QUOTE(denaxa @ 2009 07 06, 10:41)
Deja,yra,netgi,kiek zinau,neseniai viena toki nubaude.Tik,kadangi baudos uz tai mazos (punktas "kiti pazeidimai"),policija paprasciausiai tingi prasideti.Na,bet jei pro sali vaziuojantis policininkas bus piktas ir nepietaves...
Ket yra reikalavimas laikytis kuo arciau desiniojo krasto,ypac jei tuscias kelias,ir nesvarbu ar mieste,ar uzmiestyje,o ket reikia laikytis.Beje,ir egzaminu klausimuose yra tokiu uzduociu apie juostos pasirinkima,teorija juk kazkas laiket jau tikriausiai?
Kiek teko girdėti iš dušmanų, tai kelyje Kaunas-Vilnius už tai tikrai baudžia. Tik vat kad lyjant, tai pirma juosta važiuoti yra baisu, nes ten labai didelės vėžės išvažinėtos fūtų
QUOTE(Nerytė @ 2009 07 06, 13:28)

sutinku. O as kai buvau Kaune, tai labai pasigedau nudazytu kelio juostu... pvz. nuokalnes gatvej vaziuoji ir biesas zino kokioj kelio juostoj esi
Jei labai gerai įsižiūrėtum, tai vietom dar ten matosi juostos. O jei rimtai, tai matyt didelė skylė biudžete, belieka pasidžiaugti, kad daugmaž aptvarkė gatves, ir mažiau duobių dabar.
Papildyta:
QUOTE(Gardee @ 2009 07 06, 19:19)
aš ir ateinu su kvailu klausimu

ar įmanoma kaip nors sužinoti, koks variklio tepalas įpiltas? žmogus, iš kurio pirkau mašiną, nėra dabar Lietuvoje, o man jau reikia dapilti trupučiuką
Dažniausiai kur nors užklijuoja lipduką. Pas mane ant vairuotojų durelių slenksčio užklijavo, ten kur yra ratų išmatavimai. Vieni servisai užklijuoja ant kuro bako dangtelio, kiti pakabina lapuką prie tepalo pylimo ir pan. Jei labai nedaug trūksta tai įpilk sintetinių 5w40, tai tikrai nepraloši. Bet tik jei nedaug trūksta. Bet kokiu atveju rekomenduoju prieš žiemą pasikeisti.
Papildyta:
QUOTE(relax @ 2009 07 06, 20:17)
Jei nusimanot apie tepalus, tai gal padėsite ir man...
Man rūpi, kaip galiu sužinoti, kokia mano auto bako talpa? Negi turiu davazineti iki 0, o tada degalineje iki begalybes pilt kura, ir taip tik suzinoti?
Mano Reno Laguna
1993-2001 metų - 66l, 2001-2007 - 70l, nuo 2007 - 66l.