Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

Na įdedu ir aš savo tortukus, pas mane irgi braškių manija lotuliukas.gif dar lieka glacee išbandyt rolleyes.gif
Daividijos plikytos tešlos su braškėmis wub.gif Skanutis, nors papločius storesnius kitąkart kepsiu doh.gif Nepykit už "šonus" doh.gif čia "ant greičio" lotuliukas.gif naminis - sau dariau pabandymui, labai jau jo norėjau wub.gif
user posted image
O čia mažajai dukterėčiai metukų proga ir tėveliams smaližiams mirksiukas.gif Cipsiuko "Margarita" wub.gif trečioj dienoj ypač skanus buvo wub.gif sorry - foto tik ką apibarstyto doh.gif
user posted image
Atsakyti
krepšeliai rolleyes.gif tortukai rolleyes.gif

oi kaip skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 06 21, 23:56)
, vaisiniai krepseliai kaip pas mus IKI pirkti buna, labai juos megstam  wub.gif

Pas mus irgi yra pas lenkus parduotuvej ,bet ,kad jau labai $$$.Vienas maziukas ,toks ,koki as kepiau kainuoja $3.O didesni $4.Tai va ir nusprendziau pati atkasti recepteli.

QUOTE(davija @ 2009 06 22, 00:17)
pati kepei krepšelius mirksiukas.gif ir dar ar kremo po vaisiais yra kokio tongue.gif norėčiau ir aš tokio prie kavytės 4u.gif

QUOTE(padima @ 2009 06 22, 02:35)
o koks kremas krepseliuose,ir gal gali parasyti kaip krepselius darei?

Pati kepiau. O kremas kazkoks plikytas.Viska parasysiu gal kiek veliau ,nes labai skubu dabar
Atsakyti
Noriu labai pagirti Mazuliux iskepta torta mano vaiko gimtadieniui wub.gif Skonis pasakiskas thumbup.gif Zemai lenkiu galva pries toki talenta notworthy.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 22 birželio 2009 - 17:23
QUOTE(Tučka @ 2009 06 22, 18:22)
Noriu labai pagirti Mazuliux iskepta torta mano vaiko gimtadieniui  wub.gif  Skonis pasakiskas  thumbup.gif Zemai lenkiu galva pries toki talenta  notworthy.gif

oi koks mielas bigsmile.gif wub.gif jubiliatas turėjo būti labai patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 06 22, 18:45)
oi koks mielas bigsmile.gif  wub.gif jubiliatas turėjo būti labai patenkintas biggrin.gif

Ne tas zodis koks patenkintas drinks_cheers.gif Pukuotukas jo mylimiausias personazas wub.gif
Atsakyti
Koks fainuolis Emiliukui wub.gif thumbup.gif o čia Jonui blush2.gif

user posted image
Atsakyti
nuo pat ryto kokie groziai wub.gif senelis tikrai apsidziaugs smile.gif
Atsakyti
Mergaites, baikit erzinti braskiu tortais. Labai jau noriu wub.gif

Tučka, kaip tavo suneliui pasisieke, toki torta dovanu gaut, super thumbup.gif . Mazuliux, didziausi aplodismentai

Olesta, fainuolis koks tortas. Na gi prisipazink, kaip gelytes tokias grazias darei? Ar pirkai? Toks jausmas, kad cia is skystos mases su antgaliu lapeliams padaryta.

JOLKA999
, kur tavo tortai-tortukai, jau pasiilgau. Sedi uzsiticharine, niekam nerodai. Taip negalima schmoll.gif
Atsakyti
ner ko rodyt,dabar einamiausi su braskemm,trys laukia savaitgaliui
+dviaukstis medutis.
Atsakyti
pirktinės dvi, ta žalia ir bordo mirksiukas.gif kitos iš Cipciuko cukrinės masės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 06 23, 10:22)
pirktinės dvi, ta žalia ir bordo mirksiukas.gif kitos iš Cipciuko cukrinės masės mirksiukas.gif

AGA, as apie tas zalia ir bordo klausiu. O jos kietos? Kazi, ar tokias galima padaryt? g.gif Labai jau grazios
Atsakyti