Įkraunama...
Įkraunama...

DŽS - dirgliosios žarnos sindromas

QUOTE(salve regina @ 2013 03 06, 09:38)
Apie Duspatalina ir mes girdejom,kad nelabai koks vaistas. g.gif Siule gydytoja MB butent Duspatalina is pradziu,bet jis atsisake.

Beje,ji savo teviskeje nusipirko INFACOL,nes baige SIMETIGAST,nors gydytojai ir nepatare-per silpno poveikio.
Atsakyti
o kai as geriau duspatalina, jis man buvo padejes kokiom dviem savaitem..... unsure.gif
Papildyta:
o dabar gėriau Iberogastą irgi visai neblogai....
Atsakyti
QUOTE(Ergoproxy @ 2013 03 14, 21:12)
o kai as geriau duspatalina, jis man buvo padejes kokiom dviem savaitem.....  unsure.gif
Papildyta:
o dabar gėriau Iberogastą irgi visai neblogai....

Dar pastebejau,kad maniskis savo teviskeje( Italijoje)kazkaip ramesnis jauciasi,kaip sakoma- ligai ir savo sienos padeda namie. mirksiukas.gif O INFACOLA tai geria po dviguba norma,nes visgi suaugusiam ir sverianciam 80 kg vyrui - per laabai mazai pagal tiek,kiek parasyta irnesakyk.gif .o labai dar jam padeda fitness4.gif ir masazas,siluma.Norejo nusipirkt glicerino zvakutes, bet gydytojai pasake,kad - tik " meskos paslauga".Geriau jau morku sulciu, burokeliu sulciu pagert.Bananu pavalgyt,bet ,kad bananu nelabai megsta.Tai dabar jam mama ir daro sultis,ir siaip rupinasi juo,o kai gris i LiETUVA,tai man teks rupintis.Visgi vyrai sunkiau istveria visas ligas mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve regina: 15 kovo 2013 - 09:02
QUOTE(salve regina @ 2013 03 15, 08:54)
Dar pastebejau,kad maniskis savo teviskeje( Italijoje)kazkaip ramesnis jauciasi,kaip sakoma- ligai ir savo sienos padeda namie. mirksiukas.gif O INFACOLA tai geria  po dviguba norma,nes visgi suaugusiam ir sverianciam 80 kg vyrui - per laabai mazai pagal tiek,kiek parasyta irnesakyk.gif .o labai dar jam padeda  fitness4.gif ir masazas,siluma.Norejo nusipirkt glicerino zvakutes, bet gydytojai pasake,kad - tik " meskos paslauga".Geriau jau morku sulciu, burokeliu sulciu pagert.Bananu pavalgyt,bet ,kad bananu nelabai megsta.Tai dabar jam mama ir daro sultis,ir siaip rupinasi juo,o kai gris i LiETUVA,tai man teks rupintis.Visgi vyrai sunkiau istveria visas ligas mastau.gif

INFACOL jau baige,-visgi po daug teko naudot, tai grizo prie SIMETIGAST.Ir stipresnis. mirksiukas.gif Dar nusipirko ateiciai GRIPE VATER.
Atsakyti
Gal parekomenduotumėt kokį sveiką garnyrą, tinkantį mūsų ligai, mielosios ? rolleyes.gif o tai valgyt tik ryžius ir makaronus jau nusibodo, nors nejaučiu jokio diskomforto pilve nuo jų ax.gif ... tfu tfu tfu 3 kartus per kairį petį 4u.gif
Atsakyti
pasijuoksiu, valgau raugintus kopustus, zalius, valgau viska, pilva pucia, paskauda, visko buna, bet atsisakiau jaustis ligone, ir gyvenu taip, kad ar valgysiu tai kas man skanu ar ne vistiek bus blogai, tai kam save dar varzyt. Ismeciau tik majoneza ir keciupa. Visa kita, valgau, net grietine , varske.
Liga blin, supykau ant jos viena diena, ir nuo dusios prisivalgiau, nei liga nei ka ,sindromas, o sindromas jei is niekus atejo tei tegul ir eina i niekur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ergoproxy @ 2013 03 17, 19:01)
Gal parekomenduotumėt kokį sveiką garnyrą, tinkantį mūsų ligai, mielosios ? rolleyes.gif o tai valgyt tik ryžius ir makaronus jau nusibodo, nors nejaučiu jokio diskomforto pilve nuo jų  ax.gif ... tfu tfu tfu 3 kartus per kairį petį  4u.gif

O grikiu ar perliniu kruopu nebandet?Makaronai tai nelabai gerai. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilokee @ 2013 03 18, 01:13)
pasijuoksiu, valgau raugintus kopustus, zalius, valgau viska, pilva pucia, paskauda, visko buna, bet atsisakiau jaustis ligone, ir gyvenu taip, kad ar valgysiu tai kas man skanu ar ne vistiek bus blogai, tai kam save dar varzyt. Ismeciau tik majoneza ir keciupa. Visa kita, valgau, net grietine , varske.
Liga blin, supykau ant jos viena diena, ir nuo dusios prisivalgiau, nei liga nei ka ,sindromas, o sindromas jei is niekus atejo tei tegul ir eina i niekur biggrin.gif

Va, butent ant DZS reikia supykti, bet MB to nei as, nei jo artimi negalim isaiskint. doh.gif
Atsakyti
rytais suvalgius kokios nors košės būna labai labai blogai... Tai net nežinau, grikių nelabai mėgstu...perlinę mėgstu, bet berods nelabai tinka...dar neišsiaiškinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ergoproxy @ 2013 03 18, 14:52)
rytais suvalgius kokios nors košės būna labai labai blogai... Tai net nežinau, grikių nelabai mėgstu...perlinę mėgstu, bet berods nelabai tinka...dar neišsiaiškinau smile.gif

Aisku,kiekvienam individualiai tinka ax.gif ,maniskiui tai ir tinka ,ir patinka,tik kad jau atsibode " ant dietos". mirksiukas.gif - dar savaitele palaukt.O tada gydytojai sake- po truputi vis kitus produktus ivedinet ,ir ziuret reakcija. mirksiukas.gif Bet,kad vakar savo tevyneje per laidotuviu pietus nebesusilaike- ir plikytos namines duonos suvalge rieke ,uzsigerdamas taure raudono vyno... tai,kaip sake-paskui is skausmo net cray.gif ,galvojo,kad zarnos truks...taip ispute pilva...Na,kai gris Velyku isvakarese- jau gales maziau pasninko laikytis.Beje, tinka garuose troskintas maistas,tik gal ne visi megsta.
Atsakyti
Gal kas naudojate prie DZS MIKROLAX klizmas, arba glicerinines zvakutes, ir zinot ,kiek ilgiausia galima naudot,kad organizmas nepriprastu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilokee @ 2013 03 18, 02:13)

labutės, manau reiktų ir man jungtis į šią temelę.
asmeniškai aš galvoju, kad maistas niekuom dėtas, bent jau ne pagrindinė priežastis, viskas slypi galvoje, emocijose, nuotaikose, tik čia daug sunkiau šitą dalyką suvaldyti. bent mano šeimos gydytoja liepė pradėti nuo valerijonų, netik nervus ramina, bet sakė ir spazmus atpalaiduoja, nors gastroent..man jau vaistų prirašė, bet jei tik šalina simptomus, ne priežastis.
Atsakyti
QUOTE(adiavvv @ 2013 03 20, 11:16)
labutės, manau reiktų ir man jungtis į šią temelę.
asmeniškai aš galvoju, kad maistas niekuom dėtas, bent jau ne pagrindinė priežastis, viskas slypi galvoje, emocijose, nuotaikose, tik čia daug sunkiau šitą dalyką suvaldyti. bent mano šeimos gydytoja liepė pradėti nuo valerijonų, netik nervus ramina, bet sakė ir spazmus atpalaiduoja, nors gastroent..man jau vaistų prirašė, bet jei tik šalina simptomus, ne priežastis.

Bet ,kad va-priezasciu,kaip sakoma- tuksantis ir viena... rolleyes.gif jei imanoma pasalint,tai clap_1.gif .Dar ziurint- kaip kas i ka reaguoja...MB ,pvz,toks darbas ,kad be stresu ir neigamu emociju niekaip neapsieit...Jei dirbtu,kai sakoma, ne su zmonem,gal tada..... blink.gif Kai tenka matyt ne tik sviesia gyvenimo puse,o dar ir gera zodi rast...o tas problemas ,kaip sakoma ir i namu aplinka parsinesa.Buna dienu,kad ir koki kolega pavaduot tenka- dvigubas kruvis. doh.gif doh.gif Gerai, dabar savo teviskeje- primirso darbine aplinka,bet visalaik nebus ten,teks grizt.Aisku, yra stipriu nervu zmoniu, va ,mano giminaite - dirba laidojimo firmoje,kasdien- skausma,asaras mato- nei per ka jai.Tas pats- ir jos kolegoms.
Atsakyti