Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Geras, del to lapo unsure.gif niekada nebuciau pagalvojus... tai vadinasi lipdyt, atlipdyt reikia doh.gif
Atsakyti
Įsivaiduokit kieme beveik nuskendo mano mašiniukas, sėmiau vandenį iš salono. Pusė kiemo apsemta, brendi gerokai virš kelių, kelios mašinos apsemtos iki pusės durelių....
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 07 19, 23:10)
Įsivaiduokit kieme beveik nuskendo mano mašiniukas, sėmiau vandenį iš salono. Pusė kiemo apsemta, brendi gerokai virš kelių, kelios mašinos apsemtos iki pusės durelių....

blink.gif Oho. O čia kur taip? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 07 19, 23:10)

blink.gif blink.gif jezau blink.gif
zinau kad esi kaune, o kuriam cia rajone taip? blink.gif blink.gif
Atsakyti
as vakar vaziavau is stadiono lengvosios atletikos kazkur puse vienuolikos vakaro, ivaziavau i karaliaus mindaugo prospekta ir ziuriu link sanciu po tiltu galybe masinu pristatyta , visos su avariniais, kelias uzsemtas, niekas nepravaziuoja, tai tada galvoju na jau ne - as tai nebandysiu plaukti lotuliukas.gif gerai kad kitu keliu galima dar namo parvaziuot, teko barsausko gatve vaziuot ir petrasiunais.... ten kelias normalus buvo, balu jokiu...tik kai ivaziavau i zuikines kelia link vaisvydavos tai daug zvyriaus ant kelio nuplauta buvo... smile.gif
viena syki kai paplaukiojau sanciuose ir panemunej po liuties, tai vos priekio nepameciau masinos lotuliukas.gif teko varztais prisukti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sagittarius: 20 liepos 2009 - 11:06
o mums penktadieni kieme pavoge registracinius numerius.... sianakt kaimynams nulupo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos jau seniai bebuvau cia.......
ziuriu kiek visokiu cia jums nelaimiu nutike..... as vazineju be nuotykiu, jau ipratau prie visokio plauko vairuotoju.....
O CIA KA KAUNE TAIP PRILIJE BUVO? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 07 19, 22:10)

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2009 07 20, 12:05)
tik kai ivaziavau i zuikines kelia link vaisvydavos tai daug zvyriaus ant kelio nuplauta buvo... smile.gif

tai būsi iš vaišvydavos? musėt esam kaimynkos pagal rajončiką smile.gif
aga, aga, ryte kai važiavau į darbą, tai mačiau to žvyro pilna. greitai gatvė virs žvyrkeliu biggrin.gif nes niekas jau ilgokai nesiruošia gatvių nušluoti doh.gif

laba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2009 07 20, 19:50)
tai būsi iš vaišvydavos? musėt esam kaimynkos pagal rajončiką smile.gif
aga, aga, ryte kai važiavau į darbą, tai mačiau to žvyro pilna. greitai gatvė virs žvyrkeliu biggrin.gif  nes niekas jau ilgokai nesiruošia gatvių nušluoti doh.gif

laba smile.gif

smile.gif Esu truputi is toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2009 07 20, 20:16)
smile.gif Esu truputi is toliau  mirksiukas.gif

aš ir iš toliau.. už girionių dar važiuoju toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2009 07 20, 20:18)
aš ir iš toliau.. už girionių dar važiuoju toliau smile.gif

as ne i girioniu puse, i kita mirksiukas.gif
Atsakyti