Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema :)

QUOTE(Uogienė @ 2009 05 19, 10:00)
Pasirodau  blush2.gif
user posted image

man ta geltonoji patiko. Dabar as tik ir ieskau geltonu ir ir persiko arba geltona su morkiniu.
O cia mano, jau ryte ziuriu visiskai du ziedai issiskleide.
Atsakyti
QUOTE(katanely @ 2009 05 19, 09:42)

o kaip fainai thumbup.gif  o ar liko tu graziu ochyciu, rausvu iki? blush2.gif snd jau galvoju uzlekt doh.gif

liko labai fainų geltonų ax.gif o manoji buvo į priekį išstatyta, tai giliau net ir nežiūrėjau, ar daugiau tokių yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 19, 11:00)
liko labai fainų geltonų  ax.gif o manoji buvo į priekį išstatyta, tai giliau net ir nežiūrėjau, ar daugiau tokių yra  doh.gif

niu aciu 4u.gif nuleksiu pasiziureti, matai as geltona tai jau turiu, vis ieskau tokiu, kuriu dar neturiu, tai va labai noriu tokios rausvos, persikines, raudonos ir kokios tamsios, ir bus baigta su pirkimais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katanely @ 2009 05 19, 10:46)
niu aciu 4u.gif nuleksiu pasiziureti, matai as geltona tai jau turiu, vis ieskau tokiu, kuriu dar neturiu, tai va labai noriu tokios rausvos, persikines, raudonos ir kokios tamsios, ir bus baigta su pirkimais doh.gif

aga, kurgi ne nail.gif biggrin.gif
Atsakyti
Informuoju vilnietes pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif

Gėlių parduotuvė Karoliniškių Maximoje priešais kasas: didieji balti falenopsiai po 49 Lt, šviesūs dendr. nobile po 35 lyg, keletas dendrobium phalaenopsis - violetiniai ir žaliažiedžiai (kaip Anna green) po 29 Lt lyg, pora dailių miltoniopsių - vienas labai tamsus violetinis-bordo - irgi panašiai, tigrinė "cambria" irgi... Įprastų violetinių falenopsių buvo, dar kažkas - jau spėjau užmiršti. Būklės analizuoti neturėjau laiko. Pačioj maximoj falenopsiai beviltiški, bet prabėgdama mačiau grupelę geltonų oncidiumų - kainos nepažiūrėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 19, 10:00)
Pasirodau  blush2.gif
user posted image

Gėlės fantastiškos thumbup.gif ... Pavydas ima... Seilės teka... Kol egzaminą išlaikysiu ir lėksiu pirkt man nieko nepaliksit verysad.gif Na tikiuosi naujai užveš kokių grožių gi turi kada nors ir man pasisekt.. Dabar tai nelekiu aliko nėra be to turiu paskatą mokytis po egzo leisiu sau prisipirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 19, 11:50)
aga, kurgi ne nail.gif  biggrin.gif

labai rimtai planuoju nepirkti doh.gif biggrin.gif nu nebent atsirastu kokia grazi, kurios neturiu lotuliukas.gif beje birzeli gimtadienis, tai zinau, kad kalna gausiu nauju tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katanely @ 2009 05 19, 11:12)
labai rimtai planuoju nepirkti doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif iki vakar irgi planavau, bet dėl viso pikto į iki pasiėmiau 20 litų grynais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 19, 12:16)
drinks_cheers.gif iki vakar irgi planavau, bet dėl viso pikto į iki pasiėmiau 20 litų grynais  doh.gif

Tai lauksim nauju nuotrauku, is tu, kurios "labai rimtai planuoja nepirkt" biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katilius: 19 gegužės 2009 - 11:26
QUOTE(driu @ 2009 05 19, 07:40)
Sveikutės smile.gif
sakykit ką daro mano orchytės, ar tai iš tikrųjų tai apie ką aš galvoju?  blush2.gif

user posted image

kokie čia pumpurėliai?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(driu @ 2009 05 19, 12:59)

tikrai tai ka tu pagalvojai mirksiukas.gif
na stai parodysiu kur sakiau praeita penktadieni nugriebtus grobius(Kaunas - prie onkologinio bazese)
bus pazymeta-naujokes
Albumas ax.gif
Atsakyti
buvau siandien akropoly, laukiu puses pirmos uzvezimo, bet prasitasiau as toj maximoj koki 40min, o taip nieko naujo ir neatveze doh.gif galbut todel,kad ir dabar pilna buvo phal, bet mazdaug 40proc esanciu, suvyte, buvo nukainuota kokie 5 baltais ziedais po 6lt
Atsakyti