Jei neaisku tiksliai kas pilta visada geriau pasikeisti,nepakenks juk
As paprastai keiciu atsizvelgiant i tepalo bukle (spalva,kvapas...),na,ir kai valgyt po biski pradeda,o tai buna nuvaziavus mazdaug 8000km,kartais daugiau.Na,grubiai imant,du kartus per metus kazkur iseina pasikeisti.

Kaip ramu cia

QUOTE(Sagittarius @ 2009 07 14, 19:10)

wow ir kaip vairavosi?

kaip norėčiau į kokią kelionę automobiliais ir geriausiais draugais
po visą Lietuvą apvažiuot, gal dar kur tolėliau, toks tinkamas dabar oras ir metas

Mes praėjusiais metais, pavasarį su draugais viena didele mašina važiavom per Lenkiją, Čekiją, Vokietiją, Austriją, Šveicariją, Italija. Niu super fainiai buvo
Pas mus lijo, šiaip sau oras. Lenkijoj sausa ir šilčiau. Čekijoj vasara, Vokietijoj vasara, Austrijoj lietinga kaip rudenį, Šveicarijoj snigo - žiema, o Italijoj pavasaris. Visus metų laikus pravažiavom
Tai vat vis kalbam, kad reiktų kelionę per Lietuvą susiorganizuot. Tik vis laiko trūksta
Penktadienį važiuojam į Estiją, į amerikietiškų auto sąskrydį. Estijoj dar nesu buvus
Ten renginio metu vyksta naktinis paradas kuriame vairuoja tik moterys
Apie 300-400 mašinų
Kaip laukiu
tiesa, kol maniškio mašiną ruošė kelionei, jis su mano žalialapiu važinėjosi
Tai sakė - nu i načiort
Pajuto kitų "pagarbą" ir "toleranciją" su kaupu
O tai anksčiau netikėjo kai aš sakydavau

Tai vat vis kalbam, kad reiktų kelionę per Lietuvą susiorganizuot. Tik vis laiko trūksta

Penktadienį važiuojam į Estiją, į amerikietiškų auto sąskrydį. Estijoj dar nesu buvus

Ten renginio metu vyksta naktinis paradas kuriame vairuoja tik moterys

tiesa, kol maniškio mašiną ruošė kelionei, jis su mano žalialapiu važinėjosi

Sveikutės
*
**o su "klevu" galima važiuoti ir vairuotojams su stažu?

QUOTE(vovere74 @ 2009 07 15, 12:29)
*Mes praėjusiais metais, pavasarį su draugais viena didele mašina važiavom per Lenkiją, Čekiją, Vokietiją, Austriją, Šveicariją, Italija. Niu super fainiai buvo
Pas mus lijo, šiaip sau oras. Lenkijoj sausa ir šilčiau. Čekijoj vasara, Vokietijoj vasara, Austrijoj lietinga kaip rudenį, Šveicarijoj snigo - žiema, o Italijoj pavasaris. Visus metų laikus pravažiavom
**tiesa, kol maniškio mašiną ruošė kelionei, jis su mano žalialapiu važinėjosi
Tai sakė - nu i načiort
Pajuto kitų "pagarbą" ir "toleranciją" su kaupu
O tai anksčiau netikėjo kai aš sakydavau 

**tiesa, kol maniškio mašiną ruošė kelionei, jis su mano žalialapiu važinėjosi

*

**o su "klevu" galima važiuoti ir vairuotojams su stažu?

QUOTE(torasama @ 2009 07 15, 14:20)
Gi taisykles to nedraudzia!

QUOTE(Nerytė @ 2009 07 15, 13:43)
Aš labai mėgstu važiuoti

QUOTE(torasama @ 2009 07 15, 14:20)
Niu taip

QUOTE(vovere74 @ 2009 07 15, 13:33)
Teisėms 6,5m. Vairavau prieš kokia 3m. Dabar reikia vėl sėstis už vairo, tai sakau gal "klevas" nepamaišytu,