man ta geltonoji patiko. Dabar as tik ir ieskau geltonu ir ir persiko arba geltona su morkiniu.
O cia mano, jau ryte ziuriu visiskai du ziedai issiskleide.
niu aciu nuleksiu pasiziureti, matai as geltona tai jau turiu, vis ieskau tokiu, kuriu dar neturiu, tai va labai noriu tokios rausvos, persikines, raudonos ir kokios tamsios, ir bus baigta su pirkimais
niu aciu nuleksiu pasiziureti, matai as geltona tai jau turiu, vis ieskau tokiu, kuriu dar neturiu, tai va labai noriu tokios rausvos, persikines, raudonos ir kokios tamsios, ir bus baigta su pirkimais
Gėlių parduotuvė Karoliniškių Maximoje priešais kasas: didieji balti falenopsiai po 49 Lt, šviesūs dendr. nobile po 35 lyg, keletas dendrobium phalaenopsis - violetiniai ir žaliažiedžiai (kaip Anna green) po 29 Lt lyg, pora dailių miltoniopsių - vienas labai tamsus violetinis-bordo - irgi panašiai, tigrinė "cambria" irgi... Įprastų violetinių falenopsių buvo, dar kažkas - jau spėjau užmiršti. Būklės analizuoti neturėjau laiko. Pačioj maximoj falenopsiai beviltiški, bet prabėgdama mačiau grupelę geltonų oncidiumų - kainos nepažiūrėjau
Gėlės fantastiškos ... Pavydas ima... Seilės teka... Kol egzaminą išlaikysiu ir lėksiu pirkt man nieko nepaliksit Na tikiuosi naujai užveš kokių grožių gi turi kada nors ir man pasisekt.. Dabar tai nelekiu aliko nėra be to turiu paskatą mokytis po egzo leisiu sau prisipirkt
tikrai tai ka tu pagalvojai
na stai parodysiu kur sakiau praeita penktadieni nugriebtus grobius(Kaunas - prie onkologinio bazese)
bus pazymeta-naujokes Albumas
buvau siandien akropoly, laukiu puses pirmos uzvezimo, bet prasitasiau as toj maximoj koki 40min, o taip nieko naujo ir neatveze galbut todel,kad ir dabar pilna buvo phal, bet mazdaug 40proc esanciu, suvyte, buvo nukainuota kokie 5 baltais ziedais po 6lt