QUOTE(naitas @ 2009 05 23, 14:06)
man tai labai gražu

o kaip pavyko masę pasidaryt? pavyko iš karto? skani? ir karoliukus tai minkei ir kočiojai?
Dėkui
Masę pasidaryt pavyko neblogai, manau, kaip pirmam kartui, nors, aišku, norėtųsi ir geriau

Padariau esminę klaidą tada, kai neperskaičiau atidžiai visos gaminimo eigos prieš gamindama, o skaičiau tik punkčiukais. Todėl išminkytą masės kamuolį gal 15-20 min. palikau kambario temperatūroje "nuogą" gulėti. Tik paskui pamačiau įspėjimą, kad taip daryt negalima, nes nuo kontakto su oru tešla daros ne tokia elastinga, ima trupėti ir pan. Ir, turiu pasakyt, tai tikrai jautėsi, bet dar kartą perminkiau ir šiaip taip iškočiojau
Žodžiu, baigės viskas gerai, nors šiokių tokių nesklandumų apturėjau, bet kitą kartą jau žinosiu
O karoliukai tai iš likusios jau nuo torto apipjautos masės. Gnybau po mažiuką gabaliuką, paminkiau tarp rankų ir tada tarp delnų "išsukau"