Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema :)

QUOTE(muminukas @ 2009 05 18, 18:26)
odelija, labai gražios  wub.gif ir ta paskutinė kompozicija tokia įdomi  thumbup.gif

-----------
o dabar - kas pasakė apie aleksoto iki???????  gun_bandana.gif
va, iš ten  wub.gif
user posted image

kaip man truksta i kolekcija mirksiukas.gif tokios wub.gif
Atsakyti
Taigi, buvau Ermitaze. ten kur tik geles, tai stelazas orchiu po 16.99lt stovi, o Ermitazo jau tose didziosiose patalpose, bendrosiose, dar du stelazai yra, kaina ta pati, bet grazesniu ziedeliu yra, o ir saknys lyg normalesnes, gal sviezesni tie stelazai g.gif
Tai as ilgai blaskiausi ten, nes niekaip negalejau issirinkti, ar tamsiai bordo, aksomine tokia, ju nedaug buvo, gal kokie 6 vazoneliai viso, ar smulkesniu ziedeliu, bet ryskiai tamsiai violetine su baltu marginta, l.auksta, nematyta man tokia - ir tik 2 vazonai tokiu buvo...
Tada nuejau uostyt kambriju po kvepianciu po 25lt, bet su pumpurais ir beveik bekvapes, tai tos rudai-bordo margutes, o vat kvepiancios nerealiai tai buvo su balta-raudona, bet jau be pumpureliu, issiskleide pilnai.
Tada apziurejau eilute dendrobium ema po 3.99lt, nuzydeje, nustype, liudni tokie buvo, tada pasiblaskiau prie vazonu, tokiu kokiu norejau nebuvo... ir protui aptemus matyt, taip ir isejau nieko nenusipirkus blink.gif
Finale nusigrudau iki Senuku Siaures miestelyje, apziurejau ten esancias geibenas, baisiam stovyje ir nukainuotos, ir nenukainuotos, tada prigriebiau 4 vazonus (nors reikejo tai 6,- proto uztemimas tesesi ir parsivilkau namo...
Dabar toliau tesiu apmastymus -kuria - tamsiai bordo, ar tamsiai violetine su baltu, bet smulkesniu ziedeliu?...... g.gif g.gif g.gif

Atsakyti
Paskutinės naujienos iš Kauno Hyper Maximos:
stovi pilnas stelažas atvežtas phalikų 18,99 Lt (su daug daug taškelių bordo, geltonai žalia smulkiais žiedais, gelsvos su rožiniais brūkšniukais, balta, pora man retai matytų tokių a la tamsių rožinių pastelinių,.....daugiau nepamenu);
+- 10 vnt. baltų nužydėjusiu falikų po 5 Lt netyrinėjau per daug, bet šaknys lyg ir normaliai atrodo (nes prievaizdas šalia stovėjo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 18 gegužės 2009 - 17:38
QUOTE(odelija1 @ 2009 05 18, 17:28)
kaip man truksta i kolekcija mirksiukas.gif tokios wub.gif

drinks_cheers.gif niu, man irgi labai wub.gif o kiek turi iš viso? ax.gif
--------
Pienine, tu baik nono.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 05 18, 19:37)
Taigi, buvau Ermitaze. ten kur tik geles, tai stelazas orchiu po 16.99lt stovi, o Ermitazo jau tose didziosiose patalpose, bendrosiose, dar du stelazai yra, kaina ta pati, bet grazesniu ziedeliu yra, o ir saknys lyg normalesnes, gal sviezesni tie stelazai g.gif
Tai as ilgai blaskiausi ten, nes niekaip negalejau issirinkti, ar tamsiai bordo, aksomine tokia, ju nedaug buvo, gal kokie 6 vazoneliai viso, ar smulkesniu ziedeliu, bet ryskiai tamsiai violetine su baltu marginta, l.auksta, nematyta man tokia - ir tik 2 vazonai tokiu buvo...
Tada nuejau uostyt kambriju po kvepianciu po 25lt, bet su pumpurais ir beveik bekvapes, tai tos rudai-bordo margutes, o vat kvepiancios nerealiai tai buvo su balta-raudona, bet jau be pumpureliu, issiskleide pilnai.
Tada apziurejau eilute dendrobium ema po 3.99lt, nuzydeje, nustype, liudni tokie buvo, tada pasiblaskiau prie vazonu, tokiu kokiu norejau nebuvo... ir protui aptemus matyt, taip ir isejau nieko nenusipirkus blink.gif
Finale nusigrudau iki Senuku Siaures miestelyje, apziurejau ten esancias geibenas, baisiam stovyje ir nukainuotos, ir nenukainuotos, tada prigriebiau 4 vazonus (nors reikejo tai 6,- proto uztemimas tesesi ir parsivilkau namo...
Dabar toliau tesiu apmastymus -kuria - tamsiai bordo, ar tamsiai violetine su baltu, bet smulkesniu ziedeliu?...... g.gif  g.gif  g.gif

g.gif jamkit abi ir dar vieną drinks_cheers.gif ir 5 vazonus blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
thumbup.gif muminukas kokį grožį nukovė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 18, 18:48)
g.gif jamkit abi ir dar vieną  drinks_cheers.gif ir 5 vazonus  blush2.gif  lotuliukas.gif

Pagunda tai baisi, ax.gif , vazonu butinai, kai tik rasiu, tokiu koku noriu, nes man idealios formos, - tokie apyauksciai, uzapvalinti, bet jie plastmasiniai, o as ieskau tokios pat formos, bet keramikiniu, kreminio atspalvio, o keramikiniai, tie aukstesnieji, tai truputi kampuoti lyg ir...

Ir problema, palangiu truksta laisvu- negaliu mirtinai uzstatyt, visur turiu vietos katinui paguleti palikt... Bet jauciu, parsitysiu bordine rytoj... blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif odelija1 irgi gražuolių prirodė wub.gif gilinat jūs man dpresiją-gilinat..... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2009 05 18, 17:37)
Paskutinės naujienos iš Kauno Hyper Maximos:
stovi pilnas stelažas atvežtas phalikų 18,99 Lt (su daug daug taškelių bordo, geltonai žalia smulkiais žiedais, gelsvos su rožiniais brūkšniukais, balta, pora man retai matytų tokių a la tamsių rožinių  pastelinių,.....daugiau nepamenu);
+- 10 vnt. baltų nužydėjusiu falikų po 5 Lt netyrinėjau per daug, bet šaknys lyg ir normaliai atrodo (nes prievaizdas šalia stovėjo).

ar tas stovas dvieju aukstu buvo?man rodos,kad siandien neveze, nes vakar buvo ir tas pilnas dviaukstis stovas ir dar ten kur "viskas orchidejoms" pilna orchiu prisatytas, nebent taip isperka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 05 18, 19:53)
Pagunda tai baisi,  ax.gif , vazonu butinai, kai tik rasiu, tokiu koku noriu, nes man idealios formos, - tokie apyauksciai, uzapvalinti, bet jie plastmasiniai, o as ieskau tokios pat formos, bet keramikiniu, kreminio atspalvio, o keramikiniai, tie aukstesnieji, tai truputi kampuoti lyg ir...

Ir problema, palangiu truksta laisvu- negaliu mirtinai uzstatyt, visur turiu vietos katinui paguleti palikt... Bet jauciu, parsitysiu bordine rytoj... blush2.gif

g.gif katiną išmokinkit stačiom ant dviejų kojų miegot lotuliukas.gif aš vakar neblogų vazonų 8 parsitempiau iš maksimos,kur lauko prekyba kieme-ten 40proc.nuolaida tai už visus 26lt. sumokėjau blink.gif tiesa pirkau marijampolėj,bet maksimos bazės aikštelėj irgi yra..
Atsakyti
Tiesa, o ilgiausiai tai alpejau prie deboru, tamsiai bordo, grazuoles wub.gif , bet po 70 lt.atrodo blink.gif Ermitaze. Kazi, ju buna nukainuota kada nors, kur nors, kas nors mate? Siaubas, kaip noreciau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 18, 19:04)
g.gif katiną išmokinkit stačiom ant dviejų kojų miegot  lotuliukas.gif aš vakar neblogų vazonų 8 parsitempiau iš maksimos,kur lauko prekyba kieme-ten 40proc.nuolaida tai už visus 26lt. sumokėjau  blink.gif  tiesa pirkau marijampolėj,bet maksimos bazės aikštelėj irgi yra..

...itarima turiu, kad jis mane greiciau ismokintu keturiom sparciai lakstyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 05 18, 18:15)
Tiesa, o ilgiausiai tai alpejau prie deboru, tamsiai bordo, grazuoles  wub.gif , bet po 70 lt.atrodo blink.gif Ermitaze. Kazi, ju buna nukainuota kada nors, kur nors, kas nors mate? Siaubas, kaip noreciau blush2.gif
Papildyta:

...itarima turiu, kad jis mane greiciau ismokintu keturiom sparciai lakstyt biggrin.gif

Mes kaune ju prisipirkom dar su vazoneliais po 17 lt nukainuotu, manoji kaip tik siandien praskleide savo viena zieduka ir parode grazu veideli wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 05 18, 19:17)
Mes kaune ju prisipirkom dar su vazoneliais po 17 lt nukainuotu, manoji kaip tik siandien praskleide savo viena zieduka ir parode grazu veideli  wub.gif  smile.gif

Sirdis man tuoj sustos nuo tokios kainos... Ryskiai cia kokioj bazej...O kiek laiko praejo po pirkimo, iki prazydimo? Ar persodinai per ta laika? Gal nuotraukyte turi? rolleyes.gif
Atsakyti