super mamytem-super tortas

nelabai yra kuo girtis ir rodytis, bet parodau, paskutiniu dienu nukopintas receptukas vaikystes napoleono, nebuvo spnaguoliu dzemo pirkti, tai vysniu perteptas, pjuvio neturim ,nes tik ryt ziuresim kas do geris gausis. Bet kremas pertepimo labai skanus buvo
puost dar irgi neismokom, tai namu reikmem puikus

jauciu bus skanus tortukas,jam ypatingo puosimo ir nereika,tik butu idomu suzinoti pagal koki recepta darei

Merginos, o jau gerio pridejot, jauciu, kad cia dazniau reikia lankytis, o tai praleist daug ka galiu.
čikuraku, labai idomu but suzinot apie skoni. Ar cia ne pagal mano ideta recepta darei? Jau mergaites ziuriu kai kurios isbande, tai rase, kad labai skanus.
Jau paciai geda, toki didziuli dariau, o pati nevalgiau jo
, tik gabaliukais, tai krema palaiziau, tai laksteli pakramciau
čikuraku, labai idomu but suzinot apie skoni. Ar cia ne pagal mano ideta recepta darei? Jau mergaites ziuriu kai kurios isbande, tai rase, kad labai skanus.

QUOTE(Inočka @ 2009 06 11, 22:21)

turbut,

kai pameginsim ryt parasysiu ispudzius...
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 06 11, 23:17)
jauciu bus skanus tortukas,jam ypatingo puosimo ir nereika,tik butu idomu suzinoti pagal koki recepta darei 

JOLKA999, stai CIA receptas
QUOTE(Inočka @ 2009 06 11, 22:33)
aha butent sis receptukas

baigiat užerzinti su tuo vaikystės Napoleonu, pjūvis kerintis, o kai patyriau kepdama tokį fiasko, tai dabar erzinat bandyti šitą receptą
nu palaukit, bus išbandytas prie progos

EgluteN, RiMami receptai is sm platybiu, kaip, nuorodu tikrai nerasiu, nes jei kas patinka kopinu i worda su visom foto ir viskas.
nebent galiu recepta nukopinti ir ideti, bet kas nebuciau apsaukta receptu pivatizavimu ir palatinimu taip kaip savo kad deciau.
nebent galiu recepta nukopinti ir ideti, bet kas nebuciau apsaukta receptu pivatizavimu ir palatinimu taip kaip savo kad deciau.
QUOTE(Olesta @ 2009 06 11, 20:42)
nu va kaip temukė atgijo, tai va prie to pačio atgijimo dar vienas vaikučių pirštukais apčiupinėtas šiandieninis mano juodasis miškas, kur buvau ir kam skirtas iš vaizdo aišku

QUOTE(mamkaa @ 2009 06 11, 23:47)
EgluteN, RiMami receptai is sm platybiu, kaip, nuorodu tikrai nerasiu, nes jei kas patinka kopinu i worda su visom foto ir viskas.
O cia dar ir kaltina

Olesta, o del ko patyrei fiasko ?
QUOTE(apple tree @ 2009 06 11, 23:50)

šiaip šauniai bendraujam su mamytėmis, kai kurios jau pastovios mano virtuvės lankytojos pasidariusos, buvau išprovokuota pavaišinti neragavusias, tokia ir proga, senai nesimatėm, leliukai paaugo nuo kalėdų, tai va nusprendėme susitikti į kitus pasižiūrėti, save parodyti