QUOTE(denaxa @ 2009 06 26, 22:19)
Paskui rado dar luzusi stabilizatoriu,paskui dar laisvas vairo traukes-skambino ir klause,darom ar ne? Taip kad man buvo spresti ka remontuot o ko ne,ir darbu numatyta samata nebuvo virsyta

Nelabai isivaizduoju,kaip gali buti kitaip
Tai taip ir turi būti. Jei kažko nederina, o savo iniciatyva taiso, turi pilną teisę nemokėti už tai.
Papildyta:
QUOTE(neringaal @ 2009 06 30, 14:42)
na aciu visoms uz atsakymus jau vien nuo ju drasiau daros

, kazin kur geriausia masinike pirkti niekaip negaliu rasti, ar internetu pirkti geriau ar po turgu bastytis
Tas pats, nes praktiškai visos esančios internete, stovi ir turguje. Prieš perkant būtinai patikrink servise, jei ensutiks tikrinti, tai žinok, kad yra kažkokių bėdų.
P.S. Aš beveik dvi savaites buvau be interneto, tad atrašyti kažką tikrai nelabai galėjau
Papildyta:
QUOTE(Liep@ @ 2009 06 30, 22:27)
Į turgų be gero patarėjo eit neapsimoka. Mes išvaikščiojom visą Kauno auto turgų vieni, nusižiūrėjom kelias mašinas. Tada pasikvietėm savo meistrelį. Tai vos priėjo, pačiupino ir visas išbrokavo. Vienos daužtos buvo ir tik ką uždažytos, kitų rūdys užteptos dažais.
Aš tai nespjaučiau ir į parūdijusią mašiną (aišku jei ne kiaurai prarūdiję), bet ir kaina tuomet turėtų būti atitinkama. Anksčiau prekeiviai nesileisdavo į derybas, net jei mašina akivaizdžiai neprekinės išvaizdos. Nuo tokių bėgt reikia kuo toliau, nes neaišku ką dar meluoja. Kai mes pirkom savo BMW, tai pardavėjas nė trupučio negyrė mašinos, leido apsipręsti patiems. Ji buvo daužta, jis to neslėpė, nors sutvarkyta labai gerai, kiek tai įmanoma sutvarkyti.