QUOTE(Judela @ 2011 12 09, 20:00)
Sveika,Merlina96.Dažnai paskaitineju tavo pasisakymus del pilvuko bedu,nes atkreipiau demesi,kad skauda desiniaja puse,kaip ir man.Beje,visi blogumai man atsirado po apendicito operacijos ir kartais pagalvoju,kad tai psichologiniai reiskiniai,nes visas demesys buvo i ta puse.Žolininkė sako,kad tai paprasciausias kolitas,o daktarai,kad didziausia tikimybe,kad tai DŽS,nors galima butu itarti Krono liga vien del to, kad mano sitoje skausmu istorijoje isipainiojes apendicitas.Zodziu,reikalinga kolonoskopija,kuriai niekaip nesiryztu jau daugiau kaip puse metu

.Beje man taip pat skauda kartais po sonkauliais.Gastroenterologas sake,kad jei nakti neskauda,o pradeda skaudeti tik atsikelus,tai vienas is DŽS pozymiu.Man nakti neskauda.Dar kartais pagalvoju ar tik siti skausmai negaletu buti del endometriozes,kuria as turiu.Gal kartais jau i koki zarnyna isplito
Aš net nežinau ka man toliau daryti jau

keista bet aš skausmus ypač naktį jaučiu, kažin čia tas būdinga džs? kas liečia apendicitą, keli daktarai užsiminė apie letinio apendicito galimybę, tai kai užeina skaudėt galvoju nu va gal jau pramuš koks apendicitas

kolonoskopija aš vis tik pasidariau Kauno klinikose ir kaip zuikis visa net purčiaus iš baimės, bet ne veltui ilgai daktara rinkausi, o išsirinkus tyrimo metu be jokiu vaistuku gulejau rami, nieko nejaučiau ir viskas buvo tvarkoje, jauciau tik kad kažkas pilvą kutentų iš vidaus

viskas ką apie kolonoskopiją galiu pasakyti, kad 80 procentų procedūros paprastumo sudaro geras kvalifikuotas gydytojas

kai dar priėmimo skyriui buvau tik pradėjus vaikščiot dėl šitų bėdelių jauna redidentė užrašė jo pavardę ir sakė kad lietuvoj vienas geriausių daktarų kuris atlieka aukščiausiu lygiu tokias procedūras, tikrai super labai fainas žmogus. Per procedūra visad kalbėjo, šnekino, aiškino su sesute ką daryt reik kad neskaudėtų nieko ir pan. Kas liečia kolonoskopiją likau labai patenkinta, tik bėda kad nuolat skauda o priežasties nematom, bijau kad vėliau kai išlys kokia liga, tada jau bus per vėlu kažką rimtai gydyti...
Papildyta:
Judela, gali pabandyti kitą tyrimą irgi labai daug parodo man jį darė kmuk onkologijos klinikoj - pilvo organų kompiuterinė tomografija. Viską matė pradedant skrandžiu baigiant gimda kiaušidėm limfmazgiais. Geras tyrimas nes apendicitą ir visa žarnyną mato, jų sienelių storį, ir kitus dalykus. Tuo pačiu tyrimu buvo ištirti visi virškinimo organai gimda, inkstai viskas, galėtum pakalbėt su daktaru apie tokį tyrimą gal būt jis tau išeis į naudą, tai tiek, sveikit merginos