Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

Oj kaip smagu, kad galiu dar kažkuo jus nustebinti...
O dar mergytės man pasakykite:
1. kada tepti tortą?
2.KADA PAPUOŠTI CIPCIUKO MASE, KAD NIEKO NENUTIKTŲ?
VAlgyti teks sekmadienį....

IR krikštynų tortas kokio aukščio turėtų būti, kad jau taip įspūdingiau atrodytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 10, 22:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai va Tau receptas

Ne, Tu nežinai, kaip aš esu TAU DĖKINGA už šią žinutę notworthy.gif Norėjau per až klausti, bet kažkaip susimutinau..

nu bet su biskvito perpjovimu esu patentuota lūzerė doh.gif kokie dar siūlai hihihi.gif man jokiu siūlu neišeina perpjauti.. reiks vyro kokią pielą imti, a la družba-2 cool.gif
vien dėl to pjovimo dar nekepu šito "miško" unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2009 07 13, 12:19)
1. kada tepti tortą?
2.KADA PAPUOŠTI CIPCIUKO MASE, KAD NIEKO NENUTIKTŲ?
VAlgyti teks sekmadienį....

IR krikštynų tortas kokio aukščio turėtų būti, kad jau taip įspūdingiau atrodytų smile.gif

MEDAUS tortą galite susitepti netgi dvi trys dienos iki šventės. Laikykit šaldytuve, tortas skaniai pribręs.
Mase galima apdengti prieš šventę, iš vakaro. Na, gal dar prieš dieną.Tačiau medaus torto negalima iškart po sutepimo apdengti cukraus pudros mase, nes tortas bręsta ir šiek tiek pučiasi, todėl suplėšo masę.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 07 13, 16:35)
Ne, Tu nežinai, kaip aš esu TAU DĖKINGA už šią žinutę notworthy.gif Norėjau per až klausti, bet kažkaip susimutinau..

nu bet su biskvito perpjovimu esu patentuota lūzerė  doh.gif  kokie dar siūlai hihihi.gif man jokiu siūlu neišeina perpjauti.. reiks vyro kokią pielą imti, a la družba-2  cool.gif
vien dėl to pjovimo dar nekepu šito "miško"  unsure.gif

Aš bandžiau su valu kitaip zylka, nieko visai, o dažnai dabar kepu įpylus tiek kiek reikia vienam blynui:)
Kažkada Cypciukas Negriuką įkėlė tai taip ir kepu kaip Negriukąsmile.gif

Na kol parašiau paipildė atsakymu man.

AČIUKAS, tikrai taip ir padarysiu sutepsiu gal kokį ketvirtadieni vakare, o ppauošiu šeštadienį į pavakare, sekmadieniui bus pats tas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 13 liepos 2009 - 15:41
QUOTE(ingriduska @ 2009 07 13, 17:40)
Aš bandžiau su valu kitaip zylka, nieko visai, o dažnai dabar kepu įpylus tiek kiek reikia vienam blynui:)

gaunasi su žilka?? blink.gif
aš mėginau su šilkiniu plonu siūlu. Apipjoviau peiliu kaip sako, kiek daugiau kaip 1 cm aplink, ir įkišau ten siūlą. Patraukiau.. tai gavos vienam blyne kalnas, kitam - skylė. bigsmile.gif

arba.. reiks atgailėt kokį šimtą litų normaliam biskvitų pjaustymo peiliui.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 07 13, 16:54)
gaunasi su žilka??  blink.gif
aš mėginau su šilkiniu plonu siūlu. Apipjoviau peiliu kaip sako, kiek daugiau kaip 1 cm aplink, ir įkišau ten siūlą. Patraukiau.. tai gavos vienam blyne kalnas, kitam - skylė.  bigsmile.gif

arba.. reiks atgailėt kokį šimtą litų normaliam biskvitų pjaustymo peiliui..  doh.gif

man gavosi su žylka. Apipjoviau aplinkui peiliu, paskui vyras su lentele palaike paspaudęs nesmarkiai, o as atsargiai, taip tampydama i šonus, kaip su kokia DRUŽBA, pjoviau gavosi gerai,tada dar su peiliu atriekiau tą kepurę ,kuri visada pas mane iškyla:)
Iš jos aš padarau tokį nesgrabną lakštą į viduriukąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 07 13, 17:00)
man gavosi su žylka. Apipjoviau aplinkui peiliu, paskui vyras su lentele palaike paspaudęs nesmarkiai, o as atsargiai, taip tampydama i šonus, kaip su kokia DRUŽBA, pjoviau gavosi gerai,tada dar su peiliu atriekiau tą kepurę ,kuri visada pas mane iškyla:)
Iš jos aš padarau tokį nesgrabną lakštą į viduriukąsmile.gif

user posted image oj negaliu kaip prajuokinai lotuliukas.gif reikėjo sukryžiuot tą žilką ar siūlą ir tempt į priešingas puses lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai puikiai pavyksta su dantu siulu arba su plonu ilgu peiliu rolleyes.gif
Atsakyti
atnesu parodyti savo pirma karta gyvenime kepta rimtesni kepini blush2.gif

pirmas blynas neprisvilo, o labai skanus gavosi blush2.gif
vyniotinis su tresnemis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 13 liepos 2009 - 19:17
AS NESIKUKLINU lotuliukas.gif IR IMU VISA VYNIOTINI biggrin.gif LAAAAAAAAABAI SKANIAI ATRODO thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 07 13, 19:50)
vyniotinis su tresnemis

mmmm.... rolleyes.gif
Jolka tikuosi pasidalinsi ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 07 13, 19:19)
AS NESIKUKLINU lotuliukas.gif IR IMU VISA VYNIOTINI biggrin.gif LAAAAAAAAABAI SKANIAI ATRODO thumbup.gif

QUOTE(jurguliux @ 2009 07 13, 20:24)
mmmm....  rolleyes.gif
Jolka tikuosi pasidalinsi ax.gif  biggrin.gif

dekui merginos, o as nepasikuklinsiu ir pasigirsiu, kad tikrai labai skanus gavosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 07 13, 19:50)
atnesu parodyti savo pirma karta gyvenime kepta rimtesni kepini blush2.gif

pirmas blynas neprisvilo, o labai skanus gavosi blush2.gif
vyniotinis su tresnemis

Oi koks NIAMNIS thumbup.gif super skaniai atrodo
Atsakyti