Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Jei neaisku tiksliai kas pilta visada geriau pasikeisti,nepakenks juk smile.gif As paprastai keiciu atsizvelgiant i tepalo bukle (spalva,kvapas...),na,ir kai valgyt po biski pradeda,o tai buna nuvaziavus mazdaug 8000km,kartais daugiau.Na,grubiai imant,du kartus per metus kazkur iseina pasikeisti.
Atsakyti
Kaip ramu cia unsure.gif
Atsakyti
ax.gif savaitgali per para nuvaziavau virs 700 km...nusprendziau su drauge susipazinti su aukstaitija...labai patiko kelione... pirma karta tokia ilga tik su 4 valandu pertrauka nakti kuria praleidome automobilyje Visagine.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2009 07 14, 19:10)
ax.gif  savaitgali per para nuvaziavau virs 700 km...nusprendziau su drauge susipazinti su aukstaitija...labai patiko kelione... pirma karta tokia ilga tik su 4 valandu pertrauka nakti kuria praleidome automobilyje Visagine....  ax.gif

wow ir kaip vairavosi? bigsmile.gif
Atsakyti
kaip norėčiau į kokią kelionę automobiliais ir geriausiais draugais wub.gif po visą Lietuvą apvažiuot, gal dar kur tolėliau, toks tinkamas dabar oras ir metas rolleyes.gif
Atsakyti
Mes praėjusiais metais, pavasarį su draugais viena didele mašina važiavom per Lenkiją, Čekiją, Vokietiją, Austriją, Šveicariją, Italija. Niu super fainiai buvo thumbup.gif Pas mus lijo, šiaip sau oras. Lenkijoj sausa ir šilčiau. Čekijoj vasara, Vokietijoj vasara, Austrijoj lietinga kaip rudenį, Šveicarijoj snigo - žiema, o Italijoj pavasaris. Visus metų laikus pravažiavom lotuliukas.gif
Tai vat vis kalbam, kad reiktų kelionę per Lietuvą susiorganizuot. Tik vis laiko trūksta doh.gif
Penktadienį važiuojam į Estiją, į amerikietiškų auto sąskrydį. Estijoj dar nesu buvus biggrin.gif
Ten renginio metu vyksta naktinis paradas kuriame vairuoja tik moterys bigsmile.gif Apie 300-400 mašinų bigsmile.gif Kaip laukiu biggrin.gif

tiesa, kol maniškio mašiną ruošė kelionei, jis su mano žalialapiu važinėjosi lotuliukas.gif Tai sakė - nu i načiort lotuliukas.gif Pajuto kitų "pagarbą" ir "toleranciją" su kaupu lotuliukas.gif O tai anksčiau netikėjo kai aš sakydavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 07 15, 12:29)

kokios keliones wub.gif net baltai pavydziu cool.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(vovere74 @ 2009 07 15, 12:29)
*Mes praėjusiais metais, pavasarį su draugais viena didele mašina važiavom per Lenkiją, Čekiją, Vokietiją, Austriją, Šveicariją, Italija. Niu super fainiai buvo thumbup.gif  Pas mus lijo, šiaip sau oras. Lenkijoj sausa ir šilčiau. Čekijoj vasara, Vokietijoj vasara, Austrijoj lietinga kaip rudenį, Šveicarijoj snigo - žiema, o Italijoj pavasaris. Visus metų laikus pravažiavom lotuliukas.gif 
**tiesa, kol maniškio mašiną ruošė kelionei, jis su mano žalialapiu važinėjosi lotuliukas.gif  Tai sakė - nu i načiort lotuliukas.gif Pajuto kitų "pagarbą" ir "toleranciją" su kaupu lotuliukas.gif O tai anksčiau netikėjo kai aš sakydavau doh.gif

* thumbup.gif
**o su "klevu" galima važiuoti ir vairuotojams su stažu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo torasama: 15 liepos 2009 - 13:21
QUOTE(torasama @ 2009 07 15, 14:20)
**o su "klevu" galima važiuoti ir vairuotojams su stažu? g.gif

Gi taisykles to nedraudzia! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 07 15, 13:23)
Gi taisykles to nedraudzia! smile.gif  4u.gif

Ačiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 07 15, 13:43)
kokios keliones  wub.gif  net baltai pavydziu  cool.gif

Aš labai mėgstu važiuoti biggrin.gif Mes kai Latvijon varėm gegužę į amerikonų sąskrydį, tai man ne tiek pats renginys kiek važiavimas labiausiai patiko biggrin.gif Kelios mašinos, su racijom, ot linksma buvo thumbup.gif dabar ir laukiu važiavimo, pačios kelionės biggrin.gif

QUOTE(torasama @ 2009 07 15, 14:20)
o su "klevu" galima važiuoti ir vairuotojams su stažu? g.gif

Niu taip biggrin.gif Juk nėra parašyta, kad negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 07 15, 13:33)
Niu taip biggrin.gif  Juk nėra parašyta, kad negalima biggrin.gif

Teisėms 6,5m. Vairavau prieš kokia 3m. Dabar reikia vėl sėstis už vairo, tai sakau gal "klevas" nepamaišytu, blush2.gif
Atsakyti