perkant būtinai patikrink servise, jei ensutiks tikrinti, tai žinok, kad yra kažkokių bėdų.

P.S. Aš beveik dvi savaites buvau be interneto, tad atrašyti kažką tikrai nelabai galėjau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Liep@ @ 2009 06 30, 22:27)
Į turgų be gero patarėjo eit neapsimoka. Mes išvaikščiojom visą Kauno auto turgų vieni, nusižiūrėjom kelias mašinas. Tada pasikvietėm savo meistrelį. Tai vos priėjo, pačiupino ir visas išbrokavo. Vienos daužtos buvo ir tik ką uždažytos, kitų rūdys užteptos dažais.

Aš tai nespjaučiau ir į parūdijusią mašiną (aišku jei ne kiaurai prarūdiję), bet ir kaina tuomet turėtų būti atitinkama. Anksčiau prekeiviai nesileisdavo į derybas, net jei mašina akivaizdžiai neprekinės išvaizdos. Nuo tokių bėgt reikia kuo toliau, nes neaišku ką dar meluoja. Kai mes pirkom savo BMW, tai pardavėjas nė trupučio negyrė mašinos, leido apsipręsti patiems. Ji buvo daužta, jis to neslėpė, nors sutvarkyta labai gerai, kiek tai įmanoma sutvarkyti.
Atsakyti
aš savo mašiniuką taip kankinau vakar cry.gif
buvo tokia situacija, man teko ant kalnelio "užkilti" (toks kaip miškuose būna, kai pvz važiuoji į gamtą biggrin.gif ) po stipraus lietaus, kai žiauriai slidu ir neša i kairę unsure.gif
iš kokio penkto karto tik užkilau, bet taip jau uždrožiau ją turbūt.. net kažkoks kvapas pasklido. jau maniau, kad gal sankabą sudeginau, nes čia forume paskaičiu, kad salone pasmirsta ir persigandau, bet važiuojant jau mieste, tas kvapas nepasikartojo, bėgiai junginėjosi gerai. tikiuosi, kad viskas bus gerai, nes daug kartų gesau, slidinėjau, na vakar grįžus rankos dar ilgai drebėjo cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 07 03, 11:06)
aš savo mašiniuką taip kankinau vakar  cry.gif
buvo tokia situacija, man teko ant kalnelio "užkilti" (toks kaip miškuose būna, kai pvz važiuoji į gamtą  biggrin.gif ) po stipraus lietaus, kai žiauriai slidu ir neša i kairę  unsure.gif
iš kokio penkto karto tik užkilau, bet taip jau uždrožiau ją turbūt.. net kažkoks kvapas pasklido. jau maniau, kad gal sankabą sudeginau, nes čia forume paskaičiu, kad salone pasmirsta ir persigandau, bet važiuojant jau mieste, tas kvapas nepasikartojo, bėgiai junginėjosi gerai. tikiuosi, kad viskas bus gerai, nes daug kartų gesau, slidinėjau, na vakar grįžus rankos dar ilgai drebėjo cray.gif

saulele-sankabos tu mused dar nesudeginai biggrin.gif tik biski pasvilinai, man taip ziema kelis kart buvo doh.gif lotuliukas.gif kieme yra kelios duobes, letai vaziuoji ir jei i ja itaikai su mano kibiriuku sunku islipti is jos kai slidu,nu tai zuzini vienoje vietoj ilgai,tai sankaba tenka uzuosti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 03 liepos 2009 - 13:41
QUOTE(comep @ 2009 07 03, 13:40)
saulele-sankabos tu mused dar nesudeginai  biggrin.gif tik biski pasvilinai, man taip ziema kelis kart buvo  doh.gif  lotuliukas.gif kieme yra kelios duobes, letai vaziuoji ir jei i ja itaikai su mano kibiriuku sunku islipti is jos kai slidu,nu tai zuzini vienoje vietoj ilgai,tai sankaba tenka uzuosti  biggrin.gif  biggrin.gif

nu gal ir atrodo juokingai, bet tada man tą kvapą pajutus iškart prisiminiau šią temą, kai paskaičiau, kaip atpažint, kad sudegė sankaba biggrin.gif

na o šiaip - nuraminai 4u.gif patikėsiu tavo žodžiu, kad tai tik smulkmė biggrin.gif pirmą kartą man pasmirdo, tai ir į paniką iškart biggrin.gif šiandien jau bijojau kažkur važiuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 07 03, 15:01)
nu gal ir atrodo juokingai, bet tada man tą kvapą pajutus iškart prisiminiau šią temą, kai paskaičiau, kaip atpažint, kad sudegė sankaba  biggrin.gif

na o šiaip - nuraminai  4u.gif patikėsiu tavo žodžiu, kad tai tik smulkmė  biggrin.gif pirmą kartą man pasmirdo, tai ir į paniką iškart  biggrin.gif šiandien jau bijojau kažkur važiuot  ax.gif

tai nera smulkme ir piktnaudziauti nereiktu lotuliukas.gif mirksiukas.gif ta prasme mirksiukas.gif
bet vaziuoti tikrai nebijok mirksiukas.gif siaip tiesiog ne i sveikata tie zuzinimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 07 03, 14:41)
tai nera smulkme ir piktnaudziauti nereiktu  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif ta prasme  mirksiukas.gif
bet vaziuoti tikrai nebijok  mirksiukas.gif siaip tiesiog ne i sveikata tie zuzinimai  mirksiukas.gif

suprantu mirksiukas.gif na tokie zuzinimai gal dėl vieno karto labai nepakenkė, o daugiau taip nedarysiu blush2.gif
graudu klausyt prievartaujamos mašinytės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 07 03, 16:29)
suprantu  mirksiukas.gif na tokie zuzinimai gal dėl vieno karto labai nepakenkė, o daugiau taip nedarysiu  blush2.gif
graudu klausyt prievartaujamos mašinytės  verysad.gif

Tikrai, man irgi visada gaila kai maniškis ''silkutę'' drožia,tai ir rėkiu ant jo ir jėgų jau nebėra.Va kai aš važiuoju tai ''silkutė'' kaip lėlytė dirba thumbup.gif
Atsakyti
Na as saviske irgi gerai padroziu,tik uzsmirsta dazniausiai stabdziai,sankaba tik viena karta teko "pasmaradinti" lotuliukas.gif bet cia is labai dideles meiles lotuliukas.gif
Atsakyti
labuka smile.gif

o jau šnd strioko apturėjau doh.gif važiuoju sau gatve, priešais manęs laukia "gulintis policininkas" prieš perėją. artėdama lėtinuosi, palengva judu pirmyn.. priekiniai ratai jau užvažiavo ant "policininko" ir mane, kad apėmė čiaudulys, kad net užsimerkiau bečiaudėdama biggrin.gif ir tik batc.. atsimerkiu.. bobulė man priešais mašiną swoon.gif iš kur ji taip staiga man tik mirktelėjus bečiaudant atsirado.. gerai, kad vos judėjo mašina per tą "gulintį policininką" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2009 07 04, 18:05)
labuka smile.gif

o jau šnd strioko apturėjau doh.gif  važiuoju sau gatve, priešais manęs laukia "gulintis policininkas" prieš perėją. artėdama lėtinuosi, palengva judu pirmyn.. priekiniai ratai jau užvažiavo ant "policininko" ir mane, kad apėmė čiaudulys, kad net užsimerkiau bečiaudėdama biggrin.gif ir tik batc.. atsimerkiu.. bobulė man priešais mašiną swoon.gif iš kur ji taip staiga man tik mirktelėjus bečiaudant atsirado.. gerai, kad vos judėjo mašina per tą "gulintį policininką" unsure.gif

Aš ne kartą pagalvoju ,kaip būtų,jeigu reikėtų čiaudėt nemažai kartų,tai reikėtų sustot,kad nesudarytum avarinės situacijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2009 07 04, 18:38)
Aš ne kartą pagalvoju ,kaip būtų,jeigu reikėtų čiaudėt nemažai kartų,tai reikėtų sustot,kad nesudarytum avarinės situacijos  doh.gif

tai va va.. nes tik akimirkai užsimerkus bečiaudant, kaip mat gali kam nors į dupcę įvažiuot doh.gif
Atsakyti