http://www.supermama...;#entry26584254
tortas'margarita'
aciu mergaites uz grazius zodzius
cia bene pirmas tortas kuris ir man patinka, o kiek jaudinaus
o kad jau liepiat einu su savo maisu i papuosimus, nors tikrai nieko naujo nera, kopija ir tiek

QUOTE(neramuole @ 2009 06 23, 11:32)
Apšalau

Nu zinot, su tais kapsais jus
nu atrodo, kaip gyvi
As siandien apturejau nuotykiu su daividijos braskiniu tortu
nesuprantu, kodel man mase lipo prie popieriaus, verciau abi puses, paskui atsinesiau to balto popieriaus kepimui, nu zodziu, kol neistepiau sviestu ir nepabarsciau miltais lipo, nors tu ka
tai visa pirma mase buvo bandymams, nejo net su peiliu nugrest, nezinau, kaip jums nelipo
Nu zodziu sioki toki sulipdziau, kas bus matysim veliau, kai prapjausiu

Na ,mergaites ,nespeju cia suziureti tu groziu. O kapso tikrumas ir grazumas
.
Srove ,labai jau skaniai tas tortas papuostas.Cia is brazkiu krasteliuose tos gelytes?
Dar cia imetu nuoroda Sonatinos Krepseliai su vaisiais .(Rodziau krepselius pries pora dienu). Tik as uogienes nedejau ir zele ant virsaus uzpyliau

Srove ,labai jau skaniai tas tortas papuostas.Cia is brazkiu krasteliuose tos gelytes?
Dar cia imetu nuoroda Sonatinos Krepseliai su vaisiais .(Rodziau krepselius pries pora dienu). Tik as uogienes nedejau ir zele ant virsaus uzpyliau
QUOTE(Srove @ 2009 06 23, 19:16)
na bet jau kaaaaaaaaaaaaip gražiai papuošusi

Tiiiiikrai laaaabai gražiai papuošta

QUOTE(katiliukas @ 2009 06 23, 14:54)
kur rasti receptukus siu skanestu
braškinis tortas - tasai ružavas su šokolado drožlių pakraščiukais - yra va čia:
http://zaidziamevirt...aki-tortas.html
aš kepiau šį tortą savaitgaliui. Nu toks so so la la gavosi.. kaip 250 ml miltų 6 kiaušiniai buvo stipriai per daug.. kiaušinienės skonis biskvite jautės, nors ir sulaisčiau citrinų sirupu... sveteliai tai sukimšo greitai, bet man tai buvo pirmas ir paskutinis kartas šiam tortui.
QUOTE(valdele @ 2009 06 23, 19:30)
.Cia is brazkiu krasteliuose tos gelytes?
Taip is braskiu, su formele isspaustos

Dekui merginos

nesuprantu, kodel man mase lipo prie popieriaus, verciau abi puses, paskui atsinesiau to balto popieriaus kepimui, nu zodziu, kol neistepiau sviestu ir nepabarsciau miltais lipo, nors tu ka
tai visa pirma mase buvo bandymams, nejo net su peiliu nugrest, nezinau, kaip jums nelipo
Nu zodziu sioki toki sulipdziau, kas bus matysim veliau, kai prapjausiu

labai

QUOTE(valdele @ 2009 06 23, 19:30)
užseivinta

kapsas pinigų ir Joninių tortai

ateinu su sokoladiniais keksiukais. gaminau pagal aguoneles recepta, tik pridejau daug daug razinu.

kokie tortai
mergaites,jus visos saunuoles,neramuole-pritrukau zodziu........................
srove,tavo tortas kai visad orginalus

srove,tavo tortas kai visad orginalus