Įkraunama...
Įkraunama...

DŽS - dirgliosios žarnos sindromas

QUOTE(nuotakele @ 2013 02 26, 17:12)
Ar kas prie DZS vartojate koralini vandeni arba arbatos gryba?

Kazkada vartojau, gal kazkiek pagerino virskinima, bet tik trumpam...
Atsakyti
QUOTE(Ergoproxy @ 2013 02 27, 19:14)
Kazkada vartojau, gal kazkiek pagerino virskinima, bet tik trumpam...

Tai ir nesiulysiu maniskiui vartot,jau gana viska be reikalo kist... mirksiukas.gif Mityba dar pakoreguota- menesiui tik avizines,perlines ir grikiu koses;slyvu sultys;naturalus jogurtas;virti kiausiniai;is sriubu-perliniu kruopu su morkomis;,avizine;morku sultys;krapu,metu ir melisu arbatos.Nusoks is proto pr menesi MB, nes taip neiprates valgyt.... blush2.gif Juokiuosi- kad bus kandidatas i manekenus eit( nors antsvorio kaip ir nera).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuotakele: 28 vasario 2013 - 09:34
prieš porą savaičių visai atsisakiau cukraus ir nuo tada viduriai nebekietėja (nors pučia nenormaliai) ką tai galėtų reikšti?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Džast. @ 2013 03 01, 12:15)
prieš porą savaičių visai atsisakiau cukraus ir nuo tada viduriai nebekietėja (nors pučia nenormaliai) ką tai galėtų reikšti?? blink.gif

MB cukraus irgi visai atsisake.Gal ne tame esme... g.gif o siaip -maniskiui vel stresas, vel ziaurios laidotuves.Laidoja savo gera biciuli jauna ,staiga mirusi...
Atsakyti
Gerai, kad cukraus atsisakote-jis tikras blogis. Paprastai tariant juo minta visokie parazitai organizmo.Man tai pučia pilvą nuo raugintų agurkų - perlinės sriūbos, nuo košių valgymo rytais(visą dieną siaubiakas būna), mėtų arbata netinka tiems kas turi problemų su rėmeniu.
Atsakyti
Sveikos,
skaitau šią temą ir mąstau, ar tik nebus man šitas sindromas...Jau apie mėnesį, negaliu pilnavertiškai gyventi...pastoviai drąsko, raižo bei pučia pilvą doh.gif sutrikęs tuštinimasis. Atsisakiau visokių chemijų, bet kol kas naudos nulis. Buvau pas daktarę, nusiuntė echoskopijai, bet nieko ten nerado, organai, sake, puikūs...
Spazmams apmalšinti naudoju nošpą, bet toks jau trumpas poveikis doh.gif Juokiuosi, kad kaip pas bobutę vaistų pilna- nospa, espumizanas, dviejų rūšių fermentai, vidurių lašai, gerosios bakterijos, mikrolax... doh.gif
Įdomu, ar liga pasitrauks, nes jau taip įgryso tas begalinis pilvo raižymas, pavalgai, valandą atrodo ramu ir tada prasideda skausmai, atrodo tuoj nualpsi....
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2013 03 02, 15:12)
Sveikos,
skaitau šią temą ir mąstau, ar tik nebus man šitas sindromas...Jau apie mėnesį, negaliu pilnavertiškai gyventi...pastoviai drąsko, raižo bei pučia pilvą doh.gif sutrikęs tuštinimasis. Atsisakiau visokių chemijų, bet kol kas naudos nulis. Buvau pas daktarę, nusiuntė echoskopijai, bet nieko ten nerado, organai, sake, puikūs...
Spazmams apmalšinti naudoju nošpą, bet toks jau trumpas poveikis doh.gif Juokiuosi, kad kaip pas bobutę vaistų pilna- nospa, espumizanas, dviejų rūšių fermentai, vidurių lašai, gerosios bakterijos, mikrolax... doh.gif
Įdomu, ar liga pasitrauks, nes jau taip įgryso tas begalinis pilvo raižymas, pavalgai, valandą atrodo ramu ir tada prasideda skausmai, atrodo tuoj nualpsi....

Is kraujo pasidarykit tyrimus virskinimo fermentams bei jersiniozei, plius lai padaro pilna ismatu tyrima 4u.gif
Atsakyti
rosea jei jau manai, kad tau tai tai paskaityk apie tai... nes naivumėlis kažkoks iš teksto sklinda....

Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2013 03 02, 14:12)
Sveikos,

O streso atvejais paumeja ar nuo maisto?
Atsakyti
QUOTE(nuotakele @ 2013 03 04, 10:17)
O streso atvejais paumeja ar nuo maisto?

paūmėja labiau, kai susijaudinu, sunerimstu ar ištikus stresinei situacijai darbe, pavalgius, kaip tik ramybės periodas prasideda..Rytoj darys aibę tyrimų, pažiūrėsim, ką nustatys. Šiandien taip pilvą užraižė, kad vos nenugriuvau eidama..
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2013 03 04, 23:29)
paūmėja labiau, kai susijaudinu, sunerimstu ar ištikus stresinei situacijai darbe, pavalgius, kaip tik ramybės periodas prasideda..Rytoj darys aibę tyrimų, pažiūrėsim, ką nustatys. Šiandien taip pilvą užraižė, kad vos nenugriuvau eidama..

Sutampa su MB pozymiais,kai isaiskejo,po tyrimu kad - nuo stresu,bet vistiek- kol kas-ant grieztos dietos( paumejimas).Nes prie DZS irgi buna,kad maista- ribot.
Atsakyti
QUOTE(nuotakele @ 2013 03 05, 10:51)
Sutampa su MB pozymiais,kai isaiskejo,po tyrimu kad - nuo stresu,bet vistiek- kol kas-ant grieztos dietos( paumejimas).Nes prie DZS irgi buna,kad maista- ribot.

Na, aš jau po daktarų. Nustatė DŽS...tai kol kas ir man griežta košių dieta+ antispazminiai vaistai. Bandysiu susigyvent su šia liga. Gerai pagalvojus ir anksčiau būdavo pasmazmuodavo, bet kelias dienas, šį kartą mėnį kančios trunka...
Atsakyti