QUOTE(čikuraku @ 2009 07 05, 02:36)
drasiai

daug lengviau negu medutis ar napoleonas, as cia is pirmokiu pozicijos galiu pareiksti

drasiai darykit

išbandžiau. lakštai super puper- kepė, atkibo, viskas ok. tik su kremu bėdelė- mažokai jo buvo, tai ašgreitinėlės dar g dadėjau, tai gal biški saldumo trūk, nors MB sakė kad laaabi skanu, be tman kažko trūko.. plius braškes nesaldžias nusipirkus buvau. bet nuo ryto liko tik trečdaliukas torto. Juda
QUOTE(Renata123 @ 2009 07 09, 20:31)
Niekaip man nepavyksta tuteles is popieriaus susukt
rusaičių forume mačiau kaip išjųvadinamojo failo (tipo tokios kietesnės įmuatės) pasidaro tokį maišiuką + skylutę ir sau piešia
QUOTE(Raseliuke @ 2009 07 10, 22:03)
ir as noriu pasirodyti

Daividijos plikytinis
(tik as krema darau ne su mascarpone, o su plombyro skonio varske, man taip skaniau)
o kiek tos varškės gramų ar pokų reikia? juk laštų tai nemažai gaunas...
QUOTE(vassara @ 2009 07 10, 23:32)
siaip tai tas plikytinis tikrai greitai padaromas, bet del skonio nesigincyjama
sutinku, nėra jis toks ale superinis, bet man kaip pirmokei ir kaip savo gamybos vaisius, tai skanus, nepalyginsi su pirktiniu