Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

Visų tortukai su braškėmis nuostabūs! thumbup.gif wub.gif Imu visų po gabalėlį priešpiečiams ir pietų jau nebereiks biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
va ir žiūrėti man tokias tėmas darbe doh.gif tiek skanių ir gražių tortų-kad bežiurint seilė tysta-tai jau seniausiai visus atsineštus pietūs suvalgiau doh.gif
Atsakyti
panos,baikit erzint su tais braskiniais tortais biggrin.gif baigia visos seiles isvarveti ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

cypsiuko tortas margarita.tai tortas,kuri valgai,valgai,ir vis dar norisi jo valgyt lotuliukas.gif tik neber ko tongue.gif biggrin.gif skanus labai,gaivus,visi kiti siuo metu nublanko...jau galvoju kada ji vel pasidarius biggrin.gif tik braskiu sudejau visa kilograma,zodziu negailejau ju. smile.gif
Atsakyti
user posted image

Mano medutis,pertepimas su zele gabaliukais ir ananasais ax.gif
Atsakyti
Siandien valgiau be galo skanu medaus torta... wub.gif namini... na bet nepanasus i si, kur mes darom nei per kur g.gif na pagal lakstelius tik, bet ten nerealiai.. reiks issiaiskint, kaip ten kas, nes ir as noriu toki padaryti biggrin.gif

Ne i ta tema pataikiau... doh.gif ale tebunie kur parasiau jau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 20 birželio 2009 - 22:29
nu va mano pirmas bandymas daryt tortą krepšiuką. viduje otelas, išorė iš marshmalow. gal kas galit pakomentuot mano klaidas? kažkoks prakeikimas, kokią masę tik bedarau, visos per mažai elastingos gaunasi.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vaidusee, 100 % vertas pagyrų Tavo medutis, ypač aukštasis pilotažas rožių, kokio plonumo žiedlapiai, jos iš šokolado gal wub.gif super darbelis, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

gal ne į temą klausiu, bet gal žinot kur galima gaut tu vienkartinių plastmasinių arba popierinių dėžučių tortui supakuoti? niekur nerandu pirkti, o Jūs kepėjėlės gal esat kur mačiusios? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2009 06 21, 11:29)
Sveikos, mergaitės 4u.gif

gal ne į temą klausiu, bet gal žinot kur galima gaut tu vienkartinių plastmasinių arba popierinių dėžučių tortui supakuoti? niekur nerandu pirkti, o Jūs kepėjėlės gal esat kur mačiusios? 4u.gif

Siauliuose tai zinau kur yra tu vienkartiniu mirksiukas.gif ale viena dezute kainuoja 2.5 cool.gif As akr Thomas Philipse papirkau visai nebloga tortine transportavimui uz 13 lituku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 06 21, 08:20)
Vaidusee, 100 % vertas pagyrų Tavo medutis, ypač aukštasis pilotažas rožių, kokio plonumo žiedlapiai, jos iš šokolado gal wub.gif super darbelis, šaunuolė 4u.gif

Didelis aciu,labai labai stengiausi blush2.gif ,gelytes is mashrow mases,pavyko tikrai ne ispirmo bandymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 06 21, 10:39)
Siauliuose tai zinau kur yra tu vienkartiniu mirksiukas.gif ale viena dezute kainuoja 2.5 cool.gif As akr Thomas Philipse papirkau visai nebloga tortine transportavimui uz 13 lituku thumbup.gif

o kaip vadinasi ta parduotuvė? ar tik Šiauliuose tokia yra? man transportavimui nereikia nuolatinės, nes aš tortą nuvešiu ir tik atiduosiu kaip padėką.. todėl reiktų su visa dėžute atiduot...
Atsakyti