Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

olesta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
aš kaip tik tokiai kaupiuos-jei nerasiu dažų -paskolinsi man kruopelę raudonų blush2.gif nes labai jau graži raudona
Atsakyti
Renatėle, a ko lauki tada, anuka greitai juodo miško kept tiktais, instrukcijas gi aš davus kaip išsikept, tai kame šaknys, proga yra - švogerių diena, raitykis rankoves thumbup.gif

Adriu, tai kada tos kavos atvyksi gerti bigsmile.gif 4u.gif

juk atėjau sviestinio kremo recepto, o ką veikiu doh.gif juk dar dviaukštis juodmiškis papuošimo ir medutis laukia sutepimo doh.gif vsio, nykstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 24, 12:53)
...sveikutės šaunuolytės kepėjėlės, ko tais nurimot girtis kepiniais, tai aš pakutensiu padus ir iškelsiu temutę į paviršių biškiuką :

Oi kokia fainulka ir raudona toookia liuksiska thumbup.gif Na, Olesta, as negaliu atsizaveti tavo tortukais, jau tokie silti ir naminiai, kad niam niam tongue.gif

Atnesu ir as savo giganta, nes staigiai susiorganizavom SM susibegima ir staigiai reikejo torto, tai as ir iskepiau - medutis su zele virs 5 kg. Per dukrytes pietu miega apdzibavau beze, o boruzeles galva sviestiniu kremu aptepiau doh.gif (taip isejo blush2.gif ), tai tirpti pradejo blink.gif O apie padekla patylesiu - kai staigiai reikejo suktis, tai paemiau saldytuvo lentyna doh.gif ir ... ai... gal nebepasakosiu lotuliukas.gif bet skonis tai nerealus buvo thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif na ir boruzes wub.gif
Atsakyti
WOW, VISAS BORUŽIŲ MEETAS, NU KLAUSYK, ŠAUNUMA thumbup.gif
Atsakyti
o ho koks gigantas,spanguolia thumbup.gif
olesta-parašyk kontaktus į a.ž.mažum kada sumąstysiu biggrin.gif bet eisiu ir dar torto paragaut biggrin.gif
Atsakyti
gaila Olestos boružėlės nematau verysad.gif
bet spangolia's koooookia boružė bigsmile.gif thumbup.gif visas boružinas biggrin.gif norėtusi gabalėlio ax.gif
Atsakyti
Vaisinu visas Dainavos pyragu su raudonuju serbentu dzemu smile.gif
user posted image
Atsakyti
vaisinuosi smile.gif ,atrodo labai skaniai 4u.gif
Atsakyti
karamelinis riesutinis surio pyragas pagal sigitaw

user posted image
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 07 26, 16:05)
karamelinis riesutinis surio pyragas pagal sigitaw

Atrodo labai skaniai thumbup.gif Ar taip yra ir istikruju? Gal nuorodele butu galima i recepta? blush2.gif
Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 26, 18:34-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 07 26, 18:34)
Atrodo labai skaniai  thumbup.gif Ar taip yra ir istikruju? Gal nuorodele butu galima i recepta?  blush2.gif
Buciau dekinga  4u.gif

skanu skanu tik man riesutu per daug as noreciau, kad butu daugiau varskes ir kokios braskiu uogienes, man su vaisiais skaniau butu, bet ir taip labai uzvedantis valgyt ir valgyt ir valgyt, receptukas yra saldziuose su receptukais 22 psl mirksiukas.gif
Atsakyti