Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

Atnesu ir as meduti pagal Cipciuka,toks biski nevykes jis man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 05 22, 09:56)
Atnesu ir as meduti pagal Cipciuka,toks biski nevykes jis man blush2.gif

kodel nevykes? blink.gif o as manyciau kad netgi labai vykes smile.gif graziai sudzibuota ir rozes grazios spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 05 22, 10:10)
kodel nevykes? blink.gif o as manyciau kad netgi labai vykes smile.gif graziai sudzibuota ir rozes grazios spalvos wub.gif

sudzibuoti sonu nepavyko,tai ant galo dziuveseliais uzslepiau,ir ant virsaus tie dzibai tai arciau vienas kito g.gif turi buti,bet cia tik pirma karta dzibavau,tai dar tik kaip mokaus smile.gif
Atsakyti
Pirmą kartą nedrąsiai keliu pagyrų puodo dangtį lotuliukas.gif Nors kaži, ar labai jau čia yra kuo girtis biggrin.gif Pirmą kartą gyvenime lipdžiau rožytes (išvis pirmą kartą lipdžiau kažką) ir pirmą kartą dengiau kažkuo tortą bigsmile.gif

Tai štai taip. Torto viduje "Juodasis miškas", dengiau Meian apdengimo mase, rožytes (jei galima jas taip pavadinti..) lipdžiau šokoladines smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Flower: 22 gegužės 2009 - 10:40
Wild Flower, Dai'na thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Grazu ,o dar kaip pirmas bandymas tai is viso snerealus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2009 05 22, 11:39)
Pirmą kartą nedrąsiai keliu pagyrų puodo dangtį lotuliukas.gif Nors kaži, ar labai jau čia yra kuo girtis biggrin.gif Pirmą kartą gyvenime lipdžiau rožytes (išvis pirmą kartą lipdžiau kažką) ir pirmą kartą dengiau kažkuo tortą bigsmile.gif

na "puodo turinys" sakyčiau fantastiškas bigsmile.gif labai dailus ir kukliai gražiai puošas tortukas rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 05 22, 10:36)
sudzibuoti sonu nepavyko,tai ant galo dziuveseliais uzslepiau,ir ant virsaus tie dzibai tai arciau vienas kito  g.gif turi buti,bet cia tik pirma karta dzibavau,tai dar tik kaip mokaus smile.gif

na man taip pirma katta nebuvao graziai gavesi smile.gif

QUOTE(Wild Flower @ 2009 05 22, 10:39)

Super tortas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 22, 11:58)
Wild Flower, Dai'na  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(EgluteN @ 2009 05 22, 12:46)
Grazu ,o dar kaip pirmas bandymas tai is viso snerealus 4u.gif

QUOTE(jurguliux @ 2009 05 22, 14:23)
na "puodo turinys" sakyčiau fantastiškas bigsmile.gif  labai dailus ir kukliai gražiai puošas tortukas rolleyes.gif  thumbup.gif

QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 05 22, 15:22)
Super tortas thumbup.gif

Ačiū jums labai, mergaitės 4u.gif
Oi, daug trūkumų tas mano torčikas turi, labai daug, galėčiau kibt ir kibt.. Bet pirmas blynas visada pasvilęs būna, toliau gal geriau eisis bigsmile.gif

O už papuošimo idėją ir apskritai už viską, ką čia padariau, esu be galo dėkinga Jums, visos supermamytės, tieisog aukso gysla visi jūsų receptai, patarimai, pasidalinimas patirtim ir t.t. thumbup.gif Dėkui aciuks.gif
Atsakyti
user posted image
SITA TORTA DETI BUVO TIKRAI GEDA blush2.gif ,KAZKAS KLAUSE KAIP DARYTI GULBES,TAI AS JAS SUGALVOJAU SITAIP PATI blush2.gif ,O KAD REIKIA KUNA PADARYTI IS BEZE,VISAI NEPAGALVOJAU doh.gif
tortas mazai vestuviu vakarienei.
Atsakyti
Oi kad tokią "gėdą" visos galėtų apturėt biggrin.gif Labai gražios gulbės, ypač sparnai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 22, 18:43)

wawwwwwwwwww bigsmile.gif
na mažai šventei, tai tortas sakyčiau nemažas thumbup.gif biggrin.gif ir labai gražus wub.gif
oi kaip norėčiau kokio gabalėlioooooo rolleyes.gif
Atsakyti