Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema :)

QUOTE(axara @ 2009 05 18, 18:17)
Mes kaune ju prisipirkom dar su vazoneliais po 17 lt nukainuotu, manoji kaip tik siandien praskleide savo viena zieduka ir parode grazu veideli  wub.gif  smile.gif

uztat ta mano mylima taskute ziuriu jau du pumpuriukus dziovina ir ziedas lyg vysta sad.gif nesuprantu kas tai maximai pasidare g.gif
Atsakyti
Vilniuje Ermitaže daug neblogų orchidėjų Phalenopsių. Yra nemažai tų margų visokių. gelsvų, taškuotų ir pan.

Aš klasikinę baltą paėmiau. Nes balius artėja, tai dovanojimui labai graži man pasirodė wub.gif

Parašyta 16,99 lt. O kasoje nuskanavus tekainavo 12,99 Lt. thumbup.gif

o va koks grožis iš dviejų stiebų wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 05 18, 18:20)
Sirdis man tuoj sustos nuo tokios kainos... Ryskiai cia kokioj  bazej...O kiek laiko praejo po pirkimo, iki prazydimo? Ar persodinai per ta laika? Gal nuotraukyte turi? rolleyes.gif

ne, cia maximoje buvo ju daug uzvezta ir numete jos visus ziedus,tad ir nukainuojo,kad tik nupirktu kas smile.gif o kainavo is pradziu netgi 100lt biggrin.gif as pirkau kazkur pries 2 savaites, nepersodinau jos smile.gif taciau matyt jai pas mane patiko,kad ir is neissivysciusiu pumpuru leidzia naujus pumpuriukus smile.gif dabar neturiu fotiko, kai tik turesiu parodysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 05 18, 19:21)
Vilniuje Ermitaže daug neblogų orchidėjų Phalenopsių. Yra nemažai tų margų visokių. gelsvų, taškuotų ir pan.

Aš klasikinę baltą paėmiau. Nes balius artėja, tai dovanojimui labai graži man pasirodė  wub.gif

Parašyta 16,99 lt. O kasoje nuskanavus tekainavo 12,99 Lt.  thumbup.gif

o va koks grožis iš dviejų stiebų  wub.gif
user posted image

Cia geras su kaina drinks_cheers.gif Ryt ziuresiu, kiek man skanuojant ismus, kai bordine imsiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 05 18, 18:21)

Aš klasikinę baltą paėmiau. Nes balius artėja, tai dovanojimui labai graži man pasirodė  wub.gif

Lietuva, oho kokia grazuole - ainuole ir dar dvieju stiebu ir tik uz tokia kaina bigsmile.gif ziedai is tu didziuju? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 05 18, 18:21)

user posted image

Nu tos baltutes tokios paprastos, bet man labai grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 05 18, 18:23)
Cia geras su kaina drinks_cheers.gif Ryt ziuresiu, kiek man skanuojant ismus, kai bordine imsiu... blush2.gif

oj,kaip as jums pavydziu,kad jus turite ermitaza bigsmile.gif o kodel jo kaune nera schmoll.gif verysad.gif kiek ten esu lankiusis, tai beveik visada jie turi gera pasirinkima ir atsiveza tokiu siek tiek isskirtinesniu nei maxima, o pamenu svenciu metu, kaledu - nauju tarpe tai ten jie isvis nesuskaiciuojama skaiciu turejo phal, gal koki 10 dviauksciu stelazu, ot tai buvo rojus, dabar smagu prisiminti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axara: 18 gegužės 2009 - 18:27
QUOTE(axara @ 2009 05 18, 19:22)
ne, cia maximoje buvo ju daug uzvezta ir numete jos visus ziedus,tad ir nukainuojo,kad tik nupirktu kas smile.gif o kainavo is pradziu netgi 100lt biggrin.gif as pirkau kazkur pries 2 savaites, nepersodinau jos smile.gif taciau matyt jai pas mane patiko,kad ir is neissivysciusiu pumpuru leidzia naujus pumpuriukus smile.gif dabar neturiu fotiko, kai tik turesiu parodysiu  bigsmile.gif

Ot, kad tos ermitazines, imtu mest po pora ziedeliu ir jas nukainuotu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 05 18, 20:24)
Lietuva, oho kokia grazuole - ainuole ir dar dvieju stiebu ir tik uz tokia kaina  bigsmile.gif  ziedai is tu didziuju?  smile.gif

Taip, ta iš didelių žiedų.
vat ir man labai įdomu, kaip čia dėl tos kainos. Nes net ant pačios orchidėjos celofano kaina parašyta buvo 16,99 Lt. g.gif

Linkiu, kad ir kitoms mergytėms tiap pasisektų. Gal koks užvežimas buvo su tokia kaina.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 05 18, 18:28)
Taip, ta iš didelių žiedų.
vat ir man labai įdomu, kaip čia dėl tos kainos. Nes net ant pačios orchidėjos celofano kaina parašyta buvo 16,99 Lt.  g.gif

Linkiu, kad ir kitoms mergytėms tiap pasisektų. Gal koks užvežimas buvo su tokia kaina.

na gal kokia akcija buvo, jie daznai ten taiko nuolaidas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 05 18, 19:31)
na gal kokia akcija buvo, jie daznai ten taiko nuolaidas smile.gif

Visur parasyta, net ant stelazu prikabinta, kad po 16.99lt, muste kokia tai slapta akcija, arba ant vazonelio kodas gal klaidingas ipriklijuotas buvo, zodziu, pasiseke. Na, ryt patikrinsiu as praktiskai rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Katilius,2009 05 18, 20:15]

g.gif na tos deboros tai tikrai liuks,bet kaina blink.gif MB į palapinę išmestų verysad.gif mano kašaras ant palangių nelipa,jam lovoj minkšta ir šilta... lotuliukas.gif palangės rezervuotos psichozei viešinti.. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti