kokie apetetingi krepšeliai, taip ir nubėgo kutulys gomuriu

puikūs krepšeliai...neatsisakyčiau

QUOTE(jurguliux @ 2009 07 30, 22:12)
Pati

QUOTE(sausine @ 2009 07 31, 07:17)
Tai būtų labai malonu, jei pasidalintumėt receptu

QUOTE(♠Aušra♠ @ 2009 07 31, 08:20)

receptukas, kokioj formoj ir pan

super nuostabus krepseliai

QUOTE(jurguliux @ 2009 07 31, 10:03)
Receptas tai iš forumo:
500 g.miltų,300 g.margarino,200 g cukraus,2 kiaušiniai,1g sodos,vanilė.
Sodos nedėjua,kepimo miltelių neturėjau tai apsiėjau ir be jų.Tiesa,tešlą dalinau į į tris dalis,vieną palikau paprastą,į antrą dalį dėjau kakavą,į trečią -aguonų.Ir dėdama į formeles ,maišiau visas tas tris tešlas paeiliui,aikšku galima ir gražiau padaryt ,bet čia buvo skubos naktinis darbas,tai kaip greičiau jau.

QUOTE(sausine @ 2009 07 31, 06:21)
Receptas tai iš forumo:
Sodos nedėjua,kepimo miltelių neturėjau tai apsiėjau ir be jų.Tiesa,tešlą dalinau į į tris dalis,vieną palikau paprastą,į antrą dalį dėjau kakavą,į trečią -aguonų.Ir dėdama į formeles ,maišiau visas tas tris tešlas paeiliui,aikšku galima ir gražiau padaryt ,bet čia buvo skubos naktinis darbas,tai kaip greičiau jau.
Kepiua silikoninėse formelėse.Tas kiekis iš tikro yra didelis.Mano formelės nedideles,dariau juos kuo plonesnius,tai gavosi 42 krepšeliai.
Juos užpildžiau plikytu kremu.Kremas iš pieno,cukraus,sviesto,kepintų miltų ir citrinos.Uogas užpilti skaidriu tortų žele.

gal gali parodyti kokiose ,nes as irgi turiu sislikonines ,bet mano tai tie karbeliai smulkus ir kazkaip tie krepseliai tokie kreivoki gavosi ,o tavo tokie lygus

ačiū
bet būtų įdomu ta kepimo forma pamatyti
nes pas mane irgi lygiais krašteliai keksines

bet būtų įdomu ta kepimo forma pamatyti

maniškės "Juostelės su džemu" (receptukas Rugiageles )

mano patys skaniausi sausainukai
ačiū ūž receptuką

mano patys skaniausi sausainukai

jau kaip apetitnai atrodo

SKANULIAI SAUSAINĖLIAI