Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

QUOTE(davija @ 2009 06 17, 18:26)
pasigirsiu ir aš daividijos plikytos tešlos tortu su braškėmis ir mascarpone mirksiukas.gif

toks plonytis gavosi g.gif ax.gif
aš irgi nusipirkai mascarpones, mastau ryt jau kept ji biggrin.gif
Atsakyti
oi,kaip skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 06 17, 20:02)
toks plonytis gavosi g.gif  ax.gif
aš irgi nusipirkai mascarpones, mastau ryt jau kept ji biggrin.gif

realiai tai jis storesnis buvo, nei nufotkinau tongue.gif bet kaip tortas neaukštas, sudėjau 8 lapus 22cm mirksiukas.gif vieną lakštą išmečiau, o dar vieną sutrupinau trupinukams. Labai ploni lakšteliai, tai gal ir tortas toks žemaūgis, ai bet ne ūgis, o smūgis svarbiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 17, 20:52)
realiai tai jis storesnis buvo, nei nufotkinau tongue.gif bet kaip tortas neaukštas, sudėjau 8 lapus 22cm mirksiukas.gif vieną lakštą išmečiau, o dar vieną sutrupinau trupinukams. Labai ploni lakšteliai, tai gal ir tortas toks žemaūgis, ai bet ne ūgis, o smūgis svarbiau tongue.gif

na nesakau,kad kas negerai, tik norėjau pasitikslint blush2.gif nes originaliame receptuke storesnis pasirode blush2.gif
Atsakyti
Ir as pasigirsiu plikytos teslos tortu su braskemis. Tesla dariau pagal Cipciuko plikytu sausainiu recepta, pertepiau grietinele ir braskemis
user posted image
user posted image
Papildyta:
Uzkrete cia mus dabar Daividija parodzius savo torta, tai dabar kepsim kepsim visos kol pasigausim nauja "mada" ka nors kepti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 18 birželio 2009 - 14:11
QUOTE(mamkaa @ 2009 06 18, 15:13)
Ir as pasigirsiu plikytos teslos tortu su braskemis. Tesla dariau pagal Cipciuko plikytu sausainiu recepta, pertepiau grietinele ir braskemis

mmmmmm rolleyes.gif ir tos šokoladinės braškės rolleyes.gif

aš ir dabar kepu plikytos tešlos lakštus, bandysiu ta su mascarpone ax.gif
Atsakyti
uzsukau ir as pasigirti,nes sedziu visa patenkinta blush2.gif
Jogurtinis torciukas,padas biskvitas,mano likes nuo medaus torto,sulaisciau dar sultimis citrinu,toliau jogurtas maisytas su braskemis ir zelatina ax.gif
user posted image
Atsakyti
Braškės valdo bigsmile.gif

Atsakyti
labai nuostabus tortukai 4u.gif
Atsakyti
labai jau skanukas atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 06 18, 13:15)
mmmmmm rolleyes.gif  ir tos šokoladinės braškės rolleyes.gif
aš ir dabar kepu plikytos tešlos lakštus, bandysiu ta su mascarpone ax.gif

parodyk savo tortuka 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano braškinis tortukas pagal Daividiją (iš 1,5 normos)

labai skanus, tiesiog tirpsta burnoje, bet kitam kartui kepiau storesnius ir didsnius lakštus ax.gif

user posted image

kadangi čia mūsų vakariene doh.gif tai nelabai ir stengiaus puošdama blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguliux: 19 birželio 2009 - 10:09