Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema :)

QUOTE(Uogienė @ 2009 05 19, 10:00)
Pasirodau  blush2.gif
user posted image

Grozybe 4u.gif Cia is ermitazo? As ta violetine su baltu irgi nuziurejus, ju tik pora tebuvo...
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 05 19, 08:57)
Ot, vat reikia pilti ant zaizdos druska? Ir taip vilnietes nuskriaustos, is esmes tik ermitaze ir graziu, ir pigiu buna, bet tikrai ne tiek kiek Kaune verysad.gif

atvykite į Kauną, Laikinoji sostinė visada mielai laukia svečių iš sostinės mirksiukas.gif skatinu turizmą hihihi.gif nauja rūšis - gėlių turistai thumbup.gif
------
Uogiene, wub.gif ir vazonai thumbup.gif aš tuose pirktiniuose laikau, vis kad fotosintezė vyktų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 19, 10:05)
atvykite į Kauną, Laikinoji sostinė visada mielai laukia svečių iš sostinės  mirksiukas.gif skatinu turizmą hihihi.gif nauja rūšis - gėlių turistai  thumbup.gif

Jo Kaunas Lietuvos geliu sirdis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 19, 09:00)
Pasirodau  blush2.gif
user posted image

oho, kokie groziai ir kokia gausybe bigsmile.gif ir cia visas mb isrinko? biggrin.gif na pavydziu as tau jo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 19, 10:05)
atvykite į Kauną, Laikinoji sostinė visada mielai laukia svečių iš sostinės  mirksiukas.gif skatinu turizmą hihihi.gif nauja rūšis - gėlių turistai  thumbup.gif
------
Uogiene,  wub.gif ir vazonai  thumbup.gif aš tuose pirktiniuose laikau, vis kad fotosintezė vyktų  unsure.gif

Taigi, kas daugiau belieka, as praejusi savaitgali parsitempiau is kauno bazes prie onkolog. cambria grazuole zydincia uz 20lt. ir dendrobi be ziedu, bet nemenka, uz 5lt.
Beje, as spjoviau i fotosinteze ir sudejau saviskes (kurioms vazonu uzteko) ir keramikinius ideklus. Ir net ne tuos, kur spec., orchems, paausktinti tokie, o i paprastus, kur statoma ant dugno, o ne ant to rumbelio pakylejimui, kad saknis kybotu. Sakiau, reikia keleta ir tu, orchems spec.skirtu paimti, bet ermitaze ziurejau, keramikiniai buvo vakar tik ryskiai geltoni tos formos, o noriu kreminio, neutralaus.
Atsakyti
Aciu, mergaites uz pagyras ir gelytems ir MB blush2.gif
o as i ta fotosinteze jau seniai demesio nekreipiu ir auga neblogai mano geles rolleyes.gif mano visos beveik vazoneliuose keramikiniuose stovi 4u.gif
visos geles is ermitazo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 19 gegužės 2009 - 09:15
Man labai grazu, kai jos baltuose vazoneliuose.
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri turit Mikuotukes telefono numeri 4u.gif
Lauksiu i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 19, 12:50)
Sveikos  smile.gif
Oho kiek prisipirkot, primedziojot, prikalbejot  thumbup.gif
pirmiausiai noriu pakomentuoti ta gele, kur vazone neaiskus balti rutuliukai
jeigu atrodo taip, tai cia grybiena (tie balti rutuliukai - tai grybu sporos).
Skaitancioms rusiskai cituoju is www.orchidee.ru apie tai orchideju prieziuros temoje  4u.gif
Papildyta:
MB man regis taip pat uzsikrete orchidlige  rolleyes.gif vakar per pietu pertrauka mane su mazium is namu paeme ir nuveze i ermitaza apsiprekint orchidejom  thumbup.gif tai as kol ten kilnojau kilnojau vazonus, ziuriu, jau prikrautas vezimas geliu  biggrin.gif labai graziu man uzrode, jis pries tai vienas nuvaziavo ir suslepe isrinktas  lotuliukas.gif ot ismoko  biggrin.gif ir svarbiausia, kad labai gerai moka isrinkti  thumbup.gif
tai bandysiu veliau sukelti pasirodyt  blush2.gif

Grožiai wub.gif
Na va, tai pasirodo ten visai ne joks putplastis buvo tam vazone, o grybiena, aš ir sakau, kad man labai nekoks vaizdelis ten buvo ax.gif Ačiū, uogiene, už informaciją, dabar bent jau nesigraušiu, kad nepirkau jos ax.gif
Kas dėl įstatymo į vazonus, tai aš daugumą savo orchidėjų įstačius į tokius matinius plastikinius vazonėlius irgi skirtus orchidėjoms. Ir nebrangūs jie, ir gražiai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 19, 08:08)
kainavo 22 litus, pardavė už 21 - tiek grynų teturėjau... mat labai apdairiai nešiausi tik 20 litų (kortelės, tikiuosi, ten nepriima, o mano ne hansa, tai negaliu bankomatu pasinaudoti). tai , sakyčiau , brangokai mokėjau, mes čia išlepintos, man ir 17 litų už O ne piguma  rolleyes.gif

tai va, ir dar buvo labai gražių skaisčiai geltonų (spalvą turiu omeny) už 15 litų. kaip sakė mergina, atiduoda jas beveik už savikainą, nes ten joms kažžkas lyg truputį atsitikę, pavytę ar pan. bet namie turėtų atsigauti, tik jau dovanai nelabai tiktų.

ir dar buvo labai žavinga balta taškuota, tokiais smulkiais smulkiais taškeliais, tik ji buvo rezervuota vakar.

----------
pasigirsiu vilnietėms, kur gyvenu. su mašina iki aleksoto bazės 5 min, iki maximos bazės 4 min, atrastosios aleksoto iki 3 min kelio... nail.gif

tai gal mes kaiminkos????as alsenu gatvej gyvenu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katanely @ 2009 05 19, 09:36)
tai gal mes kaiminkos????as alsenu gatvej gyvenu  bigsmile.gif

taip išeina bigsmile.gif mes narsiečiuose, buvusiuose mičiūrino ar kokiuose ten soduose ax.gif mikuotukė irgi kažkur netoli, Garliavoj ar pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 19, 10:00)
Pasirodau  blush2.gif
user posted image

grazuoles wub.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 05 19, 10:38)
taip išeina  bigsmile.gif mes narsiečiuose, buvusiuose mičiūrino ar kokiuose ten soduose  ax.gif mikuotukė irgi kažkur netoli, Garliavoj ar pan.  smile.gif

o kaip fainai thumbup.gif o ar liko tu graziu ochyciu, rausvu iki? blush2.gif snd jau galvoju uzlekt doh.gif
Atsakyti