Visų tortukai su braškėmis nuostabūs!
Imu visų po gabalėlį priešpiečiams ir pietų jau nebereiks
va ir žiūrėti man tokias tėmas darbe
tiek skanių ir gražių tortų-kad bežiurint seilė tysta-tai jau seniausiai visus atsineštus pietūs suvalgiau
panos,baikit erzint su tais braskiniais tortais
baigia visos seiles isvarveti
Siandien valgiau be galo skanu medaus torta...
namini... na bet nepanasus i si, kur mes darom nei per kur
na pagal lakstelius tik, bet ten nerealiai.. reiks issiaiskint, kaip ten kas, nes ir as noriu toki padaryti 
Ne i ta tema pataikiau...
ale tebunie kur parasiau jau
Ne i ta tema pataikiau...
nu va mano pirmas bandymas daryt tortą krepšiuką. viduje otelas, išorė iš marshmalow. gal kas galit pakomentuot mano klaidas? kažkoks prakeikimas, kokią masę tik bedarau, visos per mažai elastingos gaunasi.

Vaidusee, 100 % vertas pagyrų Tavo medutis, ypač aukštasis pilotažas rožių, kokio plonumo žiedlapiai, jos iš šokolado gal
super darbelis, šaunuolė
Sveikos, mergaitės
gal ne į temą klausiu, bet gal žinot kur galima gaut tu vienkartinių plastmasinių arba popierinių dėžučių tortui supakuoti? niekur nerandu pirkti, o Jūs kepėjėlės gal esat kur mačiusios?
gal ne į temą klausiu, bet gal žinot kur galima gaut tu vienkartinių plastmasinių arba popierinių dėžučių tortui supakuoti? niekur nerandu pirkti, o Jūs kepėjėlės gal esat kur mačiusios?
QUOTE(aikstinga @ 2009 06 21, 11:29)
Sveikos, mergaitės
Siauliuose tai zinau kur yra tu vienkartiniu
QUOTE(Olesta @ 2009 06 21, 08:20)
Vaidusee, 100 % vertas pagyrų Tavo medutis, ypač aukštasis pilotažas rožių, kokio plonumo žiedlapiai, jos iš šokolado gal
super darbelis, šaunuolė 
Didelis aciu,labai labai stengiausi
QUOTE(rasyte_ @ 2009 06 21, 10:39)
Siauliuose tai zinau kur yra tu vienkartiniu
ale viena dezute kainuoja 2.5
As akr Thomas Philipse papirkau visai nebloga tortine transportavimui uz 13 lituku 
o kaip vadinasi ta parduotuvė? ar tik Šiauliuose tokia yra? man transportavimui nereikia nuolatinės, nes aš tortą nuvešiu ir tik atiduosiu kaip padėką.. todėl reiktų su visa dėžute atiduot...