Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai Nr.7

QUOTE(Daliute @ 2009 07 10, 22:58)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif  Labai labai AČIŪ  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif
Tai dabar tik 3-io numerio tetrūksta.Štai toks viršelis:
user posted image

labai saunu- visi numeriai vietoj smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2009 07 11, 20:36)
labai saunu- visi numeriai vietoj smile.gif thumbup.gif

sveika man dar keliu truksta gal galetum duot nuorodas iskur parsisiust isanksto aciu
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2009 07 12, 01:21)
sveika man dar keliu truksta gal galetum duot nuorodas iskur parsisiust isanksto aciu

Jei kalbi apie zurnala Mezginiu pasaulis- tai jau nuoroda tau merginos buvo ikelusios- ten tik keletos zurnalu truko- o po to ir pasipilde- pasiskaitinek keletu psl atgal 4u.gif

Jei kalbi apie kitus zurnalus, o ko dar truksta? parasyk zurnalus, numerius- maza, gal popierini namie turesiu..buvo laikas, kai is eiles visus numerius pirkau visu mezgimo zurnalu....ir tik atradusi sia tema nebeperku ( jau keletas menesiu) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinka78: 12 liepos 2009 - 08:41
Любо Дело 2009-3
user posted image

Pikasa
Atsakyti
Na va,merginos,sveikinu 4u.gif visas su pirmuoju pilnu katalogu bigsmile.gif
Labai visoms AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jis ČIA Tik yra dar vienas trūkumėlis.2006-10 trūksta vieno modeliuko
nuotraukytės g.gif Jeigu kas dar turėtų tą žurnaliuką,nors tą nuotraukytę įkeltų g.gif
Tai dabar gal tęsiam sekantį katalogą biggrin.gif ?Trūksta Pačių skanuoto 2-o nr. Tik ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Daliute @ 2009 07 12, 12:46)
Na va,merginos,sveikinu  4u.gif visas su pirmuoju pilnu katalogu  bigsmile.gif
Labai visoms AČIŪ  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Jis ČIA Tik yra dar vienas trūkumėlis.2006-10 trūksta vieno modeliuko
nuotraukytės  g.gif  Jeigu kas dar turėtų tą žurnaliuką,nors tą nuotraukytę įkeltų  g.gif
Tai dabar gal tęsiam sekantį katalogą  biggrin.gif  ?Trūksta Pačių skanuoto 2-o nr. Tik  ax.gif ...

Aciu!! Aciu!! 4u.gif 4u.gif aciuks.gif aciuks.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliute @ 2009 07 12, 12:46)
Na va,merginos,sveikinu  4u.gif visas su pirmuoju pilnu katalogu  bigsmile.gif
Labai visoms AČIŪ  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Jis ČIA Tik yra dar vienas trūkumėlis.2006-10 trūksta vieno modeliuko
nuotraukytės  g.gif  Jeigu kas dar turėtų tą žurnaliuką,nors tą nuotraukytę įkeltų  g.gif
Tai dabar gal tęsiam sekantį katalogą  biggrin.gif  ?Trūksta Pačių skanuoto 2-o nr. Tik  ax.gif ...

super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jei kuo galesiu- padesiu....
ir ta numeriuka 2006-10 turiu...ale kaip man sunku be skenerio ir su mazu vaiku....
paziurekim, jei nei viena netures- bandysiu su ta foto gelbet 4u.gif

Gal esata uzmaciusi, kur yra Sandra zurnalai? na man jie super ( pirkdavausi lenkiskus), bet yra ir rusiski....noreciau pasizvalginet,

IR dar vienas klausimukas. Jus issisaugot tik tu zurnalu nuorodas, pvz is
Picasa, ar issisaugot kiekviena foto atskirai pas save? pvz jei uzeisiu ant tos nuorodos po metu- veiks ji man, ar saugiau pas save susikelt viska? Radau cia nemazai grozybiu prideta- pasinaudojau. ir uzsisaugojau tik nuorodas. bija, kad po kurio laiko kai pribres laikas nusimegzti ka nors- nebeveiks nuorodos..
Aciu, kas atsakys kaip elgiates jus? 4u.gif
Atsakyti
Aš visada visą albumą išsisaugau, nes Picasa labai medžioja nelegalus kaip mes kad smile.gif ir šalina albumus. Aišku, kompe vietos mažėja ax.gif

O kiekvienos foto tai nereikia, eini "Peržiūrėti visas" (ten kur visų foto paveiksliukai, jau įlindus į albumą) ir tada "Atsisiųsti į Picasa", taip visas iš karto parsisiunti - tik tam reikia pas save aišku picasa kompe turėt, ir parsiunčia visą albumą iškart. Kitom kalbom picasoj analogiškai reikšmės yra smile.gif

QUOTE(Dinka78 @ 2009 07 13, 08:59)
IR dar vienas klausimukas. Jus issisaugot tik tu zurnalu nuorodas, pvz is
Picasa, ar issisaugot kiekviena foto atskirai pas save? pvz jei uzeisiu ant tos nuorodos po metu- veiks ji man, ar saugiau pas save susikelt viska? Radau cia nemazai grozybiu prideta- pasinaudojau. ir uzsisaugojau tik nuorodas. bija, kad po kurio laiko kai pribres laikas nusimegzti ka nors- nebeveiks nuorodos..
Aciu, kas atsakys kaip elgiates jus? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 07 13, 09:05)
Aš visada visą albumą išsisaugau, nes Picasa labai medžioja nelegalus kaip mes kad smile.gif ir šalina albumus. Aišku, kompe vietos mažėja  ax.gif

O kiekvienos foto tai nereikia, eini "Peržiūrėti visas" (ten kur visų foto paveiksliukai, jau įlindus į albumą) ir tada "Atsisiųsti į Picasa", taip visas iš karto parsisiunti - tik tam reikia pas save aišku picasa kompe turėt, ir parsiunčia visą albumą iškart. Kitom kalbom picasoj analogiškai reikšmės yra smile.gif

supratau, bandysim. Dekavoju 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, dekites zurnalus i www.multiply.com .Ten kol kas jokiu draudimu nera. Ir labai patogus saitas. Galima det per Pikasa, galima det kaip video. Isbandykit- tikrai nesigailesit.
Atsakyti
Gelbėkit help.gif help.gif
Nusprogo kompas su visais mano lobiais doh.gif Žinau, duot tokiai bobai per š..., kad jau durna tai durna fool.gif
Dabar turiu jau kitą, bet neina parsisiūsti jokio žurnaliuko: parsiunčia visus tuščius. Įtariu reik kokios programos g.gif Padėkit ax.gif blush2.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal tau truksta winrar arba djvu programu?
Atsakyti