Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

QUOTE(Srove @ 2009 07 10, 21:42)
smoke.gif pridirbau, aisku su liapsusais doh.gif , ziauriai skubejau cool.gif

OMG doh.gif čia tai bent toooooooooooooortas thumbup.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 07 10, 23:32)
cia mano medutis mamos drauges 50 meciui, puosta beze

nugis labai simpatulkinas wub.gif
Atsakyti
superinių tortukų įdėjote, Srove ne į tą temą pataikius ryškiai 4u.gif
jo, man iš paprasto šokolado gavosi pravalas, tas iš pakiukų tai lobis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 12, 20:29)
superinių tortukų įdėjote, Srove ne į tą temą pataikius ryškiai 4u.gif
jo, man iš paprasto šokolado gavosi pravalas, tas iš pakiukų tai lobis thumbup.gif

Nesibark, idesiu ir i papuosimus lotuliukas.gif , bet, kad sonai baisus gavos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 07 12, 18:32)
bet, kad sonai baisus gavos doh.gif

man kaip tik sonai graziausi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 07 12, 20:32)
Nesibark, idesiu ir i papuosimus lotuliukas.gif , bet, kad sonai baisus gavos doh.gif

aš čia greit tvarką padarysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
LAbas rytelis...
Atsibraunu pas jus su savo tortu BORUŽIUKU
user posted image
user posted image

Boružiukas yra viduje tinginio masė, apdengta CIpciuko mase smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 13 liepos 2009 - 08:00
Ingriduska, nu ir išradingumas tavo bigsmile.gif iš tinginio masės niekad nebūčiau sumasčius daryt lotuliukas.gif ačiū, kad pasidalinai puikia lengva idėja, ir kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif

Neramuole, liuksiškas torčiukas labai dailutis, gėlytės gražiai atrodo ir pagrindas laaaaabai lygus mirksiukas.gif thumbup.gif

Srove, nuostabaus grožio tortas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif rožės fantastiškos wub.gif wub.gif wub.gif o iš ko skaičiukai padaryti - gal irgi iš šokoladinės rožių masės g.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 07 13, 09:23)
Ingriduska, nu ir išradingumas tavo bigsmile.gif iš tinginio masės niekad nebūčiau sumasčius daryt  lotuliukas.gif ačiū, kad pasidalinai puikia lengva idėja, ir kaip gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Neramuole, liuksiškas torčiukas labai dailutis, gėlytės gražiai atrodo ir pagrindas laaaaabai lygus mirksiukas.gif  thumbup.gif

Srove, nuostabaus grožio tortas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif rožės fantastiškos  wub.gif  wub.gif  wub.gif o iš ko skaičiukai padaryti - gal irgi iš šokoladinės rožių masės  g.gif

AčiŪ RIMAMI....
PAsakyk prašau man, kiek lakštų gaunasi Jums iš medučio Cipciuko,kur 3 kiaušiniai, 3š medaus ir t.t
Aš gavau vos 5 lakštus..sad.gif
Nesupratau ar ką pripainiojau ar kaip, juk sakydavo merginos ,kad gaunasi 2 normalaus dydžio tortai. Skersmuo mano torto nėra jau labai didelis, pabal didele lekštę apipjoviau(kažkada ji už RIMI lipdukus gauta).

O tinginį dėjau, kad nesugestų,mant balius ketvirtadienį, o jau daugiau nensusimatysim, tai reikėjo ko patikimo. Medučio bijojau, nors ko gero viskas būtų buvęę gerai, bet taip saugiau ir ramiau, vaikiukai mažiukai, o čia tik sausainiukaiGAidelis, kondensuotas pienas, keli šaukštai kakavos, sviestukas natųralus smile.gif
Atsakyti
oho kokia faina boruze atskrido bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
kokia boružė bigsmile.gif fantastika, ir dar su kokiu turiniu thumbup.gif o medučio lakštų turėtų gautis apie 10-12, o tokioms puikioms medučių kepėjoms kaip JOlka999, kažin tik ar ne 15 plonų gaunasi ax.gif sakyčiau miltus susidėjai iš karto visus ir gal gavosi kietoka masė, tada jau šakės neiškočiosi schmoll.gif kiek reikia, bet bus skanu vis tiek, nepergyvenk, kokio storio lakšteliai gavosi?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 13, 10:07)
kokia boružė bigsmile.gif  fantastika, ir dar su kokiu turiniu thumbup.gif o medučio lakštų turėtų gautis apie 10-12, o tokioms puikioms medučių kepėjoms kaip JOlka999, kažin tik ar ne 15 plonų gaunasi ax.gif sakyčiau miltus susidėjai iš karto visus ir gal gavosi kietoka masė, tada jau šakės neiškočiosi schmoll.gif  kiek reikia, bet bus skanu vis tiek, nepergyvenk, kokio storio lakšteliai gavosi?

Žinai kai medutį kepiau po 15 metų pertraukos, tai jo tikra tiesa...miltus sudėjau iškarto visus, gavosi kiek skirtingi 3 plonesni ir 2 storesni, tie storesni apie 8mm, o plonesni gal kokie 5-6mm. Žodžiu kai sudėjau juos vienas ant kito gavosi 4 pirštų storumo aukštis:( Reikia jaučiu dar kokių 3 vnt lakštųsmile.gif

AČIŪ už pagyras Boružėlėi
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 07 13, 08:57)
LAbas rytelis...
Atsibraunu pas jus su savo tortu BORUŽIUKU
Boružiukas yra viduje tinginio masė, apdengta CIpciuko mase smile.gif

bigsmile.gif na mane irgi sužavėjo ideja su tinginiu thumbup.gif
gražuolė boružytė 4u.gif
Atsakyti