Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai Nr.7

[quote=Daliute,2009 07 16, 20:36]
Vieną tokį žurnalą esu kaip stebuklą radusi Pikasoj pas Rasą,jei reikia ,turiu išsaugojusi adresą.Gyvai teko matyti jį spaudos kioske,bet kadangi aš visai nesiuvinėju,tai ir nepirkau.Ten pusė žurnalo tam skirta.

Aš labai norėčiau, kaip tik ieškau siuvinėjimo žurnaliukų..Jei tik galima blush2.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
is kur butu galima parsisiusti nemokamai picasa programa?Ir ja parsisiuntus galima siustiszurnalus?
Atsakyti
QUOTE(keir@ @ 2009 07 18, 20:22)
is kur butu galima parsisiusti nemokamai  picasa programa?Ir ja parsisiuntus galima siustiszurnalus?

Pirmiausiai reikia gauti gmailo pašto adresą ČIA
Ir tada iš ČIA atsisiūsti Pikasa3.
Galima ir siustis albumus ir savo turtą įkelti ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliute @ 2009 07 18, 20:32)
Galima ir siustis albumus ir savo turtą įkelti ten  mirksiukas.gif

labai aciu smile.gif ,o moket nieko nereikes? g.gif
Atsakyti
si programa nemokama biggrin.gif
Atsakyti
bet kas per sutartys g.gif blink.gif anglijos teismai dar gresia kazka pazeidus lotuliukas.gif bijau prisizaisti... butina tas sutartis perskaityti? lotuliukas.gif
Papildyta:
o kaip reikia albuma bent viena atsisiusti? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keir@: 18 liepos 2009 - 20:44
QUOTE(Daliute @ 2009 07 17, 23:04)
Labai ACIU  4u.gif  bigsmile.gif  Apie šito modelio egzistavimą,net nenutuokiau  g.gif  Aš pasirodo kitą turėjau galvoje  g.gif Štai ČIA,tą išsiuvinėtą paltuką.

Tas išsiuvinėtas paltukas yra visai iš kito numerio.
Kažkoks pasimetęs lapas g.gif
Jis yra iš Mezginių pasaulio Nr.7 (2005-2006 žiema) ir eina su šita foto:
user posted image user posted image

Kai turėsiu laiko, reikės peržiūrėti ir kitus numerius.
Atsakyti
QUOTE(keir@ @ 2009 07 18, 21:57)
o kaip reikia albuma bent viena atsisiusti?  4u.gif  4u.gif

atsidarius picasoje albumą - po pavadinimu žiūrėk --->demonstracija--->dalytis--->atsisiųsti - tai vat spausk atsisiųsti, tuomet pasirink atsisiųsti į picasą, atsidarius naujam langui, patvirtink atsisiuntimą ir lauk mirksiukas.gif

žurnalas įsikels į picasą, jei reikia taip failiukų, tai jie be picasos taip pat išsisaugos my documents--->my pictures--->downloaded albums biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 18 liepos 2009 - 21:56
QUOTE(Blue Rose @ 2009 07 18, 22:53)
Tas išsiuvinėtas paltukas yra visai iš kito numerio.
Kažkoks pasimetęs lapas  g.gif
Jis yra iš Mezginių pasaulio Nr.7 (2005-2006 žiema) ir eina su šita foto:
user posted image  user posted image

Kai turėsiu laiko, reikės peržiūrėti ir kitus numerius.

4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai AČIŪ thumbup.gif Aš taip ir jaučiau,kad gali būt visko primaišyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliute @ 2009 07 18, 20:32)
Galima ir siustis albumus ir savo turtą įkelti ten  mirksiukas.gif

galiu durnai paklaust? blush2.gif o kam Gmail'as? man jo neprase parsisiunciant programa...

o cia dar kvailesnis klausimas su prasymu: pameciau nuoroda, kur yra sudeti visi Mezginiu pasaulio numeriai blush2.gif ax.gif Aciu tai, kuri man pakartos 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau, mergaitės, kad čia rašau, bet greičiausiai nevisos auksarankės lankotės "pirkimų-pardavimų" temose blush2.gif
Aš desperatiškai ieškau, kur gaučiau nusipirkti šituos žurnalus (ne elektroninį variantą, o tikrus popierinius žurnalus). Ką čia slėpti, pagavau azartą surinkti pilną kolekciją todėl labai tikiuosi, kad galbūt kuri nors surasit jums nebereikalingą žurnalėlį. Galėsiu nuskenuoti ir atsiųsti (jei reikės) elektroninę jo kopiją, jei man perleistumėt patį žurnalą (ne už ačiū, žinoma) blush2.gif
Tikrai labai labai reikia 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ir vėl aš čia blush2.gif
Dabar jau reikia tik šitų:
Mezginių pasaulis - Nr.1
Pačios - Nr.1
Rankdarbių kraitelė:
2004 - Nr.11