Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

Prašau gal galit paaiškinti, kada reikėtų dažyti cukrine masę? Pvz gal reikia su zelatina, imaisyti? O gal galima aptepti jau padaryta gaminuką?
Lb atsiprasau, kad netycia ne i ta tema parasiau, gal galit tada i az parasyt? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domi95: 09 birželio 2009 - 19:02
mammka tikra pamaiva thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif nu Mammka tu ir pavarai,kada jus tiek suvalgot?na jau seimyna tai turbut patenkinta lotuliukas.gif turedami namie tokia saunia kepejelia...taip ir toliau mirksiukas.gif SROVE tavo mandarinukas koks saunus,kokios spalvytes...gelytes...abiem daug balionciku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 06 09, 16:39)
Nu zinai, tikrai apsiseiliojau, ot darbstuole mammka ir taip skaniai viskas atrodo wub.gif  4u.gif

As dabar tik retkarciais pasilepinu saldumynais, cia kepiau draugei mandarinuka, margumynuka biggrin.gif

user posted image

Nu tikrai yra cia kam seiletis smile.gif smile.gif smile.gif , pacios tortukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mergaites aciu uz pagyras, bet tikrai nieko ipatinga cia nera, viskas namu valgymui, tai ir puosta bile kaip buna, ne taip kaip cia kai kuriu aukstasis pilotazas kas liecia papuosima. O kepu daznai per savaite kelis 2-3 kartus, nes mano siemyna smaliziai, kepu ta pati per ta pati, tik susdedu cia pasirodyti retai, nes kol issikariauju vieta prie kompo doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Dar karta ciuuuuuuuuuuuuuuu uz visus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
o del receptukus parasysiu, tik kitoj temoj, nes gausiu cia per sedimaja uz receptu rasyma cia, na turiu omeni sia tema.
Atsakyti
oooooo, aaaaaaaa, mmmm 4u.gif 4u.gif 4u.gif nu mergikės atgaivinta temukė kaip reikalas essen.gif o jau apetetingi kokie visi kepiniai thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
mammkabuciau be galo dekinga,jei parasytumei receptuka Napoleono i AZ,jau labai skania atrodo ir pertepimas idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Va ir mano snikeriukas :} Kadangi karamelinis ganašas nesigavo, tai plakiau grietinėlę su kakava :}

user posted image
Atsakyti
saunus tortas,ziuriu spalva isgaivai nebloga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2009 06 11, 00:28)
Va ir mano snikeriukas :} Kadangi karamelinis ganašas nesigavo, tai plakiau grietinėlę su kakava :}

labai jau apetitnai atrodo bigsmile.gif rolleyes.gif
gera idėja su kakava thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 06 11, 13:22)
labai jau apetitnai atrodo bigsmile.gif  rolleyes.gif
gera idėja su kakava thumbup.gif

O ir skani labai buvo kakavinė... rolleyes.gif Puslitriukui grietinėlės dėjau šaukštą kakavos ir 125g cukraus. Ideali gavosi :}
Atsakyti
Vat ir neužeik čia pora dienelių doh.gif kiek daug visko prikepusios user posted image

urgita@, dailutis tavo tortukas, toks tikras naminis wub.gif thumbup.gif ir kada aš juodą mišką išsikepsiu doh.gif vis rankos nedaeina blush2.gif

apple tree, labai šaunus Napoleonas thumbup.gif man jau krito į akį, kad tavo labai visi tortai gražūs thumbup.gif Šaunuolė thumbup.gif

mammka, nu tu kad prikaupus skanėstų blink.gif tikrai, kad seilės ištįso - viskas labai skaniai atrodo essen.gif aš irgi laukiu nesulaukiu receptukų arba nuorodų lens.gif

Srove, tortukas įspūdingai atrodo thumbup.gif tikrai labai gražus wub.gif ir tau taip meniškai sekasi papuošt - atrodo lyg ir paprasta viskas, bet kartu ir prašmatnu wub.gif

bliuske, labai mielas torčiukas thumbup.gif puikios rožės thumbup.gif ir kada aš jas išmoksiu daryt doh.gif tikrai gavosi labai graži grietinėlės spava thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 11 birželio 2009 - 15:43
nu va kaip temukė atgijo, tai va prie to pačio atgijimo dar vienas vaikučių pirštukais apčiupinėtas šiandieninis mano juodasis miškas, kur buvau ir kam skirtas iš vaizdo aišku 4u.gif
user posted image
Atsakyti