Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

kokie apetetingi krepšeliai, taip ir nubėgo kutulys gomuriu wub.gif
Atsakyti
puikūs krepšeliai...neatsisakyčiau wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 07 30, 22:12)
bigsmile.gif  mmmmm kaip jau skaniai atrodo...norėtusi dabar desertui blush2.gif

o krepšelius pati kepėte? g.gif

Pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sausine @ 2009 07 31, 07:17)

Tai būtų labai malonu, jei pasidalintumėt receptu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(♠Aušra♠ @ 2009 07 31, 08:20)
Tai būtų labai malonu, jei pasidalintumėt receptu rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
receptukas, kokioj formoj ir pan biggrin.gif
Atsakyti
super nuostabus krepseliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 07 31, 10:03)
drinks_cheers.gif
receptukas, kokioj formoj ir pan biggrin.gif

Receptas tai iš forumo:
500 g.miltų,300 g.margarino,200 g cukraus,2 kiaušiniai,1g sodos,vanilė.
Sodos nedėjua,kepimo miltelių neturėjau tai apsiėjau ir be jų.Tiesa,tešlą dalinau į į tris dalis,vieną palikau paprastą,į antrą dalį dėjau kakavą,į trečią -aguonų.Ir dėdama į formeles ,maišiau visas tas tris tešlas paeiliui,aikšku galima ir gražiau padaryt ,bet čia buvo skubos naktinis darbas,tai kaip greičiau jau. biggrin.gif Kepiua silikoninėse formelėse.Tas kiekis iš tikro yra didelis.Mano formelės nedideles,dariau juos kuo plonesnius,tai gavosi 42 krepšeliai. doh.gif Juos užpildžiau plikytu kremu.Kremas iš pieno,cukraus,sviesto,kepintų miltų ir citrinos.Uogas užpilti skaidriu tortų žele.
Atsakyti
QUOTE(sausine @ 2009 07 31, 06:21)
Receptas tai iš forumo:
500 g.miltų,300 g.margarino,200 g cukraus,2 kiaušiniai,1g sodos,vanilė.
Sodos nedėjua,kepimo miltelių neturėjau tai apsiėjau ir be jų.Tiesa,tešlą dalinau į į tris dalis,vieną palikau paprastą,į antrą dalį dėjau kakavą,į trečią -aguonų.Ir dėdama į formeles ,maišiau visas tas tris tešlas paeiliui,aikšku galima ir gražiau padaryt ,bet čia buvo skubos naktinis darbas,tai kaip greičiau jau. biggrin.gif  Kepiua silikoninėse formelėse.Tas kiekis iš tikro yra didelis.Mano formelės nedideles,dariau juos kuo plonesnius,tai gavosi 42 krepšeliai. doh.gif Juos užpildžiau plikytu kremu.Kremas iš pieno,cukraus,sviesto,kepintų miltų ir citrinos.Uogas užpilti skaidriu tortų žele.

gal gali parodyti kokiose ,nes as irgi turiu sislikonines ,bet mano tai tie karbeliai smulkus ir kazkaip tie krepseliai tokie kreivoki gavosi ,o tavo tokie lygus thumbup.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif
bet būtų įdomu ta kepimo forma pamatyti ax.gif nes pas mane irgi lygiais krašteliai keksines g.gif
Atsakyti
maniškės "Juostelės su džemu" (receptukas Rugiageles )

user posted image

mano patys skaniausi sausainukai wub.gif ačiū ūž receptuką 4u.gif
Atsakyti
jau kaip apetitnai atrodo wub.gif
Atsakyti
SKANULIAI SAUSAINĖLIAI thumbup.gif
Atsakyti